Geweldig restaurant op een geweldige locatie.
In mei hier ons partnerweekend georganiseerd.
Was tot in de puntjes geregeld door de mensen van Karel V met een fraaie toespraak van Toon Naber (Toon bedankt!)>
Zaterdagavond heerlijk gedineerd in 1 van de zalen met onze groep met daarbij een optreden van Henk Westbroke.
We hebben enorm genoten van het eten, de ambiance en de mensen.
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het genoegen mogen proeven om in dit restaurant zakelijk te dineren. Eigenlijk voldoet de term restaurant niet goed, het is meer een historisch etablissement. Voorwaar heel fraai.
Met name de ruimte tussen de tafels biedt de afzonderlijke gasten zeer veel (gespreks)privacy.Het behoeft geen betoog dat er hier hele mooie dingen gemaakt worden, alle gerechten waren excellent op elkaar afgestemd en de daarbij passende wijnkeuze was verrassend te noemen. Al met al een zeer geslaagde avond. Over de prijs heb ik geen oordeel omdat ik als gast aan tafel zat en de nota derhalve niet gezien heb :-)
| Eindcijfer | 9,8 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | - |
Een fraaie historische locatie, met de keuze tussen een statige binnenkomst aan de voorzijde en een gezellige aan de Springweg. Keuken van hoge kwaliteit; werkelijk vakbekwame bediening.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Fantastisch gegeten, prachtige eetzaal. Hele prettige bediening. de moeite waard.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Sfeer | 9 |