Eet.nu

één michelinster
Omgeving
Aan het water
Ambiance
Kindvriendelijk, romantisch, rustig, zakelijk, luxe, gezellig, klassiek, huiselijk en nostalgisch
Kinderen
Kinderstoel aanwezig
Diëten
Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, suikervrij en biologisch
Voorzieningen
  6. za: 18:00-21:30
  7. zo: lunch 12:00-14:00 en diner 18:00-21:00
Personeel
Parkeren

Eigen parkeerplaats en daarbuiten is het ook gratis parkeren.

1. Wim Merlijn

Een bijzonder mooie culinaire ervaring. Bediening met aandacht, zonder vervelend te zijn. Adviezen mbt wijn en / kaas zijn oprecht en goed. In deze mooie locatie verwacht je veel en je krijgt ook veel.

Eindcijfer 9,2
    Prijs / kwaliteit 8
  2. Rob

Eten superb. Naar verwachting.

Bediening hartelijk en vriendelijk, maar ( en ik vind voor een Michelin Ster restaurant die de prijs er ook naar heeft) mag je kritisch zijn. Serveren over je heen, van links en rechts, bord weg halen voor iemand anders langs, echt niet correct. Sommelier was enthousiast maar, simpele basis fouten, bijv. vertellen dat de champagne geen toegevoegde suiker heeft (alsjeblieft zeg!) fles openen en decanteren met zijn rug naar ons toe, ons een wijn aanprijzen zodat hij het kon vergelijken met een een wijn die hij de dag ervoor geproefd heeft... Geen Ster waard, duur (niet "veel geld", gewoon duur). Negeer de prijs en de ster, en het is een heerlijke restaurant, lekker en goed eten, mooi locatie, super, maar prijs en ster niet waard.

Eindcijfer 6,5
    Sfeer 7
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 4
  3. Kees vd M

Wauwervaring ten top, niet goedkoop, maar heel veel waar voor je geld..... De gastvrouw is top, de rest van de bediening wat onpersoonlijk, maar vriendelijk. De sommelier is af en toe wat in de war, maar prima wijnkeuzes. Echt nog een keer doen!

Eindcijfer 9
  4. Esther

Super locatie en Wilco die verrast nog eens. Wij zijn een poos terug hier wezen eten en wij denken hier nog vaak aan terug! Top eten en super bediening! Mijn complimenten Wilco! Wij komen zeker terug.

Eindcijfer 9,4
  5. Inge

Wilco Berends heeft voor ons 10 jarig huwelijk een spectaculair diner verzorgd. Van amuse tot nagerecht was het een groot feest. Wilco is met recht een sterrenkok.

6. s schilperoord

We hebben hier nu voor de 2 de keer gegeten.

Het eten is uitstekend.

Alleen de 6,50 euro voor een flesje water vond ik toch wel een beetje te.

Als je al een duur menu bestelt vind ik dat ze als service gewoon wel een karafje water gratis mogen geven.

De bediening vond ik een beetje robot achtig.

Als het allemaal wat ontspannender zou zijn is het voor de gewone mensen zoals wij ook wat leuker om in dit restaurant uit eten te gaan.

Eindcijfer 7,4
    Eten & drinken 7
    Sfeer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8
  7. Ans

In een woord geweldig!

De ontvangst zeer hartelijk!

Het eten en de sfeer fantastisch.

Je zit er op je gemak en de bediening is goed, niet te stijfjes en ook niet te popie.

In een woord fantastisch.

8. Frits Wester

Met recht een grote stijging in de Lekker Top 100. Een SUPER keuken en een adembenemende mooie en attente gastvrouw. Kan niet beter.OP NAAR DE TOP 10

9. Govert de Graaf

Prachtig menu met uitstekend passend wijnarrangement. Beniening is goed maar de gerechten maken de avond tot een culinair hoogtepunt. Gerecht met krab en parmezaan was mijn persoonlijke favouriet. Kom graag eens terug!

10. J.Eiling-Venema

Puur genieten.Lunch voortreffelijk.