Eet.nu

7,2
Ambiance
Romantisch, rustig en zakelijk
Voorzieningen
Catering, terras en honden toegestaan

1. S. Regor

Een goed Italiaans restaurant in het historisch centrum van Vaals met een prima prijs / kwaliteitsverhouding. Je proeft en voelt aan alles dat ze met liefde het eten bereiden en werken met eerlijke en verse seizoensprodukten. De inrichting van de zaak kan naar mijn mening wat gezelliger. De service kan beter, soms een beetje te stijfjes en dan weer te chaotisch of arrogant. De dames kregen bij het verlaten van het restaurant een roos.

Eindcijfer 7,2
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 8
  2. Onbekend

Heel erg slecht. Het eten was niet op smaak, de bediening heel erg arrogant en de prijs kwaliteit veel te hoog voor wat ze presteren. De wijnen passen totaal niet in verhouding met het eten. O.a gevraagd wat het dessert is en "gewoon lekker" als antwoord. Geen bib gourmand vind ik. We kregen het eten veel te snel achter elkaar.

Eindcijfer 3,5
    Eten & drinken 3
    Sfeer 4
    Service 3
    Prijs / kwaliteit 4
  3. Marian,May, Marian en Jos

Op 31--7-2011 in dit restaurant gegeten. Onze ervaring was niet goed. Kwamen met z'n vieren plus minus 18.30 binnen en tegen 20.00 uur stonden wij weer buiten. De eigenaar was zeer arrogant. De carpaccio was puur maar er was geen pepermolen op tafel om op smaak te brengen. De pasta met paddestoelen en truffel was niet goed gekookt, te hard, en werd met veel bravour in een uitgeholde parmasaan bereid, maar smaakte naar niks. De risotto was niet smeuïg, normaal zou men deze met een lepel moeten eten, veel te vast. Dit zou de eigenaar moeten weten gezien hij graag zijn gasten wil beleren hoe ze een pasta moeten eten. Verder bij het het bestellen van het hoofdgerecht door onze vrienden gevraagd als zij een kreeft zouden nemen of deze opengebroken kon worden door de kok, kregen zij als antwoord dat ze dat niet deden, ze moesten maar zelf werken, dit werd hen tot 2 keer toe medegedeeld. Dus dan maar geen kreeft.

Verder de pasta die eerder als voorgerecht werd gegeten en nu door mijn man als hoofdgerecht werd niet meer in de kaas bereid. Mijn kalfscostoletta was zo dun dat ik niet kon zeggen of het überhaupt kalfsvlees was en zeer smaakloos. En dat voor 24,90 euro. Verder was het hoofdgerecht van onze vrienden smaakloos. De eigenaar, alhoewel wij de wijnkaart hadden gevraagd, is niet komen vragen welke wijn wij wilden, kwam ook niet vragen of wij nog een dessert wilden of koffie. Het ergste was dat hij al in de zaak de helft van het licht uit maakte en toen ikzelf nog niet klaar was met eten hij de borden van iedereen wegnam. En dit allemaal terwijl er helemaal geen volk was in de zaak. Bij het naar buiten gaan kregen de dames een roos. Voor ons mag hij meer aandacht aan zijn gasten scheken. Deze meneer moet nog veel leren. Zeer waarschijnlijk was hij te zeer bezig met zijn vakantie omdat de zaak dicht ging. Absoluut geen Bib Gourmand verdiend.

Eindcijfer 3,8
    Eten & drinken 4
    Sfeer -
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 4
  4. A. Schenk

Ik ben al vaker te gast geweest in de Schatull, en ben steeds met een zeer voldaan gevoel naar buiten gelopen. Zo ook gisterenavond. Het 4 gangenmenu Schatull mocht ik zelf samenstellen. De carpaccio met verse truffel aan tafel blijft geweldig. Vervolgens de geflambeerde spaghetti in de padanokaas, een heerlijk gerecht. En vervolgens de ossehaas, met erwten/wortelen/boontjes garnituur aardappel met heerlijk sausje. Het vlees smolt op je tong. Kakelvers allemaal, ook het "frambozen" taartje als toetje. Heerlijk luchtig. De prijs kwaliteit verhouding klopt precies. Heerlijke Italiaanse wijnen trouwens.

Eindcijfer 8,9
  5. Aespi

Met een groep van 10 + 2 kids hier gegeten. Aangezien we met een groep waren en een 4-gangen menu wilden konden we per gang uit twee gerechten (vlees/niet vlees) kiezen.

Brood: Komisch > we werden geroepen dat er lekker versgebakken brood op tafel stond. Paar dagen later bladerde ik door de Makro krant waar ik exact de broden die wij opgediend kregen staan. Olijfolie was goed, geen peper aanwezig. (7-/10)

Voorgerecht: Een potje gevuld met ei, spek, courgette en cantharellen. Er was geen spek te bekennen in mijn gerecht, bij anderen slechts schaars. Het eiwit was niet gaar en het geheel viel niet goed als een gerecht in harmonie. Smaken waren vrij laf (5/10).

Viseters kregen mosselen. Dit werd opgediend in een ijzeren ovenschaal op een roostertje, niet erg sfeervol, maar de mosselen waren goed klaargemaakt. (7/10)

Tussengerecht:

Spaghetti uit grana padano kaas geschept met champignons en truffel. De spaghetti was niet goed gekookt (te hard), de champignons smaakten niet speciaal en waren lastig te vinden in de spaghetti. Truffel was lekker, maar overheerste het gerecht, de kaas heb ik niet geproefd. (6,5/10)

Hoofdgerecht:

Rundersuccade op twee manieren bereid (gegrild/laag vuur gegaard) met een ondefinieerbaar sausje, aardappeltjes, bietjes, peultjes en boontjes. Gegrild rund was heerlijk, het andere was niet lekker. De saus was goed maar erg weinig. De additieven waren OK. (7-/10)

Kabeljauw met broccolicompote. Lekkere vis, saus was veel te flauw. (7/10)

Nagerecht:

Panacotta met bosbessen, frambozen, aardbeien etc. Zeer goed van smaak. (8,5/10)

Kaas waren vier kazen waarvan ik de naam niet meer weet met één gedroogde abrikoos. Kazen waren allemaal zeer sterk van smaak. Geen brood/vruchten cq. vijgencompote om sterke smaken te neutraliseren. (7/10)

Al met al 6/10, met de nodige verbeterpunten.

Punten:

- Personeel loopt gewoon in eigen kleding rond (korte broek, oranje polo, houthakkershemd(!)), dit kan echt niet in zo'n zaak. Heb ook het idee dat één iemand zijn kleren al paar dagen niet gewassen had.

- Bij bepalen wie dessert/kaas wilde vroeg ik netjes wat precies het dessert was. Als antwoord kreeg ik: "lekker". Ik vroeg nogmaals dat ik echt wilde weten wat het was: "Ja, is lekker". Ongepast gedrag.

- Kaas kost 5,- extra en er kan niet gekozen worden welke kazen men wil.

Eindcijfer 6,3
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 6
  6. Hub

We gaan 2x per week uit eten, maar wat een arrogantie. Zeer arrogante bediening ook tegenover andere gasten. De huiswijn sprak niet van kwaliteit, en uiteindelijk moest de kokkin afrekenen. De vis was goed, maar de bijlage aardappels en groenten ( want pasta mocht niet, want ze waren echt italiaans) waren niet voor herhaling vatbaar.

Koffie was niet mogelijk, alleen espresso of cappuccino!

Hoe is een gourmant mogelijk met verpakte soepstengels op tafel.

Positief was een roos bij afrekenen, voor de rest never again.

Eindcijfer 4,6
    Eten & drinken 5
    Sfeer 4
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 5
  7. Jan Van Kort

Het eten was heerlijk, de porties waren goed. De ontvangst en bediening vriendelijk. We hebben een prima avond gehad in het historische pand.

Eindcijfer 9,2
  8. Thomas van der Heijden

We hebben met z"n vieren gegeten.
    Onze verwachtingen waren hoog.
    Onze meningen over de kwaliteit waren verschillend, mijn ervaring was het minst positief.
    We mochten buiten eten vanwege het mooie weer, en het pitoreske uitzicht, dat was positief.
    Kwa alcoholvrije dranken (malt) had hij weinig te bieden. (daar ik de bob was)
    Mijn voorgerecht carpaccio was perfect, met echte truffel en heerlijk naturel.
    Mijn hoofdgerecht was runder filet met bospaddestoelen, maar deze was gewoon veel te lang doorbakken.
    Terwijl het een simpel gerecht is. Smaak was verder goed.

Bediening was ook goed (alleen geen servetten b.v.).
    En verder was de eigenaar zeer vriendelijk en in voor een praatje op z"n tijd.
    En als finishing touch waren de twee rozen voor de dames zeer charmant.
    Dus over het algemeen goed, maar niets aparts.

Eindcijfer 7,2
    Prijs / kwaliteit 7
  9. Jan

We hebben het menu Schatull genomen. Uitstekende bereiding, verse producten, goed gemaakt. Ook mooie wijnen er bij. Prijs/kwaliteit is buitengewoon goed.

Eindcijfer 9,1
  10. Jan en Cock

Ons culinaire hoogtepunt van onze vakantie in Limburg.
    Super, met liefde wordt hier gekookt.
    Alles was kwaliteit, vers en smakelijk.

Kortom, als je van Italiaans houdt: doen!

Eindcijfer 9,7
    Eten & drinken 10
  11. Riki Damen

Het eten was heel erg lekker. Mijn man en ik hadden een 4 gangen menu. Mijn man met vis vlees en ik vegetarisch.

Wij vonden het alle twee superlekker. Wij zijn onlangs in Italie op vakantie geweest. Daar hebben we ook heerlijk gegeten maar dit deed er zeker niet voor onder.

Het is een erg goede prijs-kwaliteitverhouding vonden wij.

De bediening was goed. Wij hebben nog leuk kunnen praten over Italie.

Eindcijfer 9
    Service 9
  12. Bas

Uitzonderlijk goeie prijs- kwaliteitverhouding; hier wordt nog met liefde gekookt en dat proef je. Heerlijke pasta met eekhoorntjesbrood en truffel en dat geldt ook voor de heilbotfilet met vulkanisch zout. Ongedwongen, familiaire sfeer. Vier gangen voor 29,50; klasse..

Eindcijfer 8,4
    Eten & drinken 8
  13. D.Quentin

Uitstekend. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Eindcijfer 7,5
    Eten & drinken 8
    Prijs / kwaliteit 7
  14. Erik Schmidt

Heel lekker maar veel te duur.

Eindcijfer 7,3
    Eten & drinken 10
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 5
  15. jack

het is er veel te duur.
    de bediening is netjes.
    de meisjes zijn altijd aardig.

Eindcijfer 9,2
    Sfeer -
    Service 10
    Prijs / kwaliteit -
  16. Edith Kals-Frederiks

Ben sinds de opening drie keer wezen eten. 2e menu Schatull en 1 x verrassingsmenu
    éél lekker gegeten

Eindcijfer 8