Eet.nu

Hip, romantisch en zakelijk
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Voorzieningen
Afhalen, catering, high-tea en terras

1. Wij

Gewoon een TOP restaurant. Hier geweest met een grote groep. We werden erg goed bediend. Ik snap sommige reactie hieronder echt niet, maar ieder zijn eigen mening. Goed eten, vriendelijk personeel en mooie aankleding van het restaurant. Dit restaurant behoort tot onze favorieten. Babylon ga zo door.

2. Manuel

Afgelopen week hier geluncht. Gewoon heerlijk! Ben een regelmatige bezoeker van dit restaurant voor lunch en diner en ben elke keer weer zeer te spreken over het eten en de bediening.
    Laatst op een warme vrijdagavond kwamen we even nog na een theaterbezoek een afzakkertje halen. Geen probleem.Ook werd er nog even een lekker hapje klaar gemaakt, ondanks dat de keuken al gesloten was.
    Gewoon topklasse!
    We gaan zeker eens de high tea proberen. Al veel over gehoord...wordt vervolgd.

Eindcijfer 9,1
  3. Doreen

Samen met (oud-)collega's hebben we een High Tea gehad bij Babylon. Er wordt op de site niet veel aandacht geschonken aan het onderwerp "High Tea", maar aan de High Tea zelf wordt hééél veel aandacht geschonken!!! Grote klasse!
    Al meerdere keren heb ik mogen genieten van een High Tea bij Babylon. Maar, telkens heb ik een andere, fantastische High Tea gehad. Mijn complimenten!
    Helemaal geweldig was dat we voor onze volgende geplande High Tea met familie eigenlijk pas vanaf 14.00 uur konden komen. Omdat mijn nichtje weer terug moet naar België op diezelfde dag, maken ze een uitzondering en mogen we al om 13.00 uur komen! Kijk, dat is pas SERVICE! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende High Tea! Absoluut een aanrader voor High Tea-liefhebbers!!

4. I. Lems

Regelmatige bezoekers. Bediening is geweldig. Je voelt je altijd erg welkom en een gast. Personeel is zeer vriendelijk en vrolijk en niets is teveel. Keuken is geweldig. We eten regelmatig op diverse plekken in binnen en buitenland, maar Babylon is een van de betere restaurants.

Eindcijfer 8,6
  5. T. Lagedijk

Van het weekend hier gegeten, kaart ziet er belovend uit maar vond het nogal tegenvallen. Wij hadden een voorafje besteld en kregen het verkeerde na dit gemeld te hebben werd er excuus gemaakt, oke kan. Maar de bedienig in het algemeen komt nogal eens niet al te vrolijk over. En het eten in deze prijsklasse is nogal karig. Ik weet andere eetgelegenheden om voor deze prijs beter te kunnen eten. Ik ben hier nu voor de 2e keer geweest. Eerste keer 1 jaar terug toen was het ook al niet je van het en nu ook niet. Jammer want de tent zelf ziet er gerust leuk uit.

Eindcijfer 3,2
    Eten & drinken 3
    Sfeer 5
    Service 2
  6. Simone

Kom vaak lunchen en dineren bij Babylon en steeds is het een succes. Personeel vriendelijk, eten erg goed en leuke sfeer. Ga zo door Babylon!

Eindcijfer 7,5
    Prijs / kwaliteit 7
  7. robin

Ik kom altijd met mijn ouders. De eigenaar die wij persoonlijk kennen is zeer vriendelijk en heeft oog voor detail en dat zie je in alles terug. Heerlijk restaurant, personeel zeer vriendelijk en eten is top! De proeverij du chef is een echte aanrader, mooie presentatie.

Eindcijfer 9,6
  8. bert

Prijs kwaliteit perfect in verhouding goeie ontvangst en veel lekkere dingen op het menu topbediening zeker een aanrader.

