Eet.nu

Eetcafé de Tamme boer in Krommenie

Eetcafé de Tamme boer op de kaart

Adres
Nederlands
Rating
8,5

1. Jan Klasen

Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurantje. Zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en het eten werd goed/warm opgediend.

2. Frans, Agnes, Bas, Hetty

Ons jaarlijkse etentje met vrienden was deze keer bij De Tamme Boer. We aten hier voor 't eerst en dit is ons prima bevallen. Wat hebben we heerlijk gegeten, echt een aanrader hoor! We vonden het ook heel prettig dat alles rustig aan gaat, lekkere pauzes tussen de diverse gangen, geen gejaag omdat er b.v. weer anderen aan je tafel moeten zitten. Het personeel is zeer vriendelijk en spontaan.
    We hebben een super avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Wel even reserveren, anders zitten ze vol!

3. Peter Bernoster

Vorige week met mijn nichtje wezen hier en goed gegeten.

Gister vanuit het restaurant 'de 5 broers' te Zaandijk ontevreden weggegaan wegens het slechte eten & personeel. (zie recensie 22-08-2011)

Gelijk doorgegaan naar 'de Tamme Boer' hier prima ontvangen, gezellig buiten gezeten met een drankje. Mijn zwangere vrouw een doorgebakken bierfstuk genomen die goed gebakken was en prima qua smaak was. Vriendelijk personeel en uiteindelijk tot 23:00 buiten gezeten op het terras. Al met al een geslaagde avond.

Een flinke aanrader voor een gezellige avond met lekker eten.

In het weekend rond etenstijd wel even reserveren :)

Eindcijfer 9,2
  4. W.merkelbag

Lekker wat drinken in de tuin, zeer zeker met dit mooie weer.

Daarna gezellig aan tafel, je wordt niet opgejaagd.

Alles heel gemoedelijk, bediening perfect, eten gewoon goed.

En zeer zeker nog betaalbaar. Wij komen zeker terug.

01/5/2011

Eindcijfer 8,4
  5. ikdus

Hele lange wachttijden tussen de gangen door, koud eten als gevolg met commentaar dat er maar 1 kok was, terwijl het cafe bomvol zat. Gevolg is dat we het toetje niet meer hebben gehaald, na 5 uur te hebben gezeten!

Eindcijfer 1,8
    Eten & drinken 2
    Sfeer 2
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 1
  6. Esther

Echt een top restaurantje, bediening, eten, vriendelijkheid, en ja ja de prijs...hier kan je nog voor een normale prijs eten.

Kinderen zijn hier ook welkom.

Enige opmerking dat ik de koffie niet lekker vind, oploskoffie uit een automaat, dus Tamme Boer dat kan wel beter, maar verder een dikke 10!

7. Maureen

Wij hebben al een paar keer heerlijk gegeten bij de Tamme Boer. Leuke ambiance, vriendelijk personeel en na afloop een leuk gesprek met de eigenaar gehad. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

Eindcijfer 8
  8. ikke

Een heel erg gezellig eetcafe.

Met mooi weer ook super om in de tuin te eten.

De menukaart is simpel, maar elk gerecht is gewoon altijd lekker en heerlijk bereid.

Zeker een aanrader.

Bediening is ook erg gezellig en vriendelijk.

9. Marcel en Wanda

Heel erg gezellig. De bediening is super!

Wat heel leuk is, is dat de twee eigenaren man en vrouw zijn.

De vrouw is de chef-kok en de man staat in de bediening.

We zijn er twee keer geweest en 1 keer in de zomer. Dat was erg gezellig want we hebben ons toetje lekker in de achtertuin gegeten. De tuin is ook sfeervol ingericht net als het restaurant. Kortom, zeker de moeite waard.

We gaan snel weer langs.

Eindcijfer 9,6
  10. Marjon en Erik

Heerlijk eten, altijd origineel, de kaart wijzigt zo nu en dan en er is altijd een speciaal dagmenu. Supergoede service en bediening.

Is wel vaak nodig om te reserveren want het zit zowat iedere avond vol.

Eindcijfer 8,8
  11. alex van de geer

Ik heb al heel vaak met verschillend gezelschap hier gegeten en keer op keer werd ik weer verrast door het geweldige eten en de goede sfeer en dat alles voor een hele lage prijs!

Dus prijs/kwaliteit is gewoon top!

Ik zal in de toekomst dus zeker met plezier hier weer komen eten.

Groetjes, Alex van de Geer!

12. Renate

Echt heerlijk gegeten, de gerechten zijn werkelijk voortreffelijk.

Keuze uit simpele saté evenwel als garnalen met pasta. Echt smullen! Heerlijke vers gebakken patatten, super!

Wat krap ingedeeld allemaal maar dat mag de pret niet drukken. Hele leuke bediening.

Zeker een aanrader!

Eindcijfer 9
  13. Marlies

Leuk restaurant met lekker eten en schappelijke prijzen. Gezellige ronde tafel voor 6 personen. Enig minpuntje is dat er niet echt aparte gerechten op de kaart staan.

Eindcijfer 8
  14. Esther

Het eten was redelijk. Jammer dat ze alleen patat serveren en geen gebakken aardappeltjes ofzo ( patat kan ik ook in een snackbar krijgen) Biefstuk werd geserveerd met als bijgerecht een schaaltje hutspot. ( vreemde combinatie)

Toetje kaneelijs, zaten nog harde brokjes ijs in.

Jammer!

Eindcijfer 6,2
    Eten & drinken 6
    Sfeer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 6
  15. Karin

Toptent! Bediening super gezellig, sfeer goed en het eten heerlijk! Een aanrader.

Eindcijfer 8,1
  16. Fam. Koopman

Na een spannende dag even geen zin om zelf in de keuken te staan. Wat doe je dan, als je toch even lekker wilt eten? ,,Natuurlijk, even naar de Tamme Boer". Vriendelijk onvangen en even heerlijk rustig gezeten.Het eten was heerlijk,onze complimenten, in het bijzonder dat zalige cocosijs met malibu.
    Lekker doorgaan zo!
    Groetjes.

Eindcijfer 7,9
    Service 7
  17. Linda Niewenhuis

Heerlijk gegeten in een zeer sfeervol restaurant met zeer vriendelijk personeel. Echte aanrader!

Eindcijfer 8,6
  18. irene eerhart

gezellige en knappe ober en er staat een beste kokkin in de keuken.

Eindcijfer 8,1
  19. P.Rechsteiner

Perfect avondje uit, heel sfeervol, goed eten voor niet te veel geld. aanrader !

Eindcijfer 7,9
    Eten & drinken 7