Eet.nu

Biologisch
Voorzieningen
Terras en honden toegestaan

1. Tom-Eric

Op 1 september hier gegeten. Ik had gereserveerd via internet, maar hierbij was per ongeluk de verkeerde tijd doorgegeven (21:30 ipv 19:30). Het restaurant belde me netjes op tijd op om te vragen of dat wel klopte, en het was geen probleem om het te verplaatsen.

We hebben het grootste gedeelte van de avond buiten gezeten. De kaarsjes en druif boven ons hoofd zorgden voor een erg mooie sfeer. Toen het later op de avond wat kouder werd, werd ons gevraagd of we naar binnen wilden verhuizen, wat we ook gedaan hadden. Binnen was de sfeer iets formeler, maar nog steeds prettig.

We hebben genoten van het 6-gangen verrassingsmenu (Menu Saisonnier). Alles was erg lekker, maar er waren een aantal gerechten die erg overeenkwamen qua smaak.

Helaas zaten we aan het einde van het menu wel al erg vol, waardoor we niet altijd alles hebben opgegeten. Gelukkig was er nog genoeg plaats voor de desserts, en dit was voor ons dan ook het hoogtepunt van de avond.

We zijn de hele avond goed bediend en hebben erg genoten. Ook de prijs is me erg meegevallen. Wat mij betreft een aanrader!

Eindcijfer 7,7
    Eten & drinken 7
    Sfeer 9
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 8
  2. Ralph

Was lekker maar nu niet uit de kunst.

Bediening faalde in het begin.

Prijs kwaliteit was goed.

Eindcijfer 6,5
    Eten & drinken 6
    Sfeer 8
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 7
  3. Antonio

Een heerlijke avond in de Coin te Maastricht.

Perfecte amuses, uitgebalanceerde gerechten met een goed wijnarrangement.

Eindcijfer 8,9
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 9
  4. Tineke Duyvendak

Geweldig! Dat deze chef nog niet in de top 100 van de Lekker staat is onbegrijpelijk!

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10
  5. W.G.A. Faber

Verleden jaar na enige tijd weer eens naar de Coin: veel meer sfeer, prima bediening en 2 'wijnkelners' m/v die van wanten wisten en prima gegeten in een woord.
    Bleek intussen een M-ster te hebben, geen wonder. In juli weer terug geweest: heel goed en genoeglijk