Een tijdje terug op een zaterdag er gegeten.
Ik kwam in een totaal andere zaak dan een paar jaar geleden. Alles was helemaal verbouwd en zag er prima uit.
We waren met 3 volwassenen en 3 kinderen op zaterdag om 18.00, dan kun je niet verwachten dat er zomaar plek ik.
Ondanks de drukte werd er wat plek gemaakt aan de bar en we konder er goed zitten.
Er was aandacht voor de klant en het eten werd netjes op borden geserveerd en was lekker en ruim voldoende.
De prijzen vind ik vrij normaal voor een zaak met deze service en uitstraling.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De Vergulde is veel te duur geworden. Personeel is ook niet je van het, niet altijd even alert en ik heb het idee dat ze niet alles zien.
| Eindcijfer | 5,9 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Het is er erg lekker maar duur. Vorige keer hebben we voor 2 personen eten gehaald en het kostte erg veel, 20 euro.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een of twee bezoekjes, soms 3 per maand. Wil dus zeggen dat het eten er heel goed is. Kom dan ook vanuit Andel naar Waalwijk, dat wil wel wat zeggen.
Vooral de biefstuk is zoals hij zijn moet zijn, de saus krijg je in een schaaltje erbij en je krijgt ook nog saus op je friet.
| Eindcijfer | 9,8 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Snap hier dus echt helemaal niks van, patat smaakt niet echt als verse patat. Er wordt maar wat gewerkt daar, totaal geen systeem in de bereiding van de bestellingen, en een eigenaar die die de lijnen uit moet zetten maar dit totaal niet doet. Ieder personeelslid doet maar wat hier.
Het eten was opzich niks mis mee, maar om hier 1e mee te worden? Je werd niet op tijd aan een tafel geholpen. Borden leeg, u krijgt dan een ijsje werd mij gezegd maar er is niemand die op een tafel let. Er wordt niet gevraagd of er nog wat drinken moet wezen als het op is.Gewoon een redelijke snackbar, maar als dit de beste is houd ik mijn hart vast.
| Eindcijfer | 3,8 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Eet al 50 jaar frites, ben over de hele wereld geweest, nergens de kwaliteit en een cleanere zaak gezien. Overige produkten zijn gemiddeld van dezelfde kwaliteit. Probeer het zelf maar, het zal u verrassen en u wordt prettig geholpen.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig om hier altijd een vers frietje te eten.
De moeite waard, van harte met deze prijs. Echt verdient.
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Super! Woorden schieten tekort aan wat Leon en Wilma (plus team) weten te produceren. Heerlijk eigen gesneden verse friet en topproducten.
Ik kom altijd speciaal uit Drunen om hier frites en aanverwante zaken te halen. Dit zegt wel voldoende.
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik vind dit nog steeds de beste friettent die er is in Waalwijk en omstreken!
Je wordt er altijd goed geholpen en het personeel is vriendelijk!
Hij is wat prijzig maar daar krijg je dan ook wel waar voor je geld!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ben echt niet onder de indruk van deze zaak en hij staat nog wel in de top 100 van de beste cafetaria's.
| Eindcijfer | 6 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Dit is ons altijd een ritje waard, in één woord: buitengewoon!
Heerlijke frites en snacks, super bediening en uitstekend voor kids.
Absolute aanrader!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Bezoek Efteling is bezoek Arpel !
Friet zoals friet moet zijn !
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Friet zoals friet moet zijn. Lekker vers en dik. Ik rij er graag een stukje voor om.
| Eindcijfer | 7,1 |
| Sfeer | 7 |