Eet.nu

Glutenvrij
Voorzieningen
Terras en Wi-Fi

1. Anton

Redelijk diner, maar geen Bib gourmand waard. Uitgebluste bediening. redelijke prijs. Halverwege het diner meegenoten van de house dreun van de aangrenzende zaal. Geen aanrader. Als het restaurant verdwijnt zal ik het niet missen.

Eindcijfer 4,6
  2. Y. Lieder

Een prachtige locatie waar we onlangs een bruiloft hebben gevierd. De bediening, de hapjes waren perfect. De bruidstaart was prachtig om te zien maar de smaak was gewoonweg vies. Het gebak was wel lekker maar de crème was ronduit bremzout. Een enorme domper. Het stukje taart dus net als zoveel andere gasten laten staan.

3. J. van Zummeren

Hebben hier onlangs de bruiloft van onze dochter gevierd, locatie en bediening waren prima en ook de hapjes waren goed verzorgd en lekker, maar wat we wel een heeeeel groot minpunt vonden en waar absoluut niet over te praten viel met de meester-kok was de bruidstaart, crème au beurre. De taart zag er wel heel mooi uit maar de smaak, alsof je een klap in je gezicht kreeg zooooo zout, echt niet lekker! Bijna niemand heeft de taart opgegeten maar volgens de meesterkok hoorde ie zo, ze hadden hem zelf geproefd. Een groot deel van de gasten die al vaker zo'n taart hadden gegeten gaven echter aan dat ze dit zo nog nooit geproefd hadden en waren er van overtuigd dat ie de verkeerde boter gebruikt had of met de pot zout was uitgeschoten of i.d. Bovendien kregen we hele kleine stukjes, zeker de helft van de taart is denk ik overgebleven en waar die gebleven is? Bij navraag achteraf kregen we te horen dat mensen gerust nog om een 2e stuk hadden kunnen vragen en dat het bruidspaar als ze erom gevraagd hadden de rest wel mee hadden kunnen krijgen (niet dat ze dat achteraf hadden gewild), fijn als je dit achteraf te horen krijgt. En dan te bedenken dat er € 5.75 per stuk werd gerekend en dit dan maal 85 gasten, reken maar uit! Er viel absoluut niet over te praten of ook maar iets van de prijs af te krijgen of werd door hen iets anders ter compensatie aangeboden, arrogantie ten top! Als toch bijna alle gasten de taart laten staan en hun beklag doen over de smaak zou dat je toch aan het denken moeten zetten, echt zonde want nogmaals verder was alles prima in orde en verzorgd en dan is dit toch wel een beetje een domper.

4. Bob

Qua uitstraling een prettig restaurant, mooie lichte serre met uitzicht op een echt Limburgs landschap.

Mijn partner en ik hebben samen het Relais menu in combinatie met een wijn arrangement besteld.

Het voor en tussen gerecht waren prettig, niet overdreven goed maar wel lekker.

Als hoofdgerecht kregen we een kalfslende, de presentatie liet al wat te wensen over, een zwart randje aan het vlees gaf een raar gezicht. Na een hap geproefd te hebben bleek het vlees zeer hard en taai te zijn (had iets weg van een goedkope biefstuk). Toen onze gastheer vroeg of alles naar wens was, hebben we aangegeven dat het vlees tegenviel, hierbij gaven we aan dat het waarschijnlijk niet de bereiding was maar de kwaliteit van het vlees. Onze gastheer melde ons dit te bespreken met de chef.

Bij terugkomst melde hij dat de chef een zelfde stuk vlees in de oven had liggen, hij hieraan gevoeld had, maar dat de cuisson goed was... Klaar! Het dessert waren Berliner bollen, dit bleken 3 kurkdroge deegbollen in een flauw sausje.

Dat er een keer iets fout gaat, dat kan gebeuren, als gasten dit aangeven dan kan een gastheer of chef dit nog herstellen zodat men toch voldaan is .(Als restaurateur moet je mijns inziens blij zijn als gasten ter plekke hun opmerkingen willen maken en niet achteraf doorvertellen dat het eten tegenviel zonder dat de kans op herstel geboden is). De opmerking dat een stuk vlees in de oven van de chef wel goed is, dan wordt in mijn ogen gewoon gezegd dat je niet moet zeuren en voel me dan totaal niet serieus genomen.

Dit alles voor €90,- p.p. is niet bevredigend!

Het enige pluspunt van Manjefiek is de gastheer dat is, buiten dat hij onze kritiek anders had moeten behandelen, wel een geschikte man.

Eindcijfer 3,3