Eet.nu

5. vr: 13:30-23:00
  6. za: 13:30-23:00
  7. zo: 13:30-23:00

Opmerkingen

Openingstijden zijn algemeen, dus (mogelijk) niet van de keuken.

1. F. Zomerschoe

Prettige ontvangst, attent, wij werden aan de openhaard
    genodigd, alwaar we een glas wijn dronken. Intussen kregen we de menukaart. Met advies van eigenaar en bediening kozen wij voor het keuzemenu, een aanrader!
    Na 2 starters, kleine heerlijke hapjes, kregen we het eerste voorgerecht, wat men ons verzekerde elke dag anders is. Heerlijke oesters! Men had genoteerd wat wij wel en niet lusten. zodat we elk wat wils kregen. De wijnen zijn voortreffelijk. Ik dronk een Alta Vista Malbec.
    Wij hadden niet voor een nagerecht gekozen, maar hebben de maaltijd afgesloten met Chinese thee.
    De Service was zoals het hoort, onopvallend, beleefd
    attent op al je wensen en wij voelden ons de Keizer en Keizerin.

2. Bibi

Heerlijk eten...goede wijn...Heel tevreden!

3. Cleo en Bea

Als je bij Royal Madarin gaat eten, dan verwacht je ook een klasse maaltijd, want je betaald toch snel 150 euro p.p incl, de wijn!

Helaas is de kwaliteit erg achteruit gegaan, en wij vinden de prijs te hoog voor hetgeen ze momenteel serveren!

Als deze zaak zo blijft zoals het nu is dan zal het niet lang duren en ze kunnen hun deuren sluiten. Jammer want een aantal jaar geleden waren ze echt goed!

Eindcijfer 5,6
    Eten & drinken 5
    Sfeer 8
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 5
  4. Kobus Kessel

Ze hebben op de kaart ossehaas staan, maar dat is het niet, het is hoogstens biefstuk en daar blijft het bij.
    Ik laat me niet naaien om € 42,- te betalen voor ossehaas, terwijl het taai vlees is.
    Verder een goede wijnkaart en lekkere kreeft.

Eindcijfer 4,7
    Eten & drinken 6
    Sfeer 7
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 2
  5. bobo de graaf

Het eten was vies en rauw en smaakte vies. De bediening spraak heel slecht nederlands.

6. Anne

In één woord: supergeweldigfantastischsubliemongelofelijkgoed!

Pas één keer geweest, maar heb een superavond gehad. Eten is geweldig, bediening is ongelofelijk super. Ik ga er zeker nog eens heen!

7. bas

Wij halen hier altijd ons chinees, en het is zooooo lekker... echt heel veel chinesen kunen hier voorbeeld aan nemen. De bediening is ook geweldig. Gratis drankje als je komt afhalen, geweldig !

8. E. Wortelboer

Een fantastisch restaurant waar je echt een avondje uit bent. Klasse gerechten, heerlijke wijnen en een bediening waar vele andere restaurants op les zouden kunnen gaan!

Eindcijfer 9,5
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 9
  9. Marcel

Al jaren komen wij in dit geweldige restaurant en het verveeld nooit. Ten 1e vanwege de kwaliteit van het eten en ten 2e het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om het je naar de zin te maken. Meneer Man en zijn team nemen alle tijd voor je en als je iets wilt eten dat niet op de kaart staat is dat geen enkel probleem. Niets is te moeilijk. De verschillende meergangen menus zijn een echte aanrader. Verder verandert de kaart regelmatig en is er een uitstekende wijnkaart. Wij zijn echt fan van dit restaurant en zijn van plan om er nog heel erg vaak te komen.

Eindcijfer 9,9
    Sfeer 9