Heerlijk gegeten en ze hebben geluisterd naar de kritiek. De bediening was voortreffelijk
| Eindcijfer | 8,5 |
| Service | 8 |
Echt een topper;
diversen malen gegeten per jaar en altijd goed.
Alles is naar ieders wens afgesteld.
Al het personeel is super vriendelijk en zeer menselijk. Het eten is erg goed.
We zullen er nog vele malen eten!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Eten & drinken | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Super restaurant. Als we er niet zelf eten dan halen we zeker wel een keer in de twee maanden af. Vriendelijke mensen en niets is teveel. Beste Griek in Heerhugowaard!
| Eindcijfer | 8,2 |
| Service | - |
| Prijs / kwaliteit | - |
Ik kwam regelmatig bij Delphi. Ik heb het idee dat dit restaurant heel erg achteruitgaat. Voorgerecht was koud (bijna bevroren) wat al aangeeft dat het niet vers maar diepvries is. Het hoofdgerecht is niet bijzonder. Het verschilt niet veel van de bak Gyros bij een snackbar. Het is niet mooi opgediend. Delphi is van gezellig Grieks restaurant naar een vreetschuur veranderd. Erg jammer. Bediening heeft alleen aandacht voor je op het moment dat je net binnen komt. Halverwege kun je fluiten naar je drinken.
| Eindcijfer | 5,5 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Ongeveer 15/20 keer bij Delphi gegeten. Dit restaurant is zeker beter dan het anderen. Toch kom ik er liever niet meer, omdat de laatste drie etentjes niet zijn bevallen. De carpaccio was nog bijna bevroren, de dames van de bediening zien je wel maar kijken hooghartig en doen net of ze je niet zien, zelfs als het rustig is. (Ik vroeg onze gastheer of dit aan mij lag, maar dit was omdat het niet hun wijk was!) en de laatste keer dat ik er was hebben ze 15 euro te weinig teruggegeven. (ik had al 15% fooi gegeven) Ik had er toch een beetje een raar gevoel bij. Die 15 euries mogen ze houden, deze vaste klant zijn ze na drie tegenvallers voorgoed kwijt!
| Eindcijfer | 6,2 |
| Eten & drinken | 7 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Van een eenmalig bezoek vind ik dat je een restaurant niet kunt beoordelen. Een slechte ervaring is vervelend. Deze ervaringen heb ik nog nooit mee gemaakt bij Delphi.
Een persoonlijk praatje is altijd aanwezig, tevens zijn de bescheiden horeca medewerkers altijd alert op een seintje.
Het eten is Grieks. In Griekenland wordt veel gegrild en dus zul je veel gegrild eten zien en proeven.
Niets mis met Delphi, het is het beste Griekse restaurant van Heerhugowaard en omstreken.
| Eindcijfer | 8 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geen topper. Restaurant zoals veel grieken, weinig variatie in smaak en alles door en door gaar. Ieder restaurant verdient een herkansing maar ook na de 2e keer niet echt bovenaan mijn verlanglijst. 3e keer zit er dan ook niet meer in.
| Eindcijfer | 6 |
| Eten & drinken | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Redelijk restaurant. Eten is de ene keer beter dan de andere keer, maar er wordt aandacht aan besteed. Je moet in de wintermaanden niet te dicht bij de deur zitten, want er lopen veel mensen in en uit en dat kun je het erg koud krijgen.
| Eindcijfer | 6,2 |
| Eten & drinken | 6 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Wij kwamen altijd graag bij Delphi, maar de laatste keer waren we toch minder gecharmeerd. Mijn carpaccio was in het midden nog bevroren. Mijn vriend kreeg 1x een biertje en daarna zagen ze ons niet meer. Het hoofdgerecht kwam, daarna hebben ze het opgehaald en vervolgens waren ze ons vergeten. Na 20minuten te hebben gewacht op een mogelijke dessert kaart, zijn we naar huis gegaan. Voorlopig komen we er niet meer. Jammer!
| Eindcijfer | 3,3 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 3 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Waardeloos! Bediening is meer bezig met zichzelf dan met de klanten. Wij kregen allemaal een kindermenu. Ik dacht al, appelmoes? Maar mijn zoon van 20 is nog even een pizzaatje gaan halen. De fout rechtzetten? Nooit van gehoord.
| Eindcijfer | 2,3 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 2 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Bevroren carpaccio! Bediening slecht. Vlees niet lekker. Werd niet om drinken gevraagd. Ronduit waardeloos.
| Eindcijfer | 2,5 |
| Eten & drinken | 1 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Goede Griekse keuken. Sfeer is goed en er is altijd een redelijke bezetting.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
nee niet echt een uitblinker, eten te flauw. bediening is chagerijnig. en prijs kwaliteit gezien waardeloos!
| Eindcijfer | 2,7 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Super lekker. Ook voor vegetariers.
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Dit is DE Griek in Heerhugowaard. Eten is TOP ! De sfeer is echt grieks !
| Eindcijfer | 9,6 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening!
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Geweldig keuken en een prima sfeer die gelukkig is gebleven na de laatste uitbreidingen.
| Eindcijfer | 9,6 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het eten was heerlijk maar na 20 minuten nog geen dessertkaart en nog 10 minuten naar de bediening zwaaiend, die als een blinde voorbij lopen hebben we maar besloten om thuis koffie te doen, jammer van een leuke avond.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Het eten is daar gewoon zalig!, En de bediening is super!
En er is altijd een goede sfeer!!! groetjes van ons.