Eet.nu

Italiaans
Rating
9,2

1. miriam

Gisteren voor de eerste keer bij Luca gegeten.
    Als je goed italiaans wil eten moet je hier zijn. Er waren dan ook tussen de nederlandse gasten een aantal italianen. Dat zegt heel veel! Overheerlijke carpaccio en pasta, goed warm en netjes opgediend.De panna cotta was erg lekker.
    Bediening was hartelijk en de dames wisten waar ze het over hadden. Je voelde je zeer welkom.
    Je schrikt ook niet van de rekening wat ik tegenwoordig meestal wel doe.
    Kortom een echte aanrader!

Eindcijfer 10
    Sfeer 10
  2. Y&P

Superlekker eten. Ik had pasta, die was vers en heerlijk. Mijn vriend had een pizza en die smaakte ook geweldig. De prijs is echt niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Het was die avond superdruk, maar de tijd tussen onze gerechten was perfect. Top!

Eindcijfer 8,7
    Eten & drinken 8
    Sfeer 7
    Service 8
  3. Edwin

Heel consequent, ik kom hier regelmatig en het is echt altijd lekker en niet overdreven duur. Leuke bediening en heerlijke steak. Antipasto della casa is een aanrader. Ook de pizza is uitstekend.

Eindcijfer 10
    Sfeer 10
  4. Joy

Wij eten hier graag! Dame in de bediening is altijd vrolijk en behulpzaam. Dit is ook het enige restaurant in de omgeving waar ik de pizza's ook heerlijk vind! Vooral de pizza met carpaccio! Heerlijk! Aan het eind van de avond gaat de bediening vaak zingen. Dit maakt de sfeer nog beter!

Eindcijfer 9
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8
  5. Wim Koesen

Omdat mijn dochter Dieuwertje vlak boven het restaurant woont, hebben we er bij wijze van test gegeten. Dat experiment hebben we een paar keer herhaald. Het is een sympathieke tent met vriendelijke bediening en een echt Italiaanse keuken. Nog betaalbaar ook. Met mijn verjaardag op 5 maart gaan we er dus weer eten. Met de kinderen en aanhang.

Eindcijfer 8,4
    Eten & drinken 8