De ontspannen sfeer merk je gelijk als je binnenkomt. Daardoor is het juist bij uitstek een restaurant om ook prive lekker te gaan eten. De 7 amuses vooraf waren allemaal fantastisch. De chef houdt overigens wel erg van schuim, hebben wij gemerkt. De bediening was super die zowel de gerechten als de wijn (ik had een arrangement genomen) iedere keer weer goed kon toelichten. Er waren een aantal zeer verrassende combinaties, maar echt overstelt door smaakexplosies zijn we niet. Als we weer iets te vieren hebben gaan we zeker weer terug!
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Afgelopen week bij Cordial gegeten. Ontzettend lekker, met geweldige combinaties tussen spijzen en wijnen. Bediening behaalde heel aardig nivo, al was het tempo soms te hoog en uitleg enkele malen niet goed te verstaan.
Punt van kritiek is dat zelfs in vergelijking met vele andere sterrenrestaurant de gerechten wel erg minimaal van omvang zijn. Jammer!
| Eindcijfer | 8,3 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vandaag geluncht bij de Cordial.
Na een heerlijk glas champagne kwamen er een 6 tal amuses/hapjes voorbij. Erg lekker, vooral het soepje met kokos en de erwtensoep new style.
Van de 7 gerechten vond ik de oester met foie echt te gek.
De wijn sluit er perfect op aan en haalt smaken naar boven.
Onder aan het gerecht proefde ik vooral foie en na een slok wijn kwam de oestersmaak terug en bovenaan het gerecht waar de oester duidelijk overheerste werd die smaak verlengd door een slok wijn en vloeide over in een volle foie smaak.
Had misschien iets spannender eten verwacht in de gerechten erna en vooral de kaas viel me een beetje tegen.
Er was helemaal niks mis met de kaas. Heerlijk zelfs, maar weet niet of je als nummer 11 van Nederland een kaal stuk kaas op een bord kunt leggen. Hoe lekker die kaas ook is. Ik had liever gezien dat hij ook daar iets mee had gedaan of bij had gedaan.
De overgang van de kaas naar dessert was heftig door 2 hapjes met heftige smaken die de kaas meteen wegdrukten.
Het dessert zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. De icewine ging er prima bij.
De bediening was erg vriendelijk en vakbekwaam.
Ook kregen we een rondleiding door de mooie zaak.
Een leuke middag uit met collega's.
Team Cordial bedankt voor deze smakelijke middag.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Eten & drinken | 8 |
Top restaurant,
Als een vorst ontvangen en verwend.
Champagne vooraf en klasse 7 gangen diner.
Een klasse restaurant en aanrader voor mensen die klasse en kwaliteit kunnen waarderen.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Bij aankomst in het restaurant werden we schoorvoetend binnen gelaten ondanks reservering.
Bij het bestellen van de gerechten, werd gezegd : mijnheer laten we maar met u beginnen, terwijl er twee dames in het gezelschap waren. De amuses werden in sneltreintempo achter elkaar geserveerd. De uitleg was soms niet te verstaan. Het hoofdgerecht werd onderling verwisseld en onvoldoende warm. Het is geen Michelinster waardig en ook geen plaats zes in de Lekker.
| Eindcijfer | 5,2 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Eten was top, we kwamen ca een half uur te laat aan.
Alles werd vrij snel geserveerd, en de uitleg was vaak niet te verstaan.
Aan het einde moesten we zelf onze jas halen. ( we waren niet de laatste gasten )
Er was niemand meer van het personeel te zien.
Zeker een toprestaurant mag meer gastvrijheid leveren.
Nummer 6 in Lekker is niet verdiend.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Gewoon top, geweldige combinatie van wijn/spijs. Ook de bediening is hier meer dan geweldig.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig, wat een verwennerij. Met kerst gegeten met het hele gezin. Een heerlijke avond gehad. Het staat al jaren aan de top maar daar hoort het nog steeds thuis! Super.
Wat een feest...
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wederom een geslaagd bezoek, we hebben genoten van het menu "de Cordiale Lusten". 4 gangen all in voor "slechts" 75,-. 8 amuses waarvan er 1 echt uit springt, nl. caramel van kingkrab, met gember sesam en soja. Hierna zeebaars, dan de Coquille en het hoofdgerecht met hert, alle begeleid met mooie wijnen. Een verfrissende mojito en een amuse met lychee gevolgd door het dessert met chocolade. Als afsluiter de espresso met friandises. Het enige minpuntje voor ons was dat we verschillende bereidingen al herkenden omdat we in de restaurantweek al waren geweest.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Bediening uitermate professioneel met veel kennis van zaken.
Voor het eten moet je je voorbereiden : het is een aaneenschakeling van ware smaak explosies! We hebben met volle teugen genoten. Ieder bord was wederom een prachtig "schilderij" en was qua smaak subliem.
Bij de koffie een schaal met allerlei zelfgemaakte zoetigheden.
Méér dan de moeite waard. Ik hoop dat deze kok nog eens gaat koken voor de KLM net als Sergio van OudSluis dat deed!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteit goed. In het hotel blijven slapen met de volgende morgen een fantastisch ontbijt.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het restaurant heeft een goede sfeer sinds de verbouwing.
Prijs / kwaliteit staat niet in verhouding. Doorgeslagen biefstuk,
Veel liflafjes.
| Eindcijfer | 5,9 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Zeer goed, volgend jaar bij de Top 5 van Nederland.. De nieuwe kok doet het al bijna beter dan Rassin! De zwarte garde blijft steeds beter worden. Wat een kennis (wijn, koffie, sterke drank etc). Aanrader. Enige reden om naar Oss te gaan? Omrijden waard!
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
alles goed verzorgd en heerlijk gegeten
Gaan we zeker nog 'ns doen.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het restaurant is geheel verbouwd, ik heb nog nooit zo'n mooi restaurant gezien! Het eten was weer als altijd: SUPER!!!