Eet.nu

Nederlands
Rating
6,6

1. Bart

De voorgerechten waren lekker! Deel van de
    Hoofdgerechten waren koud teruggestuurd, kwamen vervolgens terug maar weer koud. Chaotische bediening, klachten werden opgelost met een korting en een fles wijn.

Eindcijfer 4,2
  2. Fam. van der Hel

We hebben hier vanavond heerlijk gegeten. Geweldig goede en vlotte bediening, heel vriendelijk personeel. Een aanrader.

Eindcijfer 8,6
  3. christiena knol

Super lekker gegeten met mijn dochter, drie gangen genomen en voldaan de deur uitgelopen. Bediening zeer vriendelijk, gezellige sfeer.

Eindcijfer 10
  4. kees

Ik heb er gisteren gegeten en ik was zeer verrast.. Super leuke bediening en ik vond het eten super. We hadden een Quinty's etagère vooraf en de sliptongetjes als hoofdgerecht. Geweldig lekker. De sorbet was ook prima. ik kom hier zeker weer een keer eten.

Eindcijfer 10
  5. Silvia

Op advies van hotel daar met de kinderen gegeten. Voor de kinderen genoeg te doen en afleiding volop. Eten ronduit slecht te noemen shiitakes als voorafje waren zompige champignons in veel te veel olie, hertenbiefstuk kende een toeslag, dan verwacht je wel iets, maar het vlees was koud en taai. Bijgerechten smakeloos. De dessertwijn was bijzonder lekker, het aantal en de kwaliteit van de bonbons toe een tegenvaller. Al met al slecht gegeten, goed gedronken en eigenlijk alleen voor de kinderen een geslaagde plek.

Eindcijfer 4,8
  6. De groep van 9 personen

Vanavond uit eten geweest met 9 personen, vanaf buiten zag het er prima uit.
    We waren nog niet binnen of er werd gezegd stokbrood ofzo?
    Wij nog als grap geen tapenade en kruidenboter?

Nadat we onze bestelling geplaatst hadden (voor en hoofd gerecht) duurde het lang voordat het voorgerecht kwam, en nog langer voor het hoofdgerecht kwam.

Desnoods dat het voorgerecht lang duurde was de prijskwaliteit goed. Maar het hoofdgerecht daarentegen was bij 6 van de 9 pers slecht. Vlees was koud en taai, waarna wij een oplossing met de bediening wilden maken, alleen was de bediening in de overtuiging dat er niets fout was.

Nadat het vlees terug naar de keuken ging kwam de bediening terug met een slecht excuus.

Daarna onze drank en voorgerecht afgerekend en zo snel mogelijk weg daar. En we komen daar nooit meer.

Oja bijna vergeten ze weten niet eens wat een kaasfondue is, het was eerder een nacho cheese dip.

Eindcijfer 2
    Eten & drinken -
    Service -
    Prijs / kwaliteit -
  7. Willem

Heerlijk gegeten in een goede atmosfeer. Zeker voor peuters en kleuters. Leuke poppenkastvoorstelling. Een maar.... als achterafje koffie met Texelse bonbons van chocolaterie , 6,50 €, twee gewone bonbons. Dat was een afknapper.

Eindcijfer 5,9
  8. Janine Goedegebuure

Al vaker gegeten bij Quinty's. Ze hebben een duidelijke, beknopte menukaart, met voor ieder wat wils.
    Een avond het voordelige terrasmenu gekozen, met een soepje, sateetje en een dame blanche voor 15€. Simpel, maar erg smakelijk!
    De service is lekker vlot, en de meeste serveersters zijn erg aardig. Het is er vaak erg druk, dus ze hebben hun handen vol.
    De sfeer is knus en gezellig.

Eindcijfer 7,5
  9. Dennis

In de Koog uiteindelijk uitgekomen op dit restaurant, omdat het er wel sfeervol uitzag.
    Zeker geen aanrader. Eten was zeer matig, zeker in vergelijking met de prijs.

Eindcijfer 5
  10. Lisette

Vorig jaar zomer heerlijk bij Quinty's gegeten! Gezellige sfeer, goede, leuke en vlotte bediening en bovendien heerlijke gerechten! Echt een aanrader! Kijk er naar uit om in de zomer weer heerlijk op het terras te zitten onder het genot van een echte Texelse Skuumkoppe! Tot van de zomer!

Eindcijfer 9,6
  11. Pascale

Het duurde erg lang voor we geholpen werden. Toen we eindelijk besteld hadden duurde het erg lang voor we onze gerechten ontvingen. De nacho's konden op verzoek niet met kip ipv gehakt gemaakt worden. Gekozen voor vegetarisch, wat betekende een zak nacho's chips overgegoten met gesmolten kaas, en dat voor 16,95 euro! Bij 3 hoofdgerechten werd 1 zakje patat geserveerd. Kortom: geen aanrader!

Verder was het erg lawaaierig in het restaurant, geluiden van de bar/vaatwasser die constant in- en uitgeladen werd.

Eindcijfer 2,7
  12. Erwin Staal

Hebben hier dit weekend weer heerlijk gegeten. Net als deze zomer was het tapas voorgerecht weer super. Vriendelijke bediening en vlotte service. Zeker een aanrader!

Eindcijfer 9
  13. Elly raemaekers

Wij hebben in een zeer sfeervolle zaak heerlijk gegeten!

Vriendelijk personeel en niet lang hoeven wachten terwijl het best wel druk was!

Zeker de moeite waard!

Eindcijfer 8,5
  14. Peter brouwer

Vanavond heerlijk gegeten bij restaurant Quinty's, gezellige bediening, het eten was heerlijk en voor onze 2 kinderen was er een goochelaar.

Eindcijfer 8
  15. Peter

Vanavond met zijn viertjes heerlijk gegeten bij Quinty's. Precies een jaar geleden hebben we hier ook prima gegeten tijdens onze vakantie in De Koog. De carpaccio, tapas, nachos toros, ossenhaaspuntjes of mixgrill...het smaakte allemaal uitstekend! De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Er was echter een minpuntje...de snelheid van de bediening. Het duurde echt veel te lang. Dat is jammer anders hadden we hier ook een 8 voor kunnen geven.

Als we volgend jaar op 29 december weer in De Koog zijn wordt het wederom Quinty's!

Eindcijfer 8,6
  16. petra

Wat een slechte tent, alle eten wat ons is geserveerd was smaakloos..., slecht bereid, zelfs de patat was hard.

Op de website wordt gepretendeerd a la minute een vegetarische schotel te kunnen bereiden, maar dat was zelfs niet het geval, er stond 1 vega hoofdmenu op de kaart.

Ik kom hier nooit weer...

Eindcijfer 3,4
  17. Ger

12 november.

Na 10 minuten kwam de bediening eindelijk langs. Een goedenavond kon er niet vanaf.

De tagliatelle bevatte een flinke hoeveelheid smaakversterker.

Hier eten we dus niet meer.

Eindcijfer 3,9
  18. Theo

Het concept is geweldig - heel attent dat de kinderen tegelijk met ons voorgerecht het hoofdgerecht krijgen zodat ze daarna kunnen spelen-.

De sate die ik bestelde was rauw, overgoten met satesaus zie je dat niet moet de kok gedacht hebben. Nadat ik de serveerster vertelde dat de sate wel heel erg rose was riep de bedrijfsleidster van afstand dat dat door de marinade kwam! Geen excuses, wel een bord vol rauw vlees terug naar de keuken.....

Eindcijfer 1,7
  19. marij

Het eten was redelijk, de kinderpizza's waren slecht (te taai en te dikke korst). Ondanks opmerking werd er niks mee gedaan, jammer.... De kinderhoek is leuk ingericht en het schminken van kinderen is daarentegen heel geweldig.

Eindcijfer 3,9