Ruim, eigen parkeerterrein.
Vlakbij station Hollandsche Rading. Bushalte voor de deur.
Op mijn verjaardag samen met mijn vriend hier gegeten.
Een leuk en gezellig restaurant met prettige bediening.
Vooraf had ik de zalmtartaar die prima in verhouding was qua smaak. Als hoofdgerecht had ik gamba's met een heerlijk huisgemaakte knoflooksaus. Mijn vriend had een tomatensoep vooraf en als hoofdgerecht de spareribs. Het smaakte hem ook prima. Vooral over de spareribs was hij erg te spreken.
Mijn nagerecht kreeg ik op een groot dienblad met een felicitatie voor mijn verjaardag, geschreven in chocoladesaus. Tevens was er een soort fonteintje van sterretjes aangestoken en werd ik toegezongen door het personeel.
Al met al, een hele leuke verjaardag!
Zeker een aanrader!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De Rading is een prachtige zaak op een sfeervolle locatie. Helaas biedt het uiterlijk van een restaurant geen enkele garantie voor de kwaliteit van het eten wat je binnen krijgt voor geschotelt. Bij de voorgerechten kreeg 1 van ons kant-en-klare uiensoep en de ander een zalmtartaartje wat zo zout was, dat het niet gegeten kon worden. Als hoofdgerecht had ik de kabeljauwfilet. Dit was geen filet, maar 4 stukjes vis van 5x10cm. Bovendien was de vis zo flauw en taai, dat de vraag rijst of het überhaupt wel kabeljauw was. De aardappels die in een apart bakje werden bijgeserveerd, konden wij ter plekke nog "afgieten". Bij alle gerechten was over het algemeen een overdaad aan olie gebruikt. De mayonaise stond blijkbaar al een tijdje klaar voor ons, want er zat inmiddels een groen-gelig laagje over heen.
De bediening deed erg hun best, maar met zo'n kok valt er niet veel meer te redden.
| Eindcijfer | 4,8 |
| Eten & drinken | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Het is een erg gezellig restaurant voor een zeer vriendelijke prijs. Ook met kinderen kun je hier een lekker hapje eten en zeker niet duur. Zomers is er een leuke kinderspeelplek naast het terras, helemaal top!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heel gezellig restaurant met een gezellige sfeer en lekker eten voor een leuke prijs met vriendelijke bediening.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gezellig en sfeervol restaurant in mooie omgeving!
Ook aanrader voor een gezellig feestje of om lekker een hapje te gaan eten voor een leuke prijs.
Gezellig personeel dat snel voor je klaar staat! Probeer 't ook eens, zou ik zeggen!
Is een leuk restaurant met landelijke uitstraling. Kom er regelmatig en kan niet anders zeggen dan een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Een ongedwongen sfeer en prettige bediening.
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De Rading is een mooie zaak op een mooie locatie. Was er laatst voor een feest, heel gezellig! Jammer dat het warm en koud buffet het cafetaria niveau niet overstegen! In de bediening liepen een paar gezellige hardwerkende meiden, hun inspanningen werden echter weer teniet gedaan door een medewerkster die echt beter thuis had kunnen blijven. Als ik de eigenaresse was zou ik niet in jeans en op gympen naar mijn werk zijn gegaan. Kortom: heel gezellig, eenvoudig eten en flink aan de prijs!
| Eindcijfer | 5,6 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Dit restaurant is helemaal geweldig, lekker eten en niet duur.
Goede en vriendelijke bediening.
Gezellige sfeer en mooie omgeving.
Ik ga er zaterdag ook weer eten met mijn ouders, pannekoeken, erg aan te raden.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Eten & drinken | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Komen hier regelmatig met (schoon-) moeder van 89 jaar. Redelijk goed eten in een prettige, ongedwongen sfeer!
| Eindcijfer | 7 |
| Eten & drinken | 7 |