Eet.nu

Vis
Rating
8,4

1. mark

Kom al jaren bij Kaatje en altijd is het perfect. Zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs, had altijd gedacht dat het niet beter kon. Tot dat ik erachter kwam dat er sinds kort nieuwe eigenaren in zaten, helemaal super, echt een aanwinst. Ik zou zeggen ga langs en probeer. Ik ben verkocht.

Eindcijfer 9,5
  2. appie

Sinds dat er een nieuwe eigenaar zit haal ik elke dag kibbeling hij is lekker en niet slap gebakken en de saus is heerlijk aangezien ze deze zelf maken en niet uit de fabriek komt. De vis komt uit eigen visserij dus verser kan niet. Ze hebben ook al jaren ervaring in de vis dus kortom uitstekende kwaliteit en ga zo door.

Eindcijfer 8
  3. Monique en Nico

Tot voor kort werd bij deze viskar bij ons om de hoek superkwaliteit verkocht. Kan Kaatje weer terugkomen? Wij vinden de kibbeling van de nieuwe eigenaar ver beneden de maat: vet, te veel beslag en geen lekkere saus. Zo jammer en een aanslag op je maag.

Eindcijfer 5,4
  4. A. Duijn

Wij halen hier altijd onze gebakken vis. Mijn ouders uit Limburg balen altijd dat wanneer ze een keer op zondag komen het niet open is. Je krijgt gewoon lekkere gebakken vis.

Eindcijfer 8,9
  5. Petra

Ik woon al 26 jaar in IJmuiden en heb overal wel ns een visje gegeten maar Kaatje steekt met kop en schouders boven iedereen uit! Ik smul vooral van de kibbeling die ik voor familie in Amsterdam en Purmerend altijd moet meenemen, daarom van ons een dikke 10!

Eindcijfer 8,7
  6. Petra

Ga er best vaak heen zit bij mij om de hoek. Goede vis en de kinderen vinden het heerlijk. De enige keer dat ik er niet naar toe ga is als ik oliewalm ruik, maar dat komt weinig voor..

Eindcijfer 7,2
  7. Hans [ van die bloemen ]

Als je echt lekkere vis wilt eten moet je naar Kaatje.

Heerlijke kibbeling, scholfilet, haring enz. En alles supervers.

De komende 30 jaar blijf ik vaste klant.

Jammer dat je niet hoger dan een tien mag geven.

8. Santhana

Alles helemaal perfect daar. Dus ga daar ook eens wat lekkers eten.

9. Rob

Heb hier ook gegeten. Is een goed visrestaurant, maar om nou overal 10en voor te geven is overdreven. Niet echt geloofwaardig meer.

Eindcijfer 7,8
  10. Marcel Jacobs

Hoi, Ik wil julie even dit vertellen! Luister goed, er is geen betere vis tent in IJmuiden dan vis van Kaatje!
    Daarom wil ik julie aanraden : ga daar nou eens je vis eten.

11. Jelle

Goede vis en natuurlijk dé plek van de goeiemoggel-reclame!

Eindcijfer 9,2
  12. Frans

Heerlijke gebakken kibbeling met saus, voor een goede prijs. Ook andere vissoorten redelijk geprijsd en de kwaliteit is prima. Ook hele gezellige bediening. Echt een aanrader. Ik ga vandaag weer.