Eet.nu

Chinees-Indisch
Rating
5,3

1. Johannes van Dram

Na een grote teleurstelling door bedorven vis, enkele jaren geleden, het restaurant nu weer een nieuwe kans gegeven. Dit was meteen de laatste keer! Bij de start was dit een prima restaurant met verse ingredienten en met zorg bereide gerechten en management met passie voor het vak en voor gastheerschap. Daar is weinig meer van over, warm buffet was lauw en beslist niet vers. Wokstation was niet schoon. Soep was te dun en zonder smaak, foe yong hai durfde ik niet te nemen, want te waterig en met een raar bleek kleurtje. Zonde van het geld. Er zijn genoeg betere restaurants in de omgeving te vinden. Bediening was overigens wel goed. In z'n geheel: afrader.

Eindcijfer 3,4
    Eten & drinken 3
    Sfeer 3
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 3
  2. Guus

Al enkele malen hier geweest. Eten is vers en goed. Echter bij het bakken spat het behoorlijk. De vloer tegen de fornuizen aan is spekglad, hoezo schoon en hygiene. Als de zon schijnt is het behoorlijk warm en de armosfeer is dan erg warm en drukkend en ronduit onplezierig om er te eten, laat staan te moeten werken. De temperatuur moet dan het de terrasdeuren geconditioneerd worden. Dat klopt dus niet maar is al wel jaren een item. Met name in de zomermaanden is het aan het einde van de dag vanwege de warmte 'a no go area'. De biefstuk is niet echt biefstuk en de tong soms pangafilet.

Eindcijfer 6,3
    Eten & drinken 7
    Sfeer 5
    Service 6
  3. Yvonne

Een geweldig restaurant!

Al verscheidene keren hier gewokt. Erg lekker! Ik vind vooral de verschillende soorten vis heel lekker om te laten wokken. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam!

Dit restaurant is echt aan te raden!

Vanavond voor het eerst eten afgehaald. Ook dat was goed en lekker.

Eindcijfer 9
    Eten & drinken 9
    Sfeer 8
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 9
  4. Danny

Wij hebben hier nu een aantal keren gegeten. Het personeel is vriendelijk alleen snappen 2 van de 3 kok's niets van de Nederlandse taal.

Alles wat je kunt wokken is lekker vers en knapperig en smaakt erg lekker. Er zijn wokchinesen die veel te veel olie gebruiken met wokken, maar dat ben ik hier nog niet tegen gekomen. Echter hebben wij gisteren allen (behoorlijke) buikpijn gekregen van het eten. Waarschijnlijk van de kant en klare Bami/Nassi/Mihoen. Dit zijn gevoelige producten die vaak veel eerder al bereid zijn en lang in het restaurant staan.

Toch zullen we binnenkort nog wel weer terug komen. Lopen we weer buikpijn op dan is het voor ons helaas over.

Eindcijfer 6,5
    Eten & drinken 7
    Sfeer 6
    Service 7
  5. J.Meijers

Van buiten erg vies en slordig,van binnen groot en ongezellig.
    Eten in de warmhoudbakjes was niet op de vereiste temp.Bij de bakplaat stond erg jong en onvakkundig personeel.Ook was de keuze van de gerechten erg mager.
    Daar kwam nog bij dat het biertje dat ik bestelde niet echt goed gekoeld was.De prijs kwaliteit verhouding is hier erg ver te zoeken,en dat merkte ik toen ik moest afrekenen.Ik ben zelf werkzaam binnen de horeca,en weet waar ik over praat.Ik kan dus iedereen afraden om naar dit restaurant te gaan.
    Mvr.gr.
    J uit Elsloo

Eindcijfer 2
    Eten & drinken -
    Sfeer -
    Service 2
    Prijs / kwaliteit -
  6. chineesliefhebber

De gerechten die klaar staan zijn niet warm genoeg meer. De sausjes die bij het wokken worden gebruikt zijn echt niet lekker. De bakplaat wordt verkeerd gebruikt, niet zoals het hoort. Het personeel is wel aardig, maar de meerderheid is niet chinees. Het is een ontzettend grote ruimte met heel veel tafels en stoelen, en als het niet druk is, is dat absoluut niet gezellig. Heeft wat weg van een vreetschuur. Het is op zich niet heel duur, maar ik vind niet dat je waar krijg voor je geld als ik het vergelijk met andere wokrestaurants.

Eindcijfer 3,7
    Eten & drinken 4
    Sfeer 1
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 4
  7. lekkereten

Gezien de lokatie en inrichting is het het leukst om met een groot gezelschap hier naar toe gaan. Het eten in de wokgedeelte is aardig vers, maar het afhalen valt een beetje tegen. Het eten in de wokgedeelte is wat dat betreft wel vers, maar de gerechten in de au bain marie's vallen vies tegen. Heb je echt zin in wokken dan kun je hier naar toe gaan, maar wil je gebruik maken van de standaard gerechten zoals babi pangang oid dan raad ik je aan om hier dan niet naar toe te gaan.

Eindcijfer 5,8
    Eten & drinken 6