Bij Raaks of De Kamp.
Alle bussen komen bij ons voor de deur.
Zeer onder de maat! Wij zijn echt heel goed bekend met deze keuken maar dit was gewoon weg slecht!
Er zijn volgens mij geen verse produkten gebruikt, het was erg droog en had nauwelijks smaak.
Wat ik erg onhygienisch vind is het toilet boven, wat naast de keuken zit.
| Eindcijfer | 2,7 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Zijn er voor het eerst wezen eten.
Waren zeer tevreden.
Er is altijd wel wat te zeuren.
Maar het eten vond ik goed.
De wijn was goed.
Lekker gegeten en lekker rustig het nagerecht kunnen doen.
Alles op ons gemak.
| Eindcijfer | 7,4 |
| Eten & drinken | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik heb nu twee keer hier gegeten en beide keren waren we zeer tevreden over het gevarieerde en smaakvolle eten, de bediening en ook de ambiance. Typisch Indiaas, maar eenvoudig en stijlvol. Het is er zeer betaalbaar. Ik kom er graag nog vaak terug.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk gegeten + aardige bediening.
Inrichting is eenvoudig + de prijzen zijn goedkoop.
Voor herhaling vatbaar!
| Eindcijfer | 7,9 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Tsja, ieder z'n mening. Smaak blijkt een subjectieve beleving. Ik kan ook alleen maar zeggen dat ik het een geweldig restaurant vind. Prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan goed. Ook over het thuisbezorgen ben ik nooit teleurgesteld geweest. Eten smaakt heerlijk en is lekker vers. De kaart is uitgebreid en er is voor elk wat wils.
| Eindcijfer | 9 |
Super!
| Eindcijfer | 9,7 |
| Eten & drinken | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wij hebben hier reeds vele malen gegeten en zullen er nog vele malen gaan komen. Het eten is altijd heerlijk en kan desgewenst aan je smaak worden aangepast (mild-medium-pittig-heel pittig) Altijd heel vriendelijke bediening. Ze zijn rustig, altijd tijd voor een praatje en niet opdringerig.
Interieur is gezellig. Het is geen sjieke bedoening, maar je zit er ook niet aan formica tafeltjes. Tafelkleed, placemats, kaarsje, bloemetje en uiteindelijk heerlijk eten op tafel. Wat wil je nog meer?
| Eindcijfer | 9,4 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Begrijp de recensies niet bij dit restaurant.
Bij ver het slechtste Indiaas restaurant in Haarlem en omstreken. Ambiance is een foto van de Taj Mahal en dat is dan ook alles. Eten is belabberd. Mij de vraag wat ik van het eten vond. Nou hierbij het antwoord.
| Eindcijfer | 2 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | - |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Super restaurant! Bediening is erg vriendelijk, eten is uitstekend!
| Eindcijfer | 9,5 |
| Eten & drinken | 10 |