Parkeergarage V&D, parkeergarage Jocobsstraat.
Al het openbaar vervoer langs Coolsingel.
Gezellig, heerlijk eten en heel fijn personeel
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
heerlijke smaakvolle gegeten, verrassende gerechten, goede bediening. restaurant op een leuke locatie, makkelijk bereikbaar.
zeker voor herhaling vatbaar.
| Eindcijfer | 7,4 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Het restaurant heeft maar één minpunt, dat overigens niets te maken heeft met het eten, want dat is top.
Boven staan teveel tafels op een te klein oppervlak. Daardoor staan veel tafels, met name in het midden, te dicht bij een andere tafel wat inbreuk maakt op je privacy en daardoor afbreuk doet aan de totale beleving van de avond. Het is wat te vol, te druk.
Het is overigens geen reden om het klasse-voedsel aan mij voorbij te laten gaan: ik blijf een trouwe klant.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We hebben voortreffelijk gegeten en genoten. We waanden ons weer in China in de Leeuwenstraat. We komen stellig daar weer voor een lunch of dinner. We hebben het adres reeds doorgegeven.
Peter en Wil Dekker.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Jaren goed geweest, niet exclusief meer de prijs wel.
Genoeg goede alternatieven in rotterdam.
| Eindcijfer | 6,9 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Het is altijd heerlijk eten bij Jenny, gezellig en je voelt je er thuis.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We hebben het dim-sum menu gegeten, kadootjes met geweldige smaken!
Puur en super vers!
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wij kwamen erbij om er te gaan eten omdat Jenny bij ons in Winsum geweest is samen met Herman den Blijker om het restaurant hier eens beter te maken, heerlijke Chinese hapjes!
Aanrader.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Jenny is voor ons al 15 jaar een feest om te komen. Gewoon vragen naar de lekkere hapjes (geen kaart erbij) en een lekker glas rode wijn (gekoelde temperatuur). Helemaal top.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Géweldig gegeten en ons laten adviseren door Jenny (gastvrouw/eigenaar) met een heerlijk 'hapjes menu'. Verfijnd, smaakvol en culinair Aziatisch eten. Absolute aanrader!
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Eten bij Asian Glories is een happening, een vriend van ons is chefkok en die hebben ze weten te verrassen.
Mijn kinderen zijn mee geweest en roepen nu als ik vraag wat wil je eten in koor : Bij Jenny.
Dus voor ons is het x op x een beleving op zich..
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Onze kennismaking met Asian Glories was een uitstekende! Het verrassingsmenu is een ware smaakbelevenis. Gastvrouw Jenny en haar team geven je een warm welkom gevoel en leveren een diner op maat. Geen moeite te veel en met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We hebben zelfs met stokjes leren eten. Het beste Chinese restaurant in hartje Rotterdam, een absolute aanrader!
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ondanks de afwezigheid van de maitre en chef super gegeten het verrasingsmenu. Maar de smaak essenties van de gerechten zijn spannend en gelikt door eigen ervaring.
| Eindcijfer | 7,8 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geen "gewone" Chinees. Het verrassingsmenu Dim Sum genomen. Een assortiment van de meest heerlijke gerechtjes.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Romantisch avondje uit. We hebben heerlijk gegeten en het was super gezellig. Alles was top, het eten; de bediening; gastvrouw Jenny. Zeker aan te bevelen en we gaan er zeker gauw weer terug!
| Eindcijfer | 9,6 |
| Sfeer | 10 |