Eet.nu

Nederlands
Rating
7,7
Ambiance
Kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
Kinderen
Kinderstoel aanwezig
Diëten
Glutenvrij
Voorzieningen
Afhalen, bezorgen, catering, terras en honden toegestaan
Betalen
Visa Master Card pin

1. Bas v Vliet

Opnieuw een fantastische culinaire ervaring op eerste kerstdag in de Herberg.
    Zeer vriendelijke en deskundige gastvrouwen die service op top niveau geven.
    De sfeer en ambiance vind ik er grandioos en dan natuurlijk de culinaire hoogstandjes die de koks ons voorschotelden waren in een woord super.
    Ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoek aan de Herberg.

Eindcijfer 9,6
  2. Wil

Afgelopen kerst heerlijk genoten van de perfecte sfeer in deze Herberg. De bediening feestelijk gekleed, met de juiste touch, modern en stijlvol. Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen, zoveel aandacht voor de details. Service met een glimlach van de charmante dames.
    Uit de keuken komen allemaal stuk voor stuk mooie plaatjes.
    Klassieke combinaties gebracht in een modern jasje. Geen moeilijke smaken bij elkaar, maar allemaal smaken die elkaar versterken. Helemaal de soufflé van gluhwein, knolselderij en witte chocolade blijft in onze herinnering staan. Dineren op sternivo, zonder de ster in het boekje.

Eindcijfer 9,1
  3. Astrid

Op Valentijnsdag van dit jaar hebben we dit restaurant ontdekt en ook het afgelopen kerstdiner was weer tongstrelend. Je kunt zien en proeven dat met veel plezier deze smaakvolle gerechten tot stand zijn gekomen. De bijbehorende wijnen zijn verrassend en heerlijk.

Dit afgelopen jaar zijn we meerdere keren teruggekomen met vrienden en bekenden die allen heerlijk gegeten hebben en genoten hebben van de gastvrije ontvangst. We kennen dit restaurant nog geen jaar, maar voor ons gevoel lijkt het alsof we hier al jaren komen. We zullen in de toekomst zeker nog regelmatig met veel plezier een bezoek brengen aan De Herberg.

Eindcijfer 10
  4. Vegetariër

Enige tijd geleden hadden mijn vriendinnen hier mijn vrijgezellenfeest georganiseerd in de vorm van een kookworkshop. Het zou een vegetarisch menu worden. Helaas moest ik het restaurant zelf vertellen dat de gelatine die ze wilden gebruiken "niet" vegetarisch is, beetje jammer. Het menu was overigens ook niet lekker.

Afgelopen week werden we uitgenodigd mee te gaan eten in de herberg. Eenmaal daar gaf ik aan dat ik vegetarisch ben en een aantal wensen heb voor ingrediënten die ik niet lust. De gastvrouw gaf me een hartig woordje dat ik dit van te voren aan had moeten geven bij de reservering aangezien ik de creativiteit van de kok teniet deed. Ik ben er niet tegenin gegaan omdat ik het erg ongepast van haar vond. Hoewel ik haar wel begreep was er een reden waardoor dit niet gebeurd was nl we werden mee uit genomen. Misschien een tip naar haar dat ze de volgende keer ook even bij de gast informeert?! En desondanks wist de kok toch een gerecht te maken, dus wat voor toegevoegde waarde had dit.

Dan rest mij nog te zeggen dat dit restaurant doet voorkomen als culinair. Na ook in "echte” culinaire restaurants gegeten te hebben wil ik graag zeggen dat ik de herberg van Smallingerland een grote poppenkast vind. Zeer hoge prijzen voor zeer vage gerechten die bij lange na niet kunnen tippen aan echt culinair! Ook vind ik de outfit van de gastvrouwen in een woord drama. Bij de Mac Donalds lopen ze er nog leuker bij. Ik kan niet begrijpen hoe dit restaurant zo'n naam heeft opgebouwd, mijns inziens doet het geen eer aan.

Eindcijfer 1,7
    Eten & drinken 1
    Service 1
  5. J. Rietsema

Wederom een top avond in de Herberg van Smallingerland. #Business Dinner. Een echte aanrader voor iedereen die smaak en beleving waardeert.

Eindcijfer 9,2
  6. Rita B.

Het onthaal en later de bediening, zijn erg spontaan vriendelijk, zonder capsones. De gastvrouw was zelfs zo attent om mij als single, een magazine voor te stellen om de tussentijd wat te vullen.

De knabbeltjes en hapjes vooraf getuigden al van veel fantasie en vakmanschap en ik wist meteen dat de toon voor die avond gezet was. Een erg frisse makreel, zelden zo lekker gegeten, werd gevolgd door harder met zeegroenten: pure klasse was dit.

Enig minpuntje misschien is dat er geen karafje water spontaan op de tafel verscheen en ook niet voorgesteld werd.

Een driegangen menu van dit kaliber voor 37eu: wie doet beter?

Enfin, vanaf nu, zal Rottevalle altijd een stop zijn tijdens mijn fietstripjes in het noorden van Nederland.

Eindcijfer 9,4
    Service 9
  7. Anthonio

Onlangs weer een bezoek met twee collega's gebracht aan de Herberg. Het eten en de wijn was uitstekend. Er zit een duidelijke groei en ontwikkeling in dit restaurant! Mooie smaken en combinaties. Unieke sfeer door de combinatie modern en antiek. Alles super vers en mooi op elkaar afgestemd. Kortom, zeer goed!

Eindcijfer 8,5
    Service 8
  8. H

Zelden zo lekker gegeten! Wat een leuke verrassingen op m'n bord :-)

Dit was het eerste, maar zeker niet het laatste bezoek aan de Herberg!

Eindcijfer 10
  9. gourmand

Een culinaire- en financiële ramp!

Eindcijfer 3,2
    Sfeer 2
    Service 2
  10. Etertje

Tja, wat moet je er van maken.

Een gastvrouw die geen naam heeft, bediening die hier en daar nogal grof is met "u gaat zeker nooit uit eten" of "bent u dit niet gewend?" Het laatste: nee, zo bar heb ik het nog nooit meegemaakt.

Iemand die aangeeft geen tussendoortjes te willen, krijgt ze gewoon voorgeschoteld, iemand die aangeeft liever een onderdeel niet te willen is "wel erg vervelend".

Het eten heeft smaak, maar ook een bijsmaak. Voor wie geen wijn drinkt: blijf maar thuis. Alternatieven worden niet geboden.

Waarom bijvoorbeeld geen keuze in verschillende bieren? Onze zuiderburen hebben voldoende keuze aan bieren die passen bij het menu van dit restaurant. Een mager brandpilseren of een huis tuin en keuken witbier is echt mager te noemen.

Om drinken moet je vragen overigens, men vraagt niet halverwege of iemand nog iets te drinken wil.

Dan de keuze van gerechten: een kleine kaart die qua smaak erg op elkaar lijkt. Weinig verheffend, veel zoet.

Smaakcontrast is er wel maar dat is dan wel bij de deserst. Die zijn goed te noemen. Tongstrelend zelfs.

Hoewel de rabarbersoufle in de verste verte geen trekken van rabarber meer heeft. Mierzoet is niet de smaak van de rabarber.

Alles met elkaar voor aan avond eten veel geld voor weinig belevenis.

Met een prijs van bijna €80,- per couvert durven ze veel geld te vragen voor iets wat geen avontuur qua eten is.

Een gemiste kans.

Eindcijfer 4,4
    Sfeer 7
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 2
  11. een terugkerende klant

Wij komen niet vaak op deze locatie, maar als we er komen trekken we er een avond voor uit... Je kunt heerlijk zitten in de mooie boerderij, wordt super verwend met een goede amuse, geweldige gerechten, mooi op smaak en goede presentatie!

Super gastvrouw!

Heel uniek voor zo'n mooi klein dorpje als Rottevalle!

Bedankt Herberg!

Eindcijfer 9,5
  12. Thea en Hans

Het heerlijke viergangen herbergdiner gegeten. Mooie, in smaak en opmaak, gevarieerde gerechten. Je voelt je er welkom. De porties zijn voldoende.

Eindcijfer 8
    Service 8
  13. Alice en Carel

Meerdere keren bezocht en dat blijven wij doen.
    Als je alleen een oordeel hebt over de gebakken aardappelen kun je beter thuis blijven of naar de locale Jan Patat gaan.

Eindcijfer 8,1
    Service 9
  14. Fimke

Geweldige locatie, waan een prima sfeer hangt. Mede door het gastvrije ontvangst. Lekker culinair verwent worden, daar voor gaan wij naar een restaurant

Eindcijfer 9,2
  15. simon en anneke

minimale porties eten,wat opgevuld wordt met veel brood (wat zowaar gratis was, maar ze zouden je er ook zomaar 4 euro voor kunnen laten betalen) Gebakken aardappelen, ondanks ons verzoek, niet bruin en ook niet gaar.We gaan er nooit meer heen.

Eindcijfer 4,1
    Sfeer 7