Voor een Mac een vrij aardige locatie, altijd krantje en 2e kopje koffie gratis net als de glimlach.
Voor de rest typisch een MC restaurant, kleffe burgers, en, in mijn optiek, veel te hoge prijzen voor fast food.
| Eindcijfer | 6,7 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Kan er niets aan doen, ik vind de big tasty op een of andere manier gewoon af en toe lekker. Verder blijft het fast food en ook als zodanig beoordeeld.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Uiteraard is alle fastfood belabberd, maar heb op deze Mac toch wel extra minpunten te vertellen: als je "meenemen"besteld, kijk altijd je bruine zak na, want ik ben nog nooit met de juiste inhoud vertrokken. De shakes van Mac zijn bij mij wel favoriet, maar van de vele keren dat ik die gehaald heb is denk ik bij 80 % daarvan de siroop op geweest. Voordat ik wegrijd bij de Drive proef ik altijd mijn shake. Vind het ongeduldige personeel niet leuk, maar scheelt mij dus in 80 % van de gevallen weer een loopje naar binnen.
| Eindcijfer | 4,2 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Redelijk schoon, vriendelijk personeel.
Eten lekker patat goed gebakken, alleen de kipstukjes lijken van andere kwaliteit taaier.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Vandaag om 10 uur 's ochtends een mac vis besteld. het was lekker rustig, 1 klant en vier man personeel, na 12 tot 14 minuten vraag ik of het wil lukken met me mac vis en ze zei vrolijk ''o sorry, vergeten''. De kwaliteit is zwaar beneden peil, je moet altijd lang wachten of ze vergeten gewoon je bestelling. Ik ben helemaal klaar met MacDonald, want het is duur, slechte kwaliteit van producten en personeel. Advies ga niet naar MacDonald Heerhugowaard, want je krijgt alleen maar koude oude troep voor veel te veel geld.
Zoals het Amerikaans bekend is is het gewoon rommel!