9. richard

Afgelopen dinsdag etentje met 8 personen. Samengevat is het wat aan de prijs, bediening niet vriendelijk (ze had duidelijk haar avond niet), lang wachten, kwaliteit zo zo en geen side dishes (slechts bakje frietjes en bakje sla).

Eindcijfer 5
    Eten & drinken 5
    Sfeer 5
  10. jolanda

Maandag even langs Babylon geweest voor een lichte maaltijd.

Wijn was heerlijk fris en zoet, knapperig boerenbrood uit de oven met daarop gesmolten geitenkaas, heerlijk zoet dungeschilde appeltje in schijven. Verder nog verwarmde honing.

Panini zacht van smaak en ging er in als warme boter.

Prijs en kwaliteit goed in prijs. Voor herhaling vatbaar.

11. Susanne

Voor mijn verjaardag met zijn tweetjes uit eten geweest bij Babylon, heerlijk gegeten, goede service, maar ook aardig personeel.

Ook high Tea genuttigd in Babylon (zondag voor Valentijn), het was helemaal vol maar vanwege de goede indeling, geen "last" gehad van anderen en heerlijk gegeten! Een aanrader dus.

12. nicky

Heerlijk gegeten bij Babylon, voor de achtste keer al weer.
    Is het nou voor de lunch, diner of high tea, het is altijd goed voor mekaar en lekkere wijnen ook. Tot de volgende keer.

13. john

20 oktober uitgebreide br/lunch genoten met 8 personen ivm met familieaangelegenheid. Was allemaal dik voor mekaar, goede sfeer, uitstekende bediening, aandacht en gerechten. Prijs ook zeer schappelijk.

14. Maarten

Donderdag heerlijk gegeten bij Babylon. Kom hier al heel vaak en elke keer weer een genot om naar toe te gaan. Heerlijk met zijn vieren wezen genieten van het lekkere eten en de goede service. Gezellige bedienig. Goed eten. Blijf hier zeker terug komen! Een aanrader!

15. Vera

Ongelofelijk sommige reacties!

Als vaste gast van Babylon kom ik er al sinds twee jaar met heel veel plezier. Ik zit er altijd heerlijk, word goed verzorgd en eet lekker.

De lunchkaart is zeer uitgebreid en ik weet na twee jaar nog steeds niet wat ik moet kiezen! De dinerkaart al net zo. En dan al die taartjes die in de vitrine staan… Smikkelen!

Mijn ouders hebben afgelopen jaar hun 50ste bruiloft gevierd in de Toren van Babylon met een prachtig buffet, dat was heerlijk. Maar wat ik nog belangrijker vind is hoe fijn de sfeer is bij Babylon. Zo gastvrij, vriendelijk ontvangst, de bediening, niets was te gek.

Ik heb nu alweer zin in het volgende etentje. Lekker en gezellig bij Babylon.

16. Sandra

Haagse glaasjes wijn, het schijnt "luxer" te zijn, de serveerster vertelde dat het opdracht is de glazen niet verder in te schenken dan de bolling onderin het glas eindigt. Ik eet vaak luxer dan bij Babylon en ik heb zulke onzin nog nooit gehoord. Het eten is redelijk, maar ook niet meer dan dat. Totaal geen vernieuwende kaart, tijd voor Babylon om zijn pretenties bij te stellen naar beneden. Eigenaresse die tijdens ons avondmaal opzichtig het interieur aanpast. Babylon is een redelijk mooi restaurant, maar wederom, 13 in een dozijn.

Eindcijfer 1
    Eten & drinken 1
    Sfeer 1
    Prijs / kwaliteit 1
  17. Carine

Uitstekend restaurant. Heb er de afgelopen maand twee keer gegeten, 1 maal met collega's en 1 maal met grote groep vrienden. Het eten was gevarieërd, leuke aparte gerechten, goed bereid en alles was vers. De portie's waren voldoende, niet te groot maar zeker niet te weinig.

Beide keren was alles super voor elkaar. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de grote groep, kregen we snel ons eten, maar daarbij hebben ook de hele avond kunnen tafelen.

Ik vind dit restaurant zeker een aanrader, zowel voor lunch als diner. Parkeergelegenheid genoeg.

Eindcijfer 8,5
  18. erik

Het is teleurstellend, zo snel als deze tent achteruit is gehold. Wij hebben er nu vijf maal gegeten in de afgelopen maanden. Toen de tent net open was, was het een feest. Gisteren hebben wij er voorlopig voor de laatste keer gegeten - een keuken die er in slaagt om twee simpele beefburgers zó liefdeloos te verprutsen, (geserveerd op twee keiharde groothandels bake-off foccacia sneetjes met oregano smaak, met een moddervette groothandels ex-diepvries schijf, een liefdeloze kwak saus die nergens op sloeg en keiharde slecht gebakken, moddervette, veel te kleine 'frieten') is geen knip voor de neus waard. Dit verwacht je in de buurtsnackbar, niet in een serieus te nemen restaurant - dat zichzelf voorlopig nog moet waar maken. De bediening brengt het menu pas na twintig minuten wachten, weet het verschil niet tussen scotch en bourbon, weet niet welke sterke dranken er in huis zijn en maakt vooral de vitrine met taarten niet schoon (niet de eerste keer dat dit opviel, zo vlak na de ingang...) Verder moet je wél even zoeken voordat er iemand kan worden gevonden waarbij je mag afrekenen. Jammer.

Eindcijfer 2,4
    Eten & drinken 1
    Sfeer 3
    Prijs / kwaliteit 3
  19. Marianne Zoon

Ik ben echt geen extreem grote eter en hoef ook niet volgepropt naar huis maar de porties zijn hier wel erg minimaal. Hoewel het verder prima eten is, vind ik de prijs/kwaliteitverhouding derhalve niet oke.

Eindcijfer 6,2
    Eten & drinken 7
  20. adriaan

Lang wachten, salade besteld zonder kaas. Wat krijg ik, een salade met kaas. Teruggestuurd, zit de ansjovis er niet op...

Leuke omgeving, maar ik heb liever een goed gevuld bord als flinke eter.

Bediening is toch wel wat arrogant, niet echt west Fries.

Eindcijfer 5,2
    Eten & drinken 6
    Prijs / kwaliteit 4
  21. Peter Reydon

Ik kon niet langer wachten met een recensie! Eet nu een rijkelijk gevulde boerenomelet. Zit meer in dan de menukaart aangeeft. Leuke vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit verhouding heel gunstig. Een aanrader!

Sfeer -
    Service -
  22. Bart

Lekker en gevarieerd. Nu al een aantal keer geweest en nooit tegengevallen. Knappe prestatie om vanaf de start van het restaurant gewoon direct vol te zitten. Doe je blijkbaar toch iets goed. Inrichting modern en gezellig. Vooral de proeverij vooraf is bij mij favoriet.

23. Babo

Eten is gemiddeld, al pretendeert het restaurant meer. Bediening erg arrogant en kortaf. Lang wachten, alleen niet duidelijk waarop? Nee, niet aan mij besteed.

Aankleding en ambiance zijn wel ok, maar dat is mijns inziens bijzaak.

Eindcijfer 4,5
    Eten & drinken 4
    Sfeer 6
    Service 3
  24. Alex

Schoon-moeder vierde haar 91e verjaardag met een vroege lunch.

Wij waren er met 10 volwassenen en 5 kinderen.

Alles was prima verzorgd, ook voor de kleintjes.

Volgende keer weer.

25. Femke

Regelmatig lunch ik hier en de lunch is altijd perfect, fijne sfeer en goede bediening! Niks anders dan lof!

