Eet.nu

5. vr: 17:00-22:30
  6. za: 17:00-23:00
  7. zo: 17:00-22:00
Parkeren

Betaald parkeren: Parkeergarage "Gooische Brink" op 20 meter.

OV

Station Hilversum op circa 1,1 km.
Evt. Buslijn 1 "Kerkelanden" uitstappen op de Kerkbrink (2e halte).
Deze stopt naast de deur.

1. Angelique

Afgelopen weekend was ik bij Argentina met familie. Ik ga vrij regelmatig hier eten. Het interieur heeft recentelijk een make-over gehad en is nu wat meer trendy. O.a. een gezellige loungebank waar je lekker onderuit kunt zakken. Ik heb een heerlijke malse biefstuk medium met pepersaus gegeten. Complimenten aan de chef-kok malser kan het bijna niet. Het water stroomt me nog in de mond. Daarnaast heb ik een gepofte aardappel besteld en natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van de saladebar waarvan je zoveel mag pakken als je wilt. Vooral de witte koolsalade ben ik dol op. Samen met mijn man hebben we een flesje rode wijn besteld. De bediening kwam speciaal aan tafel om ons van meerdere soorten wijnen te laten proeven, zodat we een goede keuze konden maken. Uiteindelijk hebben we voor een soepel medium droog wijntje gekozen, echt heerlijk. Er was ook livemuziek en dat maakte de avond helemaal af. Ik heb zelfs nog gedanst met andere gasten. We gaan zeker weer terug.

Eindcijfer 8,7
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 8
  2. Ben

Ik haal bij dit restaurant al langere tijd regelmatig sparerib's af.

En altijd tot volle tevredenheid.

Echter de vorige eigenaar heeft zich een tijdje geleden teruggetrokken en sindsdien is in mijn ogen de kwaliteit en de service achteruit gegaan.

Op zondag 3-7-2011 heb ik voor een aantal personen sparerib's met toebehoren afgehaald en het was erg slecht.

De sparerib's smaakten nergens naar en waren vet.
    (wel goed gaar) De friet had het frituurvet nauwelijks gezien en was een slappe bende.

De salade was wel redelijk maar niet bijzonder.

Ik hoop dat dit restaurant snel weer op het oude vertrouwde niveau terugkeert.

Op dit moment zal ik het zeker niet aanbevelen.

Eindcijfer 3,9
    Eten & drinken 3
    Sfeer 6
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 4
  3. sebas

Vlees is echt heel goed! Service was ook vrij goed. Ze waren de frietjes vergeten, die zijn ook nooit gekomen.

Maar toen kwam het toetje....de chocolade mousse is gewoon uit een spuitbus en smelt gewoon weg voor je ogen. En de Dame Blanche....Laten we het zo zeggen - kom hier voor het vlees maar niks anders.

Er was ook live muziek - wel gezellig.

Eindcijfer 6,5
    Eten & drinken 6
    Sfeer 7
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 7
  4. Bos

We kwamen terug van de honden show en daarna lekker naar het strand en dan heerlijk uit eten geweest, de honden mochten binnen en kregen zelfs water!

Het eten was heerlijk, en de live music maakt het af.

Eindcijfer 8,8
    Prijs / kwaliteit 8
  5. Denise

Heerlijk eten!

Lekker vlees in vele soorten en maten!

Gezellig en goede bediening!

Eindcijfer 9

heerlijke spare-ribs, gewoon uitmuntend

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
  7. Mark

Super restaurant. Een zeer lekkere wijn, Het vlees is hier echt super (heerlijk op houtskool)en dan ook nog de top serive, en heerlijke live muziek

Eindcijfer 8,9

Sfeer 1
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 1
  9. Bart Dorlandt

Super restaurant. Een zeer lekkere wijn en geweldige spareribs met een heerlijke saus! Ook de Steak met rochefortsaus is super!

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10