Eet.nu

Romantisch, rustig en zakelijk
Voorzieningen
Terras

1. Maria

Veel en vriendelijk personeel. Het eten wat we kregen van het culinair arrangement was goed, maar ik ging wel met honger naar bed (heb zelden zo weinig te eten gekregen). Gelukkig hoort het ontbijt ook bij dit arrangement en gingen we niet met honger naar huis.

Eindcijfer 7,6
  2. Bjorn van Raaij

Afgelopen zaterdag een TOPAVOND gehad!

We hadden het 5 gangen menu, daarnaast werden 2 amuses en 1 toetje extra geserveerd. Alles was gewoon top! Mooie smaken, kunstige opmaak, voorteffelijke wijnen en een leuke sfeer. Bediening was correct, maar gelukkig ook informeel. Echt een aanrader!

3. E Douwes

Uitgebreid diner met 12 personen genuttigd in de Kromme Dissel. Was in één woord 'SUPER'. Dit is niet gewoon uit eten gaan, maar echt een belevenis. Voor een avond genieten kun je hier terecht.

Eindcijfer 9,4
  4. AnenBen

Super,

Wij komen al een aantal jaren in de Kromme Dissel. Elke keer weer verrassend eten en geweldige wijnen met top gastheerschap. Gewoon super.

5. erik romanesco

Deze week een 'werklunch' gehad in het hotel, Klein Zwitserland. Als dit een voorproefje is van een diner in het restaurant, dan ga ik daar van dromen.

6. Lodewijk

Ongeveer 1 x per 1.5 jaar gaan we hier eten, onder het motto: " als je niet vaak uit eten gaat, moet het geweldig zijn als je eens gaat!"

Absolute tongue-in- the-cheek- sfeer.

Zelden zoveel humor ervaren onder bedienend personeel.

En als we dan weer eens langskomen krijg je te horen : " He dat zijn weer bekende gezichten!" Ongelofelijk.

Eindcijfer 8,8
  7. leen

We zijn hier enorm verwend, verrast en verzadigd geweest.

Bediening die het helemaal snapt en een geweldige kaart.

Gerechten zijn met zorg en aandacht bereid en de wijnen door de sommelier voor ons gekozen en ingeschonken waren niet te vergeten lekker.

Een top culi-ervaring! Daar ga je naar de Kromme Dissel voor.

Eindcijfer 9,5
  8. nathalie

De bediening is er heel gezellig, er is een gezellige sfeer en het eten is heerlijk.
    Echt helemaal te gek.

Eindcijfer 9,6
  9. de 4 zussen

Een verademing een restaurant waar grapjes worden gemaakt.

Eten top bediening leuk.

Ga zo aub door, wij waren echt uit die avond.

Komen zeker terug met de mannen!

Eindcijfer 8,1
  10. Linda

Als verjaardagscadeau voor mijn man dit sterren restaurant uitgezocht.

Hier wordt je verwend!!!! Het bedienend personeel is super aardig en weet ook waar ze over praat. De sommelier is ook erg kundig. De kok nog meer!

Wat hebben we hier lekker gegeten. Je wordt niet weggekeken aan het einde van de avond. Mijn man kreeg op zijn dessert bordje in chocolade letters geschreven: Gefeliciteerd!

Ik had aan het begin van de avond een keer gezegd dat het een verjaardagcadeau was voor mijn man en dat hij dus geen kaart mocht zien met de prijzen. Dat hadden ze dus onthouden!! Zo attent, ik kreeg er bijna tranen van in m'n ogen. Als ik geld in overvloed had, zou ik hier zo vaak komen als ik kon! Helemaal top!

(En als je wilt kan je er ook blijven slapen, dan kan je beide van de heerlijke wijnen genieten).

Eindcijfer 10
  11. J van PD

Een ware belevenis om je bij de Kromme Dissel copieus te laten verwennen. Haute cuisine op een geheel eigen wijze. De amusante toelichting op de gerechten (incl. opmerkelijk anekdotes) is fascinerend. De beurtelingse aandacht van alle gastheren/vrouwen voor onze tafel zorgde voor een zeer geslaagd en intiem avondje. "Beergoed"!Met onze speciale dank aan Peter de B.

Eindcijfer 9,2
  12. herman bergsma

Voor de tweede keer hier gegeten en wederom hebben wij enorm genoten. De persoonlijke aandacht, sfeer, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten hebben ons een intens mooie culinaire avond bezorgd. Ons tweejaarklijkse huwelijk had niet beter kunnen worden ingevuld. Dank. Tot de volgend jaar. Monique en Herman Bergsma

Eindcijfer 9,6
  13. Mirte Schot

Heerlijk restaurant met eindelijk eens echt lekker vegetarisch eten! En de toetjes zijn helemaal om te smullen!! Echt een aanrader. Wel duur en je eet veel dus ga met een speciale gelegenheid. Op zondagavond kun je een mooie deal krijgen, eten bij kromme dissel en slapen bij Bilderberghotel voor schappelijke prijs.

Eindcijfer 9,2