26. Linda

Met een groepje dames hebben wij afgelopen donderdag een verhuizing/afscheid gevierd. Omdat "het oktoberfest" volop aan de gang was in Alkmaar en wij heerlijk bij wilden kletsen viel onze keuze op Babylon.

Voorgerecht was heerlijk! Daarna wachten op het hoofdgerecht... Na anderhalf uur wachten werd ons medegedeeld dat wij waren "vergeten" :(.
    Prima, geen probleem. Echter stond na 10 minuten opeens het hoofdgerecht (lauw) op tafel. Uiteraard hadden wij liever een goed verzorgd hoofdgerecht gehad en daarvoor nog 10 minuten extra voor willen wachten, dan een hoofdgerecht dat lauw en niet lekker op smaak is (te snel in elkaar geflanst?) te serveren.

Dit was een behoorlijke domper.

Voorlopig even geen Babylon voor ons meer, helaas :(

Eindcijfer 4,1
    Eten & drinken 3
    Sfeer 3
    Service 6
  27. Hua

Van de zomer geprobeerd hier te lunchen. Na ruim 30 min wachten werd de bestelling nog niet opgenomen. Zelfs nadat een serveerster had aangegeven dat ze er zo aankwam, gebeurde er niets. Dus met lege maag vertrokken. Slechte zaak.

Eindcijfer 1
    Eten & drinken -
    Sfeer -
  28. Janneke

Hier in april wezen eten. Wisten niet goed wat we moesten verwachten, maar het eten en de ambiance overtroffen alle verwachtingen. Eten ruimschoots voldoende en overheerlijk, en dat je zo in de keuken kon kijken was een leuk extraatje. Geeft ook aan dat niets in het verborgen blijft en dat alles eerlijk klaargemaakt wordt. Alles mag gezien worden. Leuk!

Eindcijfer 8,2
  29. Bootschappen watersport

Een goede ontvangst, heerlijk eten en geweldige wijnen.
    Echt een plek waar H.H. Waard trots op mag zijn.

30. Groeneveld

Heerlijk geluncht! Attente bediening, kwam zelfs vragen of de open haard waar we naast zaten niet zachter of uit moest. Het eten prima! Eindelijk een lekker lunchadres in HHW!

Eindcijfer 8,6
  31. Sander

Zeer goed restaurant waar ik vooral nog wel eens kom voor de lunch. Goede en vriendelijke bediening. Vooral voor het molenaarsbrood met filet american kom ik graag terug!

Eindcijfer 8,5
  32. Jurjen Thummler

met alle respect voor
    Heerhugowaard,
    on-Heerhugowaards.

Eindcijfer 8,4
  33. fam de Groot

goede kwaliteit eten, de versheid proef je er bovenuit ,mooi gepresenteerd en meer dan genoeg voor een zeer redelijke prijs.Mooie wijnen.
    kortom: een stijlvol restaurant die zich echt wel positief onderscheid van de anderen in heerhugowaard

Eindcijfer 9,2
  34. Hette Kooij

O.a Met veel zorg bereide zee gerechten voor een eerlijke prijs.Top

Eindcijfer 9,1
  35. Linda

Heb hier heerlijk gegeten, leuke tent!

Eindcijfer 8,4
  36. Debby

prettige sfeer, goede bediening. lekker eten

37. fam.de Jager

Heel jammer, ruzie tussen de personeelsleden..vragen om een drankje en een zeer nerveuze patron.

Eindcijfer 1,4
    Eten & drinken 2
    Sfeer 1
    Prijs / kwaliteit 1
  38. H Ubbink

creatieve gerechten, zeer smaakvol, heerlijke toetjes. Oog voor presentatie.

Eindcijfer 8,8
  39. Wouter Bos

Lekker dat de huiswijn steeds wordt aangevuld.

40. Ronald Pieters

2e Pinksterdag even gezeten+hapje+drankje . Gezellig buiten onder afdak/luifel prima entourage gaan we vaker doen !

Eindcijfer 7,1
    Eten & drinken 7