Eet.nu

5. vr: 17:00-23:00
  6. za: 17:00-23:00
  7. zo: 17:00-23:00

1. Noah Snijder

Hier nu verschillende keren gegeten, met name de zalm gerechten zijn werkelijk fantastisch ... neemt niet weg dat je ook iets anders kan kiezen van de kaart, kwaliteit gewaarborgd !

Eindcijfer 9,1
  2. piet

Wij hebben zaterdag 10 september voor de zoveelste maal gegeten bij Jiorgos, en het was wederom een TOP avond.
    Wij vinden dit het beste restaurant van Hoorn...we hadden de gastheer [ Sjors ] de vrije hand gegeven, en hij heeft ons weer super verrast. Ik raad het iedereen aan dit ook te doen.
    Piet.

Eindcijfer 9,9
  3. Marijke

Gezellig! Goed eten! Heerlijke kalfshaas met gorgonzola, wij komen snel weer, een dikke 9!

Eindcijfer 8,9
  4. Marije Schaafsma

Wat zijn we verwend, we hebben echt heerlijk gegeten, bediening was snel en vriendelijk (we vroegen alle zes een dessert, dat niet in die vorm op de menukaart stond en toch was het allemaal mogelijk) en wat is het sfeervol ingericht. Het voelde echt als een avondje uit!

Eindcijfer 10
  5. john en lara

Eten hier is een genot, alles is leuk en gezellig, tijd voor een grap en een grol. Hier moet je een keer hebben gegeten.

Eindcijfer 9,9
  6. Fam. Mostert uit Den Oever

Zoals altijd een prima keuken, gezellig ingericht, een vlotte en charmante gastvrouw en over de eigenaar maar niet te praten.

Altijd een geintje erbij en ook een prima kok voor iets speciaals.

Heerlijke gerechten en goed verzorgd.

Eindcijfer 9,6
  7. Almar Tolsma.

Het beste restaurant van Hoorn. Iedereen die anders zegt heeft hier nog nooit gegeten. Alles hier is fantastisch goed.

Eindcijfer 10
  8. F.Kragten

Kom al jaren bij Jiorgos en dat bevalt altijd!

Heerlijke gerechten, prima bediening (gezellig) en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Eindcijfer 9,6
  9. G.Smit

Uit eten bij Jiorgos is genieten, binnen of buiten op het sfeervolle (verwarmde) terras! Verrassende gerechten, top gastvrouw, supergezellig!

Eindcijfer 9