Eet.nu

Kinderstoel aanwezig
Voorzieningen
Afhalen

1. Marion en Rob

Een aantal malen bij restaurant Da Maurizio gegeten, de kwaliteit van het eten heeft ons doen besluiten dit restaurant vaker te bezoeken.
    Ook de sfeer en de bediening dragen hier aan bij.
    Op naar een volgende keer.

Eindcijfer 9,5
    Prijs / kwaliteit 9
  2. Wouter

We hebben eerste kerstdag bij daMaurizio gegeten, wat erg sfeervol en lekker was. Alhoewel ik eigenlijk weinig waarde hecht aan Kerst, voelde ik hier wel de warmte en gezelligheid waar het volgens mij om hoort te gaan. Het is een prettig knus restaurant.

Door de goede ervaring met Kerst hebben we vandaag besloten hier afhaal pizza te halen. De bediening vond ik wel wat kortaf, maargoed, het restaurant was stampvol.

Na eigenlijk alleen maar franchise pizza's (Domino's, New York, ed.) gewend te zijn, waren deze pizza's een verademing! Het gaat hier om verse, knapperige, dunne bodem pizza's, met verse ingrediënten. De pizza's waren erg smaakvol en vooral niet vet, zoals vaak het geval is bij franchisers. Er zat geen glanzende vetlaag over de pizza, op het karton zat geen vetafdruk en na het eten van de pizza was er geen schuld gevoel dat we iets hadden gegeten dat we achteraf misschien meter niet hadden kunnen eten.

Liefhebbers van verse ingrediënten en smaakvolle Italiaanse gerechten, zouden hier eens de pizza moeten proberen. Het restaurant is zeker de moeite waard, maar vooral voor Italiaanse afhaal is dit ons nieuwe adres.

Eindcijfer 8,8
    Service 7
  3. Sjonhompiestompie

Na een aantal goede ervaringen bij dit restaurant hebben ze op mijn hart gespuugd.

Voor een jubileum in overleg de keus gemaakt om deze te vieren bij Maurizio.
    Het voorgeschotelde voorgerecht hoorde warm te zijn maar deze was koud. Het hoofdgerecht was stoofvlees, en het was alsof ik op mijn schoen zat te knagen. Het was zacht uitgedrukt niet te eten.

Hierna teruggegaan en geklaagd. Helaas wilde de eigenaar zijn fout niet toegeven maar kwam hij met een reeks slappe excuses.

Wij zullen hier niet meer verschijnen, en door het ronduit zielige gedrag van de eigenaar slechte mond-tot-mond reclame maken.

Eindcijfer 3,2
    Eten & drinken 1
    Sfeer 3
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 6
  4. Bob

Altijd uitstekend eten hier. De pasta is zelf gemaakt. Pizza is perfect. Je wordt prima geholpen, erg aardige mensen.

Eindcijfer 8,8
    Sfeer 8
    Service 8
  5. Daan

Afhalen: Eten was erg flauw en er zat weinig tot geen smaak aan. Geen aanrader voor de volgende keer, terwijl ik er ook een x gegeten heb en het wel smakelijk was. Jammer hoor.

Eindcijfer 3
    Eten & drinken 3
    Sfeer 4
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 2
  6. bea

Goed gegeten. Pizza's zijn heerlijk!
    Sfeer is gezellig, bediening is goed.

Eindcijfer 8,5
    Eten & drinken 9
    Service 8
  7. Marit

Dunne pizza's, van veel de favoriet (ik hou er niet van). Lasagna smaakt ook goed. Vlees is echter vaak taai en droog helaas. Kip en hamrolletjes niet aan te raden.

Eindcijfer 7,2
    Eten & drinken 6
    Prijs / kwaliteit 7
  8. Evert van der Horst

Erg gezellig en gemoedelijk. kwaliteit van het eten is echt uitstekend net als de bediening.

Eindcijfer 10
    Prijs / kwaliteit 10
  9. hanneke mac bionda

erg gezellig... bediening goed... zou iets meer keuze willen in het menu... en de keus tussen pasta of aardappels

Eindcijfer 5,3
    Eten & drinken 5
    Sfeer 8
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 5
  10. dik en ineke

het eten was helijk en de sfeer is er heel gezellig

Eindcijfer 10
    Prijs / kwaliteit 10