Eet.nu

7,3
Ambiance
Kindvriendelijk, romantisch en zakelijk
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Diëten
Glutenvrij
Voorzieningen
Catering en honden toegestaan

1. Donald de Roever

Zondag 10 juni met vrienden er gegeten. We kregen een plaats toegewezen waar veel wind via de airco naar beneden kwam. We kregen een andere plaats achter glas, maar er bleef af en toe een koude "wind"blazen. Het voorgerecht was prima. De eigen gemaakte huiskroketten waren erg lekker. Ook de vissoep smaakte goed. We moesten even wachten totdat we ons hoofd gerecht kregen. Drie vistrio en één zalmforel. Toen de vis kwam, lagen op twee borden drie flinke stukken vis. Op één bord was de visgrootte minder. De vis smaakte verder goed. Ook de zalmforel (gegrild) was goed van smaak. Er kwamen ook kleine schaaltjes met groente, sla, gebakken aardappelen en patat. Voor 4 personen was dat wel erg weinig. Ze kwamen ook niet vragen of er genoeg was van alles. Ook werd er niet gevraagd of het smaakte. De tafel was mooi gedekt. Mooie wijnglazen en waterglazen. Alleen als je geen wijn of water drinkt, laat men de glazen op tafel staan. En de tafel is al niet groot. Het dessert was erg lekker. Twee apfelstrudel met warme saus, een eigengemaakte kletskop met kaneelijs en eigen gemaakte tiramisu met slagroom. Heerlijk. Op wat aandachtpuntjes na was het eten heerlijk.

Eindcijfer 7,8
    Service 7
  2. Fam. Campagne

Met z'n vieren voor de 3e keer bezocht. 1ste keer redelijk,
    2e keer twijfelachtig en helaas 3e keer dik onvoldoende.

Eindcijfer 4,1
    Sfeer 5
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 4
  3. Petra

Na 3 maanden weer even terug met wederzijdse ouders om te eten, vraag me nu af of ze misschien een andere kok hebben. Het was stukken minder. We hebben niet eens een toetje genomen. Zal weer een tijd duren voor ik hier weer kom.

Eindcijfer 3,5
    Sfeer 5
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 2
  4. Alex

Viel tegen. Bediening was te snel (stonden met een uur buiten!)

Vis was droog en fantasieloos. Niet voor herhaling vatbaar, had er meer van verwacht. Enne, honden in de zaak? Sorry, ben grote dierenliefhebber maar dat hoort gewoon niet.

Eindcijfer 2,9
    Sfeer 4
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 1
  5. dinie

Op bevrijdingsdag naar het restaurant geweest, bij binnenkomst werden wij prima ontvangen. Al waren we een uur eerder dan onze reservering, we kregen toch een tafel toegewezen.

Wat mij vrijwel direct opviel was de ongeorganiseerde situatie.

Serveerster die regelmatig op zoek was naar de juiste tafel voor de gerechten waar ze mee in haar hand liep. Er waren zeker meer serveersters, maar deze dame was de enigste die met gerechten liep.

Nadat wij besteld hadden moesten we veel te lang wachten voor ons eten werd geserveerd. De scholfilet die ik besteld had was niet goed, smaakte niet naar schol en was rondom te hard gebakken.

De ossenhaas was een armoedig droog stukje.
    De worteltjes smaakte naar soep? Toen ik bij het afrekenen aangaf dat het erg was tegen gevallen kon ik op hun kosten een kopje koffie krijgen, hier heb ik voor bedankt.

Eindcijfer 6,6
    Eten & drinken 6
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 7
  6. Santhana

Geweldig restaurant en een hele goede bediening (wat ik verwacht als ik uit eten ga).

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
  7. jan

Heerlijk gegeten.

De bediening is goed en een hecht team.

Heerlijke vis, vers op je bord.

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
  8. fam. Nijenhuis

Heerlijk gegeten met vaderdag.

We waren met 6 personen en een hond.

Zelfs die mocht gewoon mee naar binnen en ook daar werd aan gedacht om een bakkie water te geven.

De prijs kwaliteits verhouding was perfect.

Je kreeg precies genoeg van alles.

Oftewel : het was zalig eten en we komen er zeker nog een keer terug.

Eindcijfer 9,5
    Sfeer 9
  9. paul

We hebben hier vandaag 21/6, met vaderdag gegeten. 7 personen in totaal. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Bediening was vriendelijk. Toppie. Als je als papa als vaderdagkado dan nog een overheerlijke makreel mee krijgt: wat wil je nog meer.

Eindcijfer 8
  10. Magritha

Hier kun je echt genieten van heerlijke vis gerechten!

De bediening is zeer vriendelijk en alles is mogelijk!

Jammer dat de twee persoons tafeltjes zo klein zijn en dat de tafels te dicht op elkaar staan.

De menukaart mag best wat vaker ververst worden.....

Eindcijfer 8
    Sfeer 8
    Service 8
  11. Marja

Grote porties goed eten voor niet al te veel geld. Aardige bediening. Lekkere zeetong in de aanbieding!

Eindcijfer 8,8
  12. Marjon

Ons favoriete visrestaurant! We komen er graag en regelmatig.

Het verrassingsmenu is een aanrader....

Eindcijfer 9
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 9
  13. w.schulte

Wij hebben 2sept 2007 bij De Meerplaats gegeten en het was perfect,je voelt je echt een gast goede bediening.Het menu was goed veel keus en het eten lekker vers en mooi opgemaakt,wat wil je nog meer.Wij komen zeker weer terug.

Eindcijfer 8,5
    Sfeer 8