"koken is een way of life"

Parkeren :
Lunch :
Gratis valetparking of Boulevard Harderwijk of Vuldersbrink parkeergarage.
Diner :
Boulevard Harderwijk of Vuldersbrink parkeergarage.
Vitringasingel, 300 mtr.
As woe 4 april 'tweesterrendiner' uniek met Michel van der Kroft en Omar Dahak, prachtig arrangement kijk op www.hetnonnetje.nl
TOP DINEREN VOOR EEN PRIX D'AMIS:
Het 3 gangen Menu de Verleiding met diverse amuses, vers gebakken brood voor € 35
Het menu met 3 bijpassende wijnen voor € 50
’t Nonnetje is een sfeervol intiem restaurant, gelegen in de oude binnenstad van Harderwijk aan de Vischmarkt, een pittoresk plein achter de boulevard.
Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met een moderne warme en intieme uitstraling.
Onze keukenformule, waarin Menu Alliance centraal staat, bevat verfijnde seizoensgebonden en streekgebonden gerechten met een Frans-internationale basis.
Dineren(ma-zat) is mogelijk vanaf 18.00u.
Lunch(don-zat) is mogelijk vanaf 1200u
Met culinaire groet,
Robert-Jan Nijland, Michel van der Kroft en medewerkers.
Gegeten met de restaurant week.
Ontvangst erg vriendelijk, gelijk een warme douche.
Jassen worden aangenomen en wij worden begeleid naar een tafel, die geen invloed van neven tafels heeft.
Een brut champagne, uit spanje, smaakt super, even later gevolgd door een amuse van pastinaak, heeft een erg fijne smaak.
Een verkleind boerenbrood wordt geserveerd met goede boter en zeezout, voortreffelijk.
Rode mul in een blikje als voorgerecht in een zoet/zure dressing heeft een fijne smaak, mocht iets uitgesprokener zijn, vind ik.
Hoofdgerecht een combi van 3 bereidingen van lam, waarbij het kort aangebakken stukje lam,Haasje?? perfect smaakte. Iets minder vond ik het lams worstje met komijn.
Het stukje stoofvlees van lam was aardig.
De echte klapper was het dessert, een smaak explosie in de mind met wat soorten chocolade en bevroren ferrero rocher, fantastisch.
Dit alles keurig begeleid door een lekkere huiswijn, gewoon ivm de prijs die best stevig is.
Alles bijeen iets om weer eens te doen.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij hebben genoten 11-11-11 onze trouwdag, geluncht bij het Nonnetje voortreffelijk gegeten, bediening en gastheer Robert-Jan wat een geweldig team. Produkten en presentatie werkelijk tongstrelend, wijnen afgestemd, wij gaan zeker terug dit is formidabel en zo professioneel.
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hier wordt een avond dineren weer een belevenis. Voortreffelijke smaken met een heerlijk glas wijn.
Een deskundige en gastvrije bediening zorgen dat de avond een groot succes is.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Onlangs hier van een heerlijk diner genoten.
Men maakt er echt iets bijzonders van in een schitterende ambiance.
Het personeel is goed geschoold en heeft een goede kennis van de producten.
Verder erg gezellig.
Zeker een aanrader!
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Bij toeval liepen we de Vischmarkt, een prachtig pleintje, in Harderwijk op en streken neer bij het Nonnetje op het terras. Vier uur later, na een heerlijke avond met verrassende gerechten, liepen we weer verder. Hier komen we zeker een keer terug!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het nonnetje is altijd goed voor een culinaire avond. We zijn er al diverse keren geweest.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegeten! Top ambiance en leuke vlotte bediening.
Je wordt echt een avond in de watten gelegd en het totaalplaatje is zeker sterwaardig. We komen hier terug!
| Eindcijfer | 9,2 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk gegeten, top amuses! Gezellige bediening! En de bediening weet waar hij/zij het over heeft!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Een paar weken geleden hier gegeten en het een echte aanrader.
Je kan hier zo ontzettend goed en lekker eten. De eigenaar weet goed wat hij aan het doen is hier.
De combinaties van wijn en spijs zijn precies goed.
Tijd voor een 2e ster?
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
't Nonnetje kennen wij al sinds 1970 en wij hebben er dikwijls gegeten, laatste jaren iets minder vaak (pecunia causa). Maar ook recent nog steeds een prima adres. Mooi nieuw smaakvol ingericht, maar vooral een geweldig team!
Prima inventieve kok, hartelijke vakkundige gastheer/eigenaar, goede (iets te bescheiden?) sommelier en heerlijk eten: aanrader!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Goede sfeer. Klantvriendelijke bediening. Erg goed eten! Helemaal geweldig. Precies de goede hoeveelheid eten, op de hoeveelheid gangen afgestemd.
We komen zeker nog een keer eten!
Groeten van Agnes.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wat een heerlijke zaak, warme intiem restaurant met een zeer persoonlijke bediening.
Het Menu de Verleiding is een zeer goede optie om kennis te maken met topniveau voor een zeer sympathieke prijs.
Heerlijke pure smaken met fijne amuses, wij hebben ontzettend genoten. Tot snel!
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik had een hoge verwachting, maar het is mij tegengevallen.
Het eten was lekker, maar ben niet met een vol gevoel naar huis gegaan. De prijs-kwaliteit-hoeveelheid is absoluut niet redelijk.
| Eindcijfer | 4,6 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Eind september. Prettige ontvangst. De bediening kan z'n gasten goed "inschatten" zonder al te opvallende voorkeur etc.
De gerechten zijn van goede kwaliteit, maar soms wat karige porties. Prima wijnadvies, en goede koffie. Totaalprijs, ondanks verrassingsmenu, aan de hoge kant.
| Eindcijfer | 7,6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Zeer tevreden over de bediening en alles wat uit de keuken kwam,
met name het nagerecht was super.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Goed gegeten. Te kleine porties. Te hoge prijzen.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegeten en gezeten. Eten van Michel van de Kroft is vernieuwend, maar erg lekker!! Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit van het eten en drinken maakt een hoop goed! Aanrader!
| Eindcijfer | 8,4 |