Eet.nu

8,7
Ambiance
Kindvriendelijk en gezellig
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Voorzieningen
Terras
Betalen
Visa Master Card pin

1. Roxie

Ontzettend lekker gegeten, echt vers en goede producten. De sfeer is ook goed, de bediening doet echt zijn best om je een avondje uit te laten ervaren. De eigenaresse spreekt ook vloeiend Grieks en verteld leuke details over de gerechten. De menu's zijn groot, de extra gerechtjes waren een beetje te veel van het goede. Maar mijn tafelgenoot vond dit helemaal niet erg, aangezien het zo lekker was!

2. karin

Prima eten, zeer gastvrij, vriendelijke bediening! Echt een aanrader!

3. Marja&Ger Luikens

Voor de zoveelste keer bij Zorba gegeten het was weer fantastisch. Dit keer overgestapt van gyros op door midden gesneden gegrilde varkenshaas. Verbazingwekkend lekker, een echte aanrader.

4. Brenda

Weer eens heerlijk gegeten bij Zorba.
    Vriendelijke bediening en gezellig interieur.
    Zorba is echt aan te raden.. Heerlijke gerechten en
    je voelt je echt thuis..

Eindcijfer 9,4
  5. Stephan Danckaert

Afgelopen zondag bij Zorba naar binnen gelopen. Niet gereserveerd en dus vol. Na 10 minuutjes even gewacht te hebben met een lekkere ouzo kregen we een tafeltje. Voorgerechten (Mosseltjes en Mousaka) waren prima en hoofdgerechten (visschotel en Zorba schotel) waren ook perfect. Leuke spontane bediening en een erg leuke sfeer!

6. daan en agnes regeer

Gefeliciteerd met jullie mooi vernieuwd restaurant.
    We hebben weer bijzonder lekker gegeten, het vlees was
    weer heerlijk gegrild. De bediening was zoals van ouds.
    We zijn van plan om gauw weer eens langs te komen.
    Groetjes van fam regeer.

Eindcijfer 9,5
  7. Stavros

Ik en mijn famillie komen bij Zorba 2 keer per maand. Het is onse tweede thuis geworden. We zijn Grieks en we weten het wat griekse keuken is. Bedankt Mariska Dimitris en personeel.

Eindcijfer 9,2
  8. FAM. MEILINK

Wij komen diverse malen zowel met kennissen alswel met z'n tweetjes en iedere keer is het weer geweldig lekker. Daarbij prettig meegenomen dat het er ook gezellig en sfeervol is met een klasse bediening.
    Wij hopen om nog vele malen Zorba te mogen bezoeken voor onze culinaire wensen.

9. Marlika

Ik kom hier al jaren en ik blijf dit het beste Griekse restaurant vinden! Ik ben in veel andere Griekse restaurants geweest in Nederland, Belgie, Berlijn en Parijs, maar ik vind er nooit 1 zo goed als deze Zorba! De feta saganaki hier is echt goddelijk! Bediening is goed, snel en gezellig en vooral de nieuwe inrichting maakt de sfeer helemaal compleet. Zeker een aanrader dus ;)

10. Natalia

Af en toe eet ik bij Zorba en moet zeggen dat de kwaliteit is niet altijd even goed. Sterker nog, laatste keer had ik echt besloten om daarmee te stoppen.
    Ze hebben de zaak een nieuw gezicht gegeven, heel leuk en mooi.
    De bediening (was een man) is sober en ik vond hem niet echt vriendelijk. De kaart bestaat uit gewone nederlandse griekse gerechten, zoals overal. Mensen, die echte griekse keuken willen proeven, moeten verder gaan zoeken.
    Ik had knoflook garnalen vooraf, 2 waren veel kleiner dan de rest, de boel was doorgebakken en niet van de darmkanaal ontdaan.
    Lamskoteletjes waren goed gegrild maar smaakten naar niks, uit vriezer?!
    Gepofte aardappel was oke :-)

Eindcijfer 5,7
    Eten & drinken 3
    Service 6
  11. Jeffrey

Wij komen hier regelmatig en het is altijd goed!
    Bediening en Sfeer zijn Uitstekend!
    En het Eten is altijd Heerlijk!
    Echt een Aanrader!

12. Kees

Eten was zeer matig. De vis was te lang gebakken en daardoor te droog. Mijn partner had roergebakken kipfilet: We dachten even bij de de Chinees te zitten. Het leek wel Uncle Ben's chicken tonight. Geen aanrader dus...

Eindcijfer 2,1
    Eten & drinken 1
    Sfeer 6
    Service 3
    Prijs / kwaliteit 2
  13. Havenaar

Goede service, lekker eten, goede sfeer!

14. Martine

Laatst hebben wij weer heerlijk gegeten bij Zorba.

Je wordt vriendelijke begroet en krijgt al snel lekker wat stokbrood met kruidenboter! Ze hebben een ruime kaart, met genoeg keus en voor ieder wat lekkers. Zelf heb ik voor het varkenshaasje met fetasaus gekozen, zeker een aanrader!

Het nieuwe interieur is erg mooi, zeker de moeite waard om daar een hapje te gaan eten!

15. Femke

Als eerst complimenten voor het nieuwe intrieur, het is nu veel ruimer en gezelliger.

De bediening was prima er was zelfs tijd voor grapjes, het eten was goed en de Sfeer uitstekend.

We hebben er van genoten.

Eindcijfer 9,2
  16. Henk en Astrid Oostland

Dimitri en Mariska,

Hoe vaak we bij jullie hebben gegeten is niet meer te tellen, zoals ook afgelopen vrijdag met onze kinderen.

Het was weer allemaal even lekker, bediening top, Mariska is een echte gastvrouw met oog voor detail en Dimitri tovert de meest fijne gerechten op tafel.

Wat heerlijk om zo een goed restaurant in de buurt te hebben en wij proeven dan ook de Griekse sfeer. Ga zo door!

17. Charles Meijer

Hallo Marisca en Dimitri,

Wij zijn zo blij dat wij zo'n 20 jaar geleden de eerste keer zijn komen eten in jullie fantastische restaurant, en wij zullen dit blijven doen ook al moeten wij daarvoor uit Zaandijk komen.

De bediening is altijd top en het eten ja wat moet ik daar over zeggen? (geweldig).

Nou ik zou zeggen tot over 2 weken.

Gr Charles Marjan en Wesley.

18. Fam. Teunissen

Hallo Mariska, Dimitri en medewerkers van Zorba,

We hebben gisteren weer heerlijk gegeten. We komen hier al een aantal jaren en het is nog altijd een perfect restaurant. Gezellig, goede bediening en natuurlijk heerlijk eten.

Groeten en tot snel.

19. Silvia en René

We hebben weer heerlijk gegeten.

Onze complimenten voor het nieuwe interieur, vooral het sterrenplafond vind ik erg mooi.

20. Yvonne en Ruud Molleman

Beste Mariska en Dimitri.

Hier dan een reactie van ons.. Wij komen heel graag bij jullie eten. Het is altijd genieten, heerlijk eten, de vlotte bediening,

De gastvrijheid. En wat een prachtig nieuw interieur!

Bedankt, succes en tot gauw weer..

Groetjes Yvon en Ruud Molleman.

21. Thea en Gerard Geels

Een goede en vlotte bediening met smakelijke gerechten tussen de oude Griekse goden met nu ook een mooi en nieuw interieur.

22. C H Meijer

Uitstekend, vlotte bediening.

Goed eten.

23. Peter en Ina

We komen hier al jaren en zijn heel tevreden over dit restaurant. De menukaart is vrij uitgebreid, dus er is voldoende keus. De bediening is altijd heel vriendelijk. We hebben altijd heerlijk gegeten en zullen beslist nog vaak langskomen.

24. Esther

Voor mij is dit hét adres voor even tussendoor, niet groot en luxe uit eten maar gewoon lekker betaalbaar en ongedwongen. Constante kwaliteit, super vriendelijke bediening (die zelfs nog onthoudt wat je de vorige keer gegeten hebt!). Wij gaan altijd met een op alle fronten voldaan gevoel de deur weer uit.

25. Jan & Trudy

We komen al jaren, het is altijd gezellig en het eten is lekker.

Eindcijfer 8,2
  26. miranda

Je kunt hier altijd heerlijk eten. Of je nu vis of vlees neemt, het smaakt allemaal helemaal top! En dan de bediening die alle aandacht voor je heeft, je wordt keurig netjes ontvangen en als je weggaat weer begeleid naar de deur met een vriendelijk woord en een groet! Kortom, echt een aanrader als je voor weinig geld heerlijk wilt eten! En je krijgt ook genoeg, wij gaan bijna altijd rollend de deur uit!

Een geweldig restaurant voor een heerlijk avondje uit!

27. Jan

Ik kom hier al jaren en dat is niet voor niets. Zeer lekker eten, tegen een redelijke prijs. Bediening is ook top. Goede locatie.

En het eten is zoals gezegd erg goed. Veel variatie, lekker vlees, prima visgerechten, heerlijke drankjes. Wat mij betreft: grote klasse.

28. Niels

Zeer gastvrij en lekker eten. Grieks eten op zijn best!

Eindcijfer 8,8
  29. peggy kloezeman

Je voelt je meteen thuis door de persoonlijke ontvangst van zowel de eigenaresse als de medewerkers. Voortreffelijke ingredienten, ruime porties, gevarieerde kaart. Goede en redelijk geprijsde flessen wijn. Aanrader, het is niet een 'gewone Griek' maar een verzorgd restaurant.

30. petra nuijten

Een leuk sfeervol restaurant. En je kan er heerlijk eten. De bediening is top.

31. Ron en Wendy Walrecht

Je kan hier geweldig lekker eten, service is uitstekend!

Je voelt je zeer welkom en op je gemak.

Het is er erg gezellig en sfeer vol.

Zeker een aanrader!

32. Jeroen

Goede prijs/kwaliteit verhouding, prettige bediening en lekker eten. Ga er zeker nog een paar keer naar terug!

33. Gre'en Frans Strijdonck

Wij vinden het een erg gezellig restaurant.

Erg goed eten zowel het vlees als de vis.

Het drinken en bediening zijn vriendelijk en vlot.

We komen zeker regelmatig terug.

34. Kees Demmers

Meerdere malen per jaar eten wij met veel plezier bij Zorba. Goede prijskwaliteit verhouding en uitstekende bediening.

Eindcijfer 9,1
  35. Danielle Boom- Van den Anker

Heerlijk eten, leuke sfeer en zeer vriendelijke bediening! Ik ben niet zo'n fan van Grieks eten of moet ik zeggen was, want bij Zorba heb ik zitten smullen van alle lekkernijen uit de Griekse keuken!

36. riet

Gezellig en knus, het eten is heerlijk en de bediening is zeer gastvrij, op mijn verjaardag kreeg ik zelfs een cadeautje.

37. Caroline Strijdonck

Wij zijn regelmatige bezoekers van Zorba omdat het een ontzettend gezellig restaurant is. Geweldig eten, vanavond een heerlijke visschotel gegeten met een lekker Grieks wijntje erbij. Service is uitmuntend, petje af voor al het personeel!

38. mart bakker

Ik ben der een paar geweest en het is een knusse en gezellige eetgelegenheid. Lekker vlees en de bediening kan wat spontaner (maar ja we kunnen allemaal wel is niet onze dag hebben dus ze krijgen de voordeel van de twijfel).

Verder, als je van Grieks houdt, ga naar Zorba.

Eindcijfer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 7
  39. Nikki

Sfeervol restaurant. Lekker eten voor niet te duur. Het personeel moet nog leren serveren, maar de eigenares maakt het wel goed. Wij kregen een fles wijn kado want was onze 12 de trouwdag.

Eindcijfer 7,3
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 7
  40. sandra

Komen hier al een hele tijd. Altijd prima eten en een aardige gastvrouw en gastheer.

41. fam hoogenkamp

Erg leuk restaurant in het centrum van Hoorn waar wij sinds kort wonen. Uitgebreide menukaart met veel specialiteiten. Alle gerechten waren goed op smaak en voldoende garnituur. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aardige dame in de bediening die de avond compleet geslaagd maakte.

42. martha

Een ontzettende leuke ontvangst, jassen werden keurig aangenomen en we werden naar onze tafel gebracht.

Wij hebben gekozen voor de Griekse tafel, een verrassend 3 gangen menu. Heerlijke Griekse wijn erbij en onze avond was compleet.

Correcte, vriendelijke bediening, leuke achtergrond muziek.

We komen volgende maand zeker terug.

43. Sonja

Met z'n vieren heerlijk gegeten, erg vriendelijke bediening en erg lekkere gerechten genuttigd.

44. kevin

Heerlijk eten, leuke bediening, echt goed mals vlees en heerlijke Baklava.

Een dikke aanrader.

Groetjes, Kevin.

45. sandra en ike

Komen hier al ruim 15 jaar en het is gewoon lekker eten en de sfeer is ook goed.

Bediening onthoudt goed gezichten en als we weer komen herkennen zij je nog.

Blijven zeker terug komen.

Eindcijfer 7,6
  46. Koen Oostenbrink

Op zich een leuke tent qua sfeer.

Maar het eten heeft niks met grieks te maken. Alles smaakt het zelfde door de hoeveelheid kruiden die ze er doorheen gooien.

De presentatie was ook niet echt super.

Eindcijfer 5,1
    Eten & drinken 4
    Sfeer 6
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 6
  47. Sherri

Heerlijke eten, vriendelijke bediening. Ze onthouden je gezicht als je nog een keer komt!

Veel en lekker eten voor een goede prijs. Ik zat na het eten echt helemaal vol, maar was heerlijk voldaan.

Geniet er elke keer weer!

48. Patrick Aris

Lekker restaurant voor authenthiek Grieks eten. Leuke bediening.

Eindcijfer 6,6
    Service 7