Eet.nu

Afhalen, catering, terras en Wi-Fi
Betalen
Visa Master Card pin chipknip

1. D. Gorter

Na 4 jaar weer gegeten bij Jef. Interieur is nu erg mooi en smaakvol. Echter door de open keuken de gehele avond tegen de felle, ongezellige verlichting aangekeken waarmee afbreuk wordt gedaan aan de totaalbeleving. Bovendien door geloop en gerammel in en vanuit de keuken wat onrustig.
    Wij kozen voor 4 gangen verrassingsmenu (€ 75). Kwaliteit, zoals je mag verwachten in dit type restaurant, hoog. Toch een minpuntje zijn de zeer kleine porties. Ik weet dat dit geen Van der Valk is maar een hoofdgerecht met drie kleine plakjes zuiglam of een nagerecht met drie kleine stukjes perzik en wat frutsels is wel erg zuinig. Nu begrijp ik waarom er met tussenpozen vier soorten (lekker) brood worden geserveerd! Dus...lekker gegeten maar mag het een "onsje" meer zijn?

Eindcijfer 7,6
    Eten & drinken 8
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 7
  2. belg

Hoogstaande keuken, hartelijke ontvangst, zeer goede wijnkennis, passie in de keuken.

Eindcijfer 9,5
    Sfeer 9
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 9
  3. Jolanda Graaf

Zeer goed restaurant. Lieve gastvrouw in de bediening die alles weet van wijn. Lekker rustig gezeten. Mooie gerechten waar de spanning vanaf spat. Alle smaken mooi in balans, kortom topniveau op Texel. We gaan dit deze winter nog eens dunnetjes overdoen.

Eindcijfer 9,7
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 10
  4. Liesbeth

Wat is het fijn op Texel! Na een lange dag wandelen op het eiland hebben we ons volledig overgegeven aan de brigade van Bij Jef. Wat een feest! Van het begin tot het einde zijn we in de watten gelegd. Bij Jef bedankt!

Eindcijfer 10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10
  5. Karin en René

Begin februari hier gegeten. Heerlijk verwend. Mooie smaken en eerlijke producten. Een zaak in het duurdere segment, maar dat weet je van tevoren. Entourage en aankleding niet onze smaak. Hier en daar zichtbaar achterstallig onderhoud. Maar al met al heerlijke avond gehad met goede wijn spijs combinaties. Kleine teleurstelling was dat meer dan de helft van de gerechten van ons verrassingsmenu van de kaart kwamen...

Eindcijfer 8,3
    Eten & drinken 9
    Sfeer 6
    Prijs / kwaliteit 8
  6. Sandra Koning-Nijboer

Afgelopen zaterdag bij Jef gegeten. Geweldig leuke avond gehad met een perfecte gastvrouw Nadine. Wat kan Jef toch geweldig koken met zijn keukenbrigade.

Veel smaakbelevenissen, echt de moeite waard.

Zonder meer een dikke pluim voor een topavond.

Eindcijfer 8,6
    Eten & drinken 9
    Sfeer 10
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 8
  7. Thomas warmerdam

Ster allures...........?

We hadden ons zeer verheugd op een avondje uit en een vijfgangen-menu bij Jef. Een zeer vriendelijke ontvangst door een zeer charmante jongeman, een goed glas Champagne en wat vage liflafjes als amuse, werd subliem gecontrasteerd door een soort van akela die er bezwaar tegen maakte dat ik mijn leren blousson niet in de garderobe hing, maar ik er de voorkeur aan gaf deze liever bij mij te houden. "Wij willen geen jasjes aan de stoelen" was de insteek van onze "gastvrouw".
    Om geen spelbreker te willen zijn mijn spulletjes uit de jas snel overgeladen naar de tas van mijn partner en de blousson ingeleverd bij onze persoonlijke akela.

Toch niet geheel comfortabel met de gang van zaken bracht ik deze ter discussie bij de charmante heer die ons ontving. Hij zou dit met zijn collega's bespreken. En met succes! Akela kwam aan tafel en ratelde los. "Ik zal er geen punt van maken", wanneer u ergens bezwaar tegen heeft moet u dit bij mij of Jef kenbaar maken (ik quote slechts) en niet tegen een leerling. Na frequent een time out gebaar gemaakt te hebben stopte het geratel van akela en kon ik mijn zegje doen. Heeft de leerling dan een sticker "Leerling" en moet ik van te voren als gast de interne regels van Jef kennen? Sorry...., ik ben een gast en wil graag als gast behandeld worden.

Op dat moment was de sfeer ver te zoeken en hebben wij de rekening gevraagd. Deze kwam zeer prompt. 29 euro, voor ieder een glas champagne, een ondefinieerbare amuse en een wonderlijke behandeling.

Geen woord van spijt... Ook niet door Jef zelf, die zich bij het onbeschofte af distantiëerde tijdens het afrekenen.

Vervolgens alsnog een fantastische culinaire avond gehad bij een chef zonder ster allures, lekker eten, een goede prijs en vooral zeer gastvrij.

Texel staat bekend om haar gastvrijheid, iets waar wij dagelijks van mogen genieten maar echter helaas niets van hebben bemerkt bij Jef.

Eindcijfer 2,3
    Eten & drinken -
    Sfeer 1
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 3
  8. M. van Mastrigt

Een prachtige ervaring tussen alle eettenten op Texel.
    Zeer vriendelijk personeel, goede entourage.

Genoten van een gastronomisch verrassingsmenu, maar dat kan zeker nog verbeterd worden in fijnheid.

Een aanrader, maar ik hoop voor de toekomst verbetering in fijnheid en smaak.

Eindcijfer 7,2
    Eten & drinken 7