Uiterst vriendelijk personeel, goede prijs/ kwaliteit verhouding en mooie ambiance!
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik moet zeggen dat ik de laatste keer teleurgesteld weg ben gegaan bij de Tuynkamer. Mijn laatste maaltijd salade was de meest bijzondere combinatie van alles en nog wat. Ik praat dan over minimaal 6-7 producten op een bord. Je proeft niets meer, dingen passen niet bij elkaar. Houd het simpel en richt je op kwaliteit. Het is tevens het signaal als je volle bord terug mee neemt. Vraag dan tenminste: Heeft het gesmaakt? Tuynkamer mist het enthousiasme absoluut niet en bediening is goed. Het is alleen jammer dat ze op het oude resultaat bouwen. Je moet kritisch naar jezelf blijven kijken en vlot blijven.
| Eindcijfer | 5,2 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Wij lunchen hier altijd 1 keer per week, maar vorige week ook heerlijk gedineerd! Zeker voor herhaling vatbaar, eten was voortreffelijk en bediening top. We komen terug!
| Eindcijfer | 8,7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Per toeval kwamen we bij de tuynkamer terecht maar wat was het een fantastische avond! We hebben heerlijk in de tuin gezeten, de bediening was uiterst vriendelijk. Vooraf hadden we een lekkere salade met gamba's en en als hoofdgerecht zowel vlees als vis en beide waren super van smaak. We zijn echte wijnliefhebbers en ook daar was genoeg keus in! Voor ons een super plekje in hoorn!
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke en alerte bediening!
Komen zeker gauw terug.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ik heb hier nu al een aantal keer gelunched en al 2 keer een salade carpaccio besteld maar die is gewoon echt niet te eten!
De Carpaccio is zo koud dat het gewoon zeer doet aan je kiezen.
Volgens mij komt hij ook recht uit de koelkast en wordt verder bereid en klaar. Bah.
| Eindcijfer | 4,9 |
| Eten & drinken | 4 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Na een klacht over zand in de salade wordt hier wel erg matig op gereageerd. Nee dit is zeker geen klantvriendelijkheid. Dat er per ongeluk zand in zit kan gebeuren maar een klacht van een klant moet je toch wel serieus nemen. Ik ga hier zeker niet meer heen.
| Eindcijfer | 3,5 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Lekkere eten, lekkere appeltaart (ik vind het alleen niet de beste, persoonlijk). Alleen ik vind de banken binnen niet zo lekker zitten, het lijkt wel alsof ik in de mcdonalds zit als ik daar langere tijd zit.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Sfeer | 5 |
Goed belegde broodjes!
Nette uitstraling en de bediening is top.
Kom er bijna iedere week!
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het was heerlijk en erg leuk aangekleed. De bediening was goed en aardig. We komen zeker nog een keer eten.
| Eindcijfer | 8 |
Lekker eten.
Heerlijke broodjes voor de lunch en goed avondeten.
Echter wel prijzig.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Heerlijk gegeten. Bediening was erg vriendelijk en het eten was top. We komen zeker terug!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We waren daar met een fors gezelschap (14 pers.) en hadden vooraf een arrangement besteld waarbij gekozen kon worden uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Voorgerechten gingen wel, maar vlees- en visgerecht werden op dezelfde bakplaat gebakken en smaakten dus ongeveer hetzelfde. Toen we dit gemeld hadden werd het glashard ontkend. Afgezien van deze keukenblunder nog jokken ook. Noooooit meer.
| Eindcijfer | 3,3 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Met een groepje collega's geluncht.
De broodjes waren voortreffelijk.
De bediening zeer vriendelijk.
Het ging niet supersnel maar het was erg druk.
| Eindcijfer | 9,3 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Als je even 20 min. moet wachten komt dat alleen maar omdat het er altijd zo druk is. Dus als je op een tafel moet wachten komt dat door het eten, wat elke dag vers gemaakt wordt. [ervaring].
Ik heb er altijd heerlijk gegeten.
| Eindcijfer | 8,3 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij komen regelmatig lunchen in de Tuynkamer en het is altijd lekker druk en gezellig. Het eten is goed van kwaliteit en vriendelijke bediening. Afgelopen weekend voor het eerst wezen dineren en dat gaan we ook vaker doen.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Tja, ik vond het hier echt niet zo bijzonder.
Die zogenaamde beste appeltaart, bakt m'n oma vele malen beter.
Salades zijn overigens niet vers!
| Eindcijfer | 3,6 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
We zijn er nu 2 keer geweest en het duurde heel lang voordat iemand ons hielp, we een tafel kregen en ons eten hadden.
Het eten is op zich goed te doen maar ze kunnen wel wat meer doen met snelheid.
Heb geen zin meer om rond 6 uur bij het restaurant te zijn, pas om kwart voor 7 een tafel te hebben en pas rond 8 uur eten te hebben.
| Eindcijfer | 7 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
De Tuynkamer is een fijn restaurant, erg sfeervol ingericht. Een minpunt is echter de bediening, die niet altijd even snel en behulpzaam is.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik neem hier altijd de carpaccio salade! Verder heb ik er nog niks gegeten. We lunchen er wel eens. Niