Het naastgelegen parkeergarage Noordereiland.
Op 20 okt 2011 heerlijk gegeten en gedronken maar bovenal een ongelooflijk goede bediening, wat een service! Mijn complimenten aan de bediening, dit is de manier waarop je je gasten hoort te behandelen, mijn petje is af. Bedankt en wie weet tot snel..
| Eindcijfer | 7,6 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Ik heb laatst gebruik gemaakt van het culinaire sloeparrangement.
Ik kan niet zeggen dat wij er als gezelschap van 6 personen heel enthousiast over werden.
Culinair is het zeker niet te noemen, eerder normaal eten wat iedereen zo kan maken (vandaar een 6). Je hebt aperitief, voor, hoofd en nagerecht steeds op een andere locatie.
Aperatief en nagerecht was bij Librije's zusje.
Het voorgerecht was simpel en het hoofdgerecht was een kippepoot(met zijstuk) met een bakje groenten en aardappels. Niet echt culinair te noemen. Bij terugkomst een hoop ophef door een ober van het zusje omtrent het varen met de sloep, hetgeen de sfeer (vandaar een 5) niet ten goede kwam. Nog te zwijgen over de slechte bediening (vandaar de 4 voor service) die nog geen wijn goed bij de juiste persoon kan inschenken en/of afleveren, het nagerecht verkeerd had doorgegeven, en later zelfs de wijn voor 1 persoon was vergeten. Een michelinster erg onwaardig. Kortom geen aanrader. Hopelijk troffen we het personeel en het geheel op een slechte dag.
| Eindcijfer | 6,1 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Met een bepaalde verwachting ga je naar een restaurant van deze klasse. Al bij de ontvangst wordt deze verwachting bevestigd, Fijne mensen die met liefde voor hun vak een werkelijk fantastisch 4-gangen diner aan ons hebben voorgeschoteld, uiteraard met een mooie selectie bijpassende wijnen. We hebben genoten, we voelden ons op en top verwend.
Zeker een aanrader.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het was in een woord super-top, wat een fantastisch personeel.
Hebben jullie in het zusje, we hadden een arrangement op 30 April, we werden als vorsten ontvangen, en zo is het ook s'avonds bij het diner gegaan, we hebben genoten van vroeg tot laat, bedankt voor deze heerlijkheden, Jonnie Therese succes,
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Gisteravond voor de tweede keer gegeten bij 't Zusje omdat we wat te vieren hadden. En weer was het top. Erg lekker en de bediening is top.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij Librije's Zusje gegeten, maar wij vonden het een stuk minder goed dan vorig jaar. Het eten was erg lekker, maar geen overweldigende smaaksensaties deze keer. Ik vind het goed dat ze werken met jong personeel, maar er werden (door te weinig ervaring?) te veel 'fouten' gemaakt die op een gegeven moment storend werden. Erg jammer. Maar nog steeds heerlijk gegeten en een geweldige avond gehad hoor!
| Eindcijfer | 7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Heerlijk gegeten en gedronken. Personeel jong, maar professioneel en vriendelijk. Verschillende amuses met verrassende combinaties, zoals een broodje bapao met paling en jasmijn. Alles in de gerechten was heerlijk van smaak. Wijnen pasten erg goed bij het eten.
Na het eten koffie in de wijnbar gedronken met allerlei lekkers erbij.
Kortom: een aanrader!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Sommelier buitengewoon goed. Eten was zeer goed.
Een mooie en sfeervolle locatie.
Service kan iets beter. Wij waren met mensen die vaker kwamen en de aandacht van het bedienend personeel ging duidelijk naar hen uit.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vriendelijke maar onhandige ontvangst. Prachtige kelder voor aperitief, maar er was geen gesprek mogelijk. Niet te verstaan wat we als hapje bij onze champagne kregen.
Zeer smaakvol restaurant. Een geweldig wijn arrangement, maar smaak van eten en wijn kunnen nog beter op elkaar afgestemd worden.Alle gerechten zagen er prachtig en veelbelovend uit. Smaakvol, maar geen overweldigende smaaksensaties. Ik bleef met afstand eten. We zaten nog aan de voortreffelijke Spaanse rode wijn van ons hoofdgerecht toen er al een tussengerecht kwam. Het tussengerecht stond nog te wachten toen het nagerecht met de daar bijbehorende voortreffelijke muscatwijn al werd geserveerd en ingeschonken. Het ijs smolt langzaam weg. Ik heb daar wat van gezegd en met excuses werd ons een kopje koffie aangeboden. Dat sloegen we af omdat we nog aan het nagenieten waren van de dessertwijn.
Bij het afrekenen, ik had een cadeaubon van 125 euro, betaalde mijn man 114 euro. Wat hebben we gemist?
| Eindcijfer | 6,5 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Erg lekkere lunch gehad! Bediening was goed. Mooi gebouw en nette inrichting. Minpunt was dat de reservering niet goed door was gekomen.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vorige week hier op het binnenterras een 5-gangen menu gegeten met een wijnarrangement. De borden waren zeer mooi opgemaakt.
De bediening was vlot en niet zo stijf als vorige keer bij de Librije. Wat het eten betreft, bekruipt mij toch het gevoel dat ze werken met een oude menukaart van de Librije.
Ik heb wel een geweldige avond gehad.
| Eindcijfer | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Vriendelijke ontvangst, toch echter is de bediening te stijf tijdens het eten.
Vond het niet een absolute smaak sensatie.
En jammer dat je buiten in de kou moest staan roken zonder verwarming.
| Eindcijfer | 5,6 |
| Sfeer | 4 |