Eet.nu

Bib Gourmand
Omgeving
Landelijk
Ambiance
Hip, kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
Kinderen
Wi-Fi en honden toegestaan
Betalen
Visa Master Card pin chipknip

1. Familie J.L. Muller, Almere

Een zeer goed HOTEL, met een vriendelijke directie en zeer vrolijke bediening.

De keuken is van een zeer goed en het eten smaak voortreffelijk.

Ook de kamers zijn zeer goed, alsmede een grote en ruime badkamer.

Wij waren hier van 25 aug. t/m 28 aug.2011 en hadden dit als cadeau gekregen van onze famielie, vanwege ons 40 jarig huwelijk.

Wij zijn dan ook van plan om hier zeker nog eens terug te komen.

Henny en Jan Muller.

Eindcijfer 9,6
  2. Hugo

Culinair hoogstaand, beetje kil restaurant, vriendelijke service, kwaliteitswijnen en prima prijs kwaliteit verhouding.

Eindcijfer 8,3
  3. Anne

Heerlijk gegeten, de prijs-kwaliteitverhouding is goed. De bediening is uiterst zorgvuldig en we hebben genoten van een heerlijke avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eindcijfer 8,5
  4. Kim

Een van mijn favoriete restaurants! Wij voelen ons hier altijd zeer welkom en het eten......is een feestje!

Eindcijfer 8,4
  5. Hetty

Wij hebben hier met Pinksteren gegeten. Wij hadden een 3-gangen menu, en ieder gerecht bestond uit fantasierijke smaak- en vormcombinaties, was met zorg geserveerd, en smaakte verrukkelijk. Zelfs de tomatensoep en het kindermenu voor onze jongste van 6 waren heerlijk. Het restaurant was al volgeboekt voor het diner, maar wij werden geholpen met een tafeltje aan het einde van de middag. Alle lof!

Eindcijfer 9,4
  6. L.P.Stodel

Zeer matig. Je komt binnen alsof je in een verzekeringskantoor binnen komt. Een receptie waar de patron zelf zit (waarschijnlijk door personeelsgebrek). We werden aan een tafeltje neergezet in een hoek. Mijn tafelgenote keek rechtstreeks de keuken in waar al activiteiten aan de gang waren. De amuse werd op tafel gezet en te amicaal werd door de dame gevraagd of we wat wilden drinken. Het lepeltje werd op tafel gegooid voor de amuse. In de asperge tijd werd er niets daarvan aangeboden, een misser. Deze moest apart erbij worden besteld. Voorts was het vlees te zout voor woorden. Mijn tafelgenote kreeg op de huid gebakken baars. Het vel was te hard geworden. We hebben als compensatie een bakje koffie gekregen met fabrieksbonbon's. De bediening is aan verbetering toe.

Eindcijfer 2,5
  7. Michiel

Top tent. Eten is erg goed, niet te veel maar ook zeker niet te weinig. Ik ben er inmiddels een keer of 4 geweest en het was telkens goed. Het personeel vind ik erg goed.

Eindcijfer 8,6
  8. Johan

The place to be in Overijssel is Droste`s Hotel en Restaurant.

Unieke smaakervaring opgedaan in dit leuke restaurant met super vriendelijke bediening.
    Een absolute aanrader voor eenieder die het Twentse land bezoekt...

Ps. Je kunt er tevens overnachten in hippe hotelkamers!

Eindcijfer 8,6
  9. Hans

Afgelopen week hier 2x heerlijk gegeten en gedronken. Beide keren een verschillende 4-gangen verrassingsmenu, de tweede keer aangevuld met een kaasplankje. Perfecte bediening, ook bij topdrukte terwijl nagenoeg alle tafels bezet waren. Wensen werden bijna van de ogen afgelezen door de zeer attente bediening.

Eindcijfer 9,5
  10. denise

Wij hebben hier een receptie gehad, het eten was echt heerlijk!
    Bediening was ook perfect. Niets op aan te merken..
    Een luxe restaurant!

Eindcijfer 8,7