Het Griekse eten bij Delphi is van een zeer hoge kwaliteit. Aparte en zeer smakvolle gerechten. De sfeer en bediening zijn goed. Heel gezellig als er live music is. Een topper.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Als je heerlijk echt grieks wilt eten moet je hier zijn!
Alles bereid met verse ingredienten en kruiden, dat proef je, het eten hier is echt heerlijk. Als wij dichterbij zouden wonen kwamen we hier zeker vaak!
Bedankt, jan en saskia van der Vooren, Strijen.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ik wist niet dat Grieks eten zo lekker kon zijn. De goede/perfecte smaak van dit eten vind je zeker terug bij restaurant Delphi in Haarlem.
Zeer aardige en snelle bediening. Eten stond snel op tafel.
En is daarnaast ook betaalbaar.
Een echte aanrader dus als je een avondje Grieks wilt eten in het centrum van Haarlem. Restaurant heeft ook een leuke sfeer.Met vriendelijke groet,
Martin S.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik ben een grote fan van de Griekse keuken en kom daarom al jaren bij Delphi en het is altijd heerlijk! Helaas wonen wij wat verder weg maar als wij in de buurt zijn moet ik beslist even langs. Giros heb ik echt nog nergens zo lekker gegeten, je proeft echt dat er veel zorg aan besteed is. Verder is de bediening goed, niets op aan te merken en altijd wel in voor een praatje. De sfeer is goed en het buitenterras is echt prachtig.
Delphi zal ons wel weer zien als we in de buurt zijn...
| Eindcijfer | 9,8 |
| Prijs / kwaliteit | - |
I love that tasteful and friendly restaurant! I fly every 3 months with my family from New York to Holland and I always find the chance to taste the delicious "htapodi"=octopus, the great variety of Greek wines, and many many more! The service is perfect english-dutch-greek speaking, very friendly, lovely atmosphere, we love that place in Haarlem! Alex-Anna-Daniel-Jennifer :*
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We hadden hier al eens eerder gegeten (lees 3 jaar terug) en dat was bevallen. Een aantal weken terug wederom naar Delphi, maar wat was dat een ongelofelijke deceptie! Zeer onvriendelijke gast"heer". Meisje in de bediening was erg vriendelijk, maar werd voortdurend afgesnauwd. De kaart is (voor een Griek) erg beperkt. Ook het eten was gewoon niet heel erg lekker. Het smaakte niet. Alleen het dessert was wel ok. Erg jammer! Verder is het een leuke zaak. Ambiance is ok. Wellicht dat we het niet getroffen hebben die dag. Wij komen niet weer!
| Eindcijfer | 4,6 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Intiem restaurant, zeer vriendelijke bediening en de gerechten (sardientjes, octopus, vleesschotel, tonijn en zwaardvis) waren erg lekker en voortreffelijk. De extra ouzo werd erg gewaardeerd! Hier gaan we beslist vaker heen.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
14 augustus met 10 personen gegeten. Op advies van d eigenaar een door de eigenaar (Simon) voorgesteld "groepsmenu" besteld met allerlei voorgerechtjes en hoofsgerechten. In 1 woord voortreffelijk! Voldoende en lekker. Ook vlotte en aardige bediening (wellicht mede doordat het niet zo druk was door de vakantieperiode).
| Eindcijfer | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Een tijdje terug heerlijk gegeten met mijn ouders en broers.
Ik heb het advies van de kok op gevolgd en heb heerlijk kip met spek gegeten.
Hele aardige mensen en een goede service.
| Prijs / kwaliteit | - |
Top restaurant en zeer goede gezellige bediening. Vooral de pikilia is de moeite waard! Zeker een aanrader.
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Perfect restaurant.
Vraag vooral even naar de specialiteiten...Goed bediend, en het eten was heerlijk.
een echte aanrader als je een restaurant in Haarlem zoekt.Top...
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Beperkte kaart en wij misten een stokbroodje o.i.d. vooraf en frietjes/salade bij het hoofdgerecht. Niet veel, maar wel erg lekker gegeten en vriendelijke bediening.
| Eindcijfer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk restaurant!! Eten was erg goed, een echte aanrader voor mensen die in de buurt zijn! volgend jaar met de a1gp zullen we dit restaurantje zeker pakken! een dikke 10 van ons
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gisteravond erg lekker gegeten, o.a. melanzanasalade, tzaziki, feta uit de oven en zwaardvis met groente en heerlijke frites. Vriendelijke bediening, dus een restaurant om zeker gauw terug te komen!!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De kaart is kleiner geworden maar de kwaliteit ligt nog steeds boven dat van andere
griekse restaurants. Als we wat te vieren hebben gaan we altijd naar Stavros
| Eindcijfer | 8,1 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |