Parkeergarage stadsplein.
Ik heb hier meerdere keren gegeten en dit is met de stip een van de beste chinese restaurants. Ik heb hier nog nooit iets gegeten wat niet lekker is of middelmatig. Dit is niet een typisch chinees restaurant; je kan ook de standaard gerechten bestellen, maar ze hebben ook iets exclusievere gerechten. Echt een aanrader! Bediening is altijd goed en vriendelijk.Als je hier nog nooit gegeten hebt, dan mis je echt wat!
| Eindcijfer | 8,8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heel erg lekker, vooral het verrassingsmenu is
zeker een aanrader.
Bediening heel plezierig. Wij zijn er inmiddels al een aantal
keren geweest en zeker niet voor de laatste keer.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wellicht een van de beste Chinese restaurants.
Smaak bijzonder goed, je merkt dat men verse producten gebruikt.
Presentatie subliem.
Bediening buitengewoon vriendelijk.
Een verrijking van de horeca in Heerhugowaard en omstreken.
Overigens, uiteraard is de presentatie in het restaurant maar ook de afhaalmaaltijden zijn bijzonder goed te noemen.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heel wat keren daar gegeten en afgehaald. De afhaalgerechten waren wisselend van gemiddelde tot meestal goede kwaliteit. Als je ècht super goed wilt eten dan kan je dat het beste in het restaurant doen. Het zijn tenminste niet alleen van die standaard dingen die je kunt bestellen maar vooral heel vernieuwende aparte smaken om te beleven. Het interieur is mooi en modern en niet zoals bij een gemiddeld Chinees restaurant. Het is er gezellig. Uitzicht op het water. Fijne plek om te zijn.
| Eindcijfer | 7,4 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
In korte tijd zijn we hier nu drie keer geweest en dat is natuurlijk niet voor niets. Heerlijke gerechten, prima bediening, een gezellig modern restaurant en ook nog eens niet duur. Er is keus uit verschillende verrassende dingen die niet bij iedere Chinees te vinden zijn. Al met al een van de beste Chinese restaurants die ik ken en zeker een aanrader.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |