Eet.nu

Nederlands
Rating
4,5
Omgeving
Aan het water en aan het strand

1. jos coldenhove

Lekker gegeten, niet meer en niet minder. Alleen de koffie was niet te drinken, leek wel een bakkie teer. Even 30 jaar terug in de tijd, gold ook voor de koffie.

Eindcijfer 6,7
  2. MArianne

Zo lang er nog geen behoorlijk espresso-apparaat is en behoorlijke koffie ga ik niet eten. Wat een balletent.

Eindcijfer 2,7
  3. wesley duineveld

Ik heb er gister avond gegeten het was echt super lekker vroeger had ik daar ook gegeten toen was het niet echt super volgens mij hebben ze veel verandert in die jaren het is nu veel beter ik moest voor 3 personen 87,30 betalen en dat was de prijs wel waard voor wat ik allemaal kreeg.

La maranda complimenten van mij.

Ik kom snel weer langs! Het was super.

Eindcijfer 9,8
  4. Albert Jan

La Maranda is van een ouderwetsheid die je bijna nergens meer ziet. De kaart is onveranderd sinds de jaren '70, de kwaliteit niet geweldig.

De plek, de kleinburgerlijke uitstraling, zijn uniek, het is authentiek en hopelijk blijft het zo voor altijd.

Eindcijfer 6,5
  5. Laura

Aantal jaren geleden gegeten voor ons 1-jarig huwelijk. Erg sneu voor mijn man, die mij wilde verassen met een gezellig en lekker etentje bij dit 'restaurant'. De wijn was afschuwelijk en het eten niet veel beter. Ik hoop dat er snel iemand langskomt die deze tent wil overnemen en er écht iets van kan maken.

Eindcijfer 2
  6. Bottleneck

Verwacht geen culinaire hoogstandjes in deze eetgelegenheid. De kok doet zijn best maar heeft het vak niet echt in de vingers. De kwaliteit van de maaltijden kun je vergelijken met een middelmatig cafetaria.

Dat de eigenaar een bedrag van € 14,50 voor een lekkerbekje met een harde paneerlaag, vette patat en verlepte sla durft te vragen is beschamend. Het predicaat restaurant is deze uitspanning dan ook onwaardig.

Eindcijfer 2,1
  7. Bert

Het restaurant ligt prachtig op een duin met zeezicht. Deze mooie plek verdient absoluut beter. De zaak oog binnen uitermate groezelig en versleten. Daarom meest risicoloze lunchgerechten gekozen. En die konden er mee door; niet meer en niet minder.

Eindcijfer 5,3
  8. Henk

Met 4 personen wat gegeten en gedronken.
    Krijgen de rekening van 110,05 euro.
    Ze hebben dan nog het lef om ons te laten betalen voor een glas kraanwater.

Eindcijfer 2,7
  9. familie de Jong

Niet veel woorden voor nodig.Rob wordt hier niet blij van. Alles erg smerig, zowel restaurant zelf en het eten. En dan heb ik de keuken nog niet eens gezien. Zeker nog nooit iemand voor een of andere keuring langs geweest. BAH!!!

Eindcijfer 1
  10. Ron v.d.Berg

Voor 70 euro kreeg ik een kommetje soep,wat patat,vieze supermarktbroodjes, en oude koude vieze nasi met wat voor sate moest doorgaan.Ronduit slecht voor de prijs.

Eindcijfer 1,1