Eet.nu

Keuken
Internationaal
Rating

1. Sophie

Ik kom hier sinds vijf jaar regelmatig. Ik vind dit bij uitstek de beste dönerzaak van Amsterdam met de vriendelijkste mensen. De kapsalon en het broodje kalfsdöner (met groene pepers op verzoek) zijn top! Maar ook een broodje falafel is hier erg lekker.

Eindcijfer 9,7
    Eten & drinken 10
    Sfeer 7
    Service 10
  2. Koen

De kapsalon kalf met extra ui en sambal apart is een waar feestmaal voor je smaakpapillen. Bijkomend voordeel van deze smaakexplosie is dat je lichaam na consumptie zeker 12 uur verzadigd is. Dat Donerland Kinkerstraat adverteert in haar folder met: ''de eerste en de beste in Amsterdam'' is, wat mij betreft dan ook zeer terecht. Mede dankzij mijn maag, 'bedankt!'

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Service 10
  3. Aydin

Beste bezoekers,

Mijn eerste bezoek is een paar jaar terug geweest, in deze top tent, en sindsdien ben ik er een vaste klant. Zeer nette vriendelijke mensen met erg lekker eten en zijn nog 7 dagen p/w van 12:00 t/m 01:00 uur open.

Eindcijfer 9
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9
  4. rowin

goed eten aardige mensen, frietjes op en top.

Eindcijfer 7
    Eten & drinken 7
    Sfeer 3
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8
  5. Mikkie

Na de tip van een vriendin van mn vriendin baal ik ervan dat ik dit niet zelf heb ontdekt! Aan de 4 tafels is het sober zitten maar het kleine broodje Döner kip is werkelijk fantastisch. Hoe dan ook wordt deze eetgelegenheid steeds populairder waardoor de eerste prijsverhogingen een feit zijn.

Eindcijfer 9,2
    Eten & drinken 9