3Vanwege mijn werk ben ik regelmatig in de regio Etten leur, Rijsbergen. Dus dan rij ik ff naar Bon Appetit.
Nou moet ik zeggen, als het gaat om de kwaliteit van de friet, kom dan eens langs in Halsteren.
Bv. Cafetaria de Beek en Vogelenzang, daar kunnen ze pas friet bakken!
Volgende keer maar eens wat eten in Etten Leur.
| Eindcijfer | 5 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Wat een prachtige prijs is er aan deze geweldige zaak gegeven.
3de van Nederland en 1ste van Brabant.
Wij komen hier regelmatig wat eten, we zijn een keer per toeval hier aan komen waaien om het maar zo te zeggen.
De prijs ligt wel iets hoger dan de cafetaria's in omstreken, maar je krijgt altijd dezelfde hoge kwaliteit, dat is wel fijn.
Ook kunnen we als het lekker weer is buiten zitten, terwijl de kinderen binnen of buiten in het speeltuintje kunnen spelen.
Ruime keuze, veel verse zelfgemaakte producten, wat willen we nog meer.
Echt verdient deze prijs en op naar volgend jaar!!!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Altijd als ik in de buurt ben en ik heb trek dan ga ik naar deze zaak. Alles is er goed, zelfs de koffie (zo krijg je hem bijna nergens). Jammer alleen van geen bediening op het terras. Misschien iets voor de weekeinden, om het dan wel te doen!
| Eindcijfer | 8,3 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed begrijp dat de cafetaria zo hoog aangeschreven staat.
Ik vind het vooral heel veel PoeHa ;), en moet zeggen dat ik het ook niet klantvriendelijk vind om in de rij te moeten staan als je wilt zitten.
Daarbij vind ik de friet de laatste tijd écht ontzettend hard, en vind ik niet dat de hogere prijs écht overeenkomt met zoveel beter eten?! Ik vind dat niet in ieder geval.
Opzich wel heel veel keuze in snacks inderdaad.
| Eindcijfer | 5 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Bij toeval uitgekomen bij Bon Appetit, mooie zaak en uitstralling.
Bij binnenkomst schrok ik wel, wat een keus. Snacks mooi uitgestald, dit had ik nog nooit gezien.
Friet boem boem bali besteld, 1 frikandel. Eigengemaakt kroketje.
Super ik ben verslaafd. Prijs redelijk, iets hoger dan ergens anders maar super.
Ik kom snel weer eens langs.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Hoi,
Wij komen regelmatig naar Rijsbergen om hier te eten. Het eten, vooral de friet, is uitstekend. De service is altijd meer als vriendelijk, jammer dat ze niet meer aan tafel komen. Dus moet je nu in de rij staan als je wil zitten. Maar dat is een heel kleine min.. van een verwende klant. De plaats in de top van Brabant/Nederland is meer als verdient....
Hey Suzanne,
ik zag je reactie staan en dacht ik zal eens reageren. Ikzelf werk bij Bonappetit in Rijsbergen. De prijs is gemiddeld misschien hoger als de andere cafetaria's maar dan krijg je ook wel wat.. Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat doordat wij de satesaus pakken er een stukje invalt van het stoofvlees ( onze excuses daarvoor ). Hmm, verkleurde snacks? Dat lijkt me niet. Het is zo dat wij heel veel verschillende soorten snacks hebben dat u daarom misschien die indruk heeft gekregen. Wij zijn ook cafetaria nummer 2 van Brabant, dat zegt ook wel iets denk ik. Wij hopen u graag eens terug te zien om het tegendeel te bewijzen. Mvg, Crew van bon appetit.
Vandaag gingen we een frietje halen, ik schrok van de prijs! 2 kinderfrietjes met, 1 grote friet oorlog, 1 frikandel met, 1 gehaktbal met en een belgisch satétje. Ik moest bijna 16 euro afrekenen! Niet normaal voor 3 personen waarvan 2 kinderfrietjes!
Ik had de friet oorlog en ik vond het al een beetje vreemd naar stoofvlees smaken, heb ik ineens een stuk vlees in mijn friet! Lekker fris, zeg! Saté was erg taai.
Er lagen zelfs verkleurde snacks in de toonbank, ook al zoiets. Nee, hier gaan wij niet meer naartoe.
| Eindcijfer | 2,6 |
| Eten & drinken | 3 |