Eet.nu

9,7
Voorzieningen
Afhalen

1. Marieke

Vanavond weer heerlijk gegeten bij Bodrum! Het is en blijft het aller lekkerste broodje kip van heel Noord-Holland, speciaal daarvoor gaan wij naar Alkmaar! Tot volgende keer...!

2. Stefan

hey Adem

ik ken je al heel wat jaren, we zijn inmiddels vaste klanten.

Het MCA personeel komt graag een broodje bij je eten, je maakt tenslotte de beste doner kebab van Alkmaar en omstreken.

bestellen van tevoren via telefoon en als wij dan aankomen is het al klaar ! Perfect en dus te doen in een pauze van slechts een half uur .

gr Stefan

3. Ewout uit Alkmaar

Bodrum is met afstand de beste kebapzaak van Alkmaar. Vanaf het moment dat Adem de zaak opende staan een fantastisch eten, een goede sfeer en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zoals hierboven al opgemerkt is het vlees malser en minder vet dan bij een reguliere kebapzaak, wat eten bij Bodrum tot een ervaring met klasse maakt!

Eindcijfer 9,1
    Prijs / kwaliteit 8
  4. snijders

Er is geen betere eettent dan bodrum alkmaar!

5. Roderick

Probeer ook eens een brood Bodrum.. Die is goddelijk..!

Eindcijfer 8,8
    Eten & drinken 9
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9
  6. Suus

Standaard elke vrijdagavond een B-Salon met extra kaas! Toptent!

7. Selim

Ik eet al lange tijd een broodje kip-doner bij Bodrum en laatst heb ik een B-salon gegeten en deze smaakte prima. De B-salon is met kippenvlees en is niet zo vet als al die andere 'kapsalons'. Een pluspunt is dat het vlees door de eigenaar zelf wordt klaargemaakt. Hierdoor proef je al snel dat het vlees beter smaakt dan bij een andere shoarmazaak. De B-salon en een broodje kip-doner zijn zeker een aanrader. De eigenaar en het personeel zijn zeer klantgericht en vriendelijk. De service is hierdoor ook zeer goed. Enige minpunt is dat de parkeergelegenheid rondom Bodrum matig is. Het is daar een erg drukke straat die vaak staat volgeparkeerd. Wel vergeet je dit minpunt al snel wanneer je daar hebt gegeten. Pas wel op dat je door de smaakextase je auto niet vergeet :).

Eindcijfer 9
    Eten & drinken 9
    Prijs / kwaliteit 9
  8. antoine

Geen kapsalon, maar BSALON. Helemaal geweldig.

De lekkerste ooit gegeten.

Bodrum Alkmaar is echt een aanrader!

Eindcijfer 9,9
  9. Chantal

Beter bestaat niet!

Elk weekend weer even shoarma op het bruggetje halen...

10. Bodrumverslaafde

Na verschillende pogingen om de beste kebabzaken in Alkmaar te ontdekken, heb ik de conclusie getrokken dat deze zaak, Bodrum Doner Kebap, de beste kebabzaak in Alkmaar is.

Laten we beginnen bij de kip. Altijd warm, vers gesneden en heerlijk mals. In combinatie met het knapperige, maar toch zachte broodje, kan het alleen maar beter worden. Dit is overigens genoeg voor de gemiddelde man. Maar ! de saus! Noooh. Als je dit nuttigt in combinatie met de kip en het broodje, zal je de lekkerste nasmaak hebben die je ooit in dit harde bittere leven hebt ervaren.

Kortom, Bodrum biedt zalige broodjes (en pizza's en veel meer). Eet het 1x per week op een vaste dag en je zult het leven meer kunnen waarderen, lekkerder in je vel zitten en gezonder leven.

11. Daan, Michiel, Thijs en Rikke

Al vanaf het eerste moment dat Adem z'n kebap verkoopt kwamen wij regelmatig bij hem broodjes en pizza's eten. Inmiddels wonen wij allemaal niet meer in Alkmaar, maar gisteren waren we toevallig weer in de buurt en Adem's kebap is nog steeds even lekker als jaren geleden!

Nog nooit ergens anders zulke lekkere kebap gegeten!

12. Harry

Wauw, ik zit op het Murmelliusgymnasium, en wacht nu op mn uitslag van mn examens, en ik moet zeggen, de afgelopen jaren heb ik regelmatig bij Adem gegeten, en het smaakt gewoon altijd goed, de prijzen zijn prima, en het is altijd gezellig met Adem een praatje te kunnen maken.

Oftewel: Top en zeker een aanrader!

13. Brandon

Lekkerste van allemaal!

14. Juan

Geweldig eten!

Vriendelijke uitbater (Adem voor intimi:P)

Ik heb op het murmelliusgymnasium gezeten, dat hier op een minuut of 3 vanaf zit. Ik heb hier zo'n 3,5 jaar lang gegeten, en het eten is van de zelfde hoogstaande kwaliteit gebleven.

Een absulute aanrader, ik heb eerlijk gezegd buitenshuis nog nooit lekkerder gegeten. Prijzen zijn zeker in orde.

Jammer genoeg heeft de zaak iets in sfeer ingeboet na de verbouwing, as ziet het er wel strakker en ietwat hyghiënischer uit.

Eindcijfer 9,9
  15. dave

Heerlijke broodjes, lekkerste in omstreken! Absoluut een aanrader!

Eindcijfer 9,7
  16. chai en coen

de eerste keer vandaag.ik heb een menu nr 9 gegeten met rijst en lams gehakt was lekker erg lekker .gehakt niet droog lekker zacht .ik haal vanaf nu vaak bij hun als de kwalitie zo blijf en lekker smaakt.en vriendelijk

17. Ernst

Zelden zo'n lekker en goed verzorgd broodje kebab gegeten. En dat dan in een "nagellak-rood" gelakte zaak. Niet alleen lekker maar ook een geweldige ervaring!

Service 8
  18. Doeterniettoe

Gewoon een keer heen gaan om te proeven...je bent geheid verkocht!

Eindcijfer 9,1
    Sfeer 6
    Service 5
  19. Robbert

helemaal sinds de verbouwing een heerlijk broodje bodrum

20. Ronald

Hier kan je echt het aller lekkerste broodje van Alkmaar kopen. Voor slechts 4 Euro! Verder verkoopt deze zaak ook overheerlijke turkse pizza's.

Eindcijfer 9,4
    Service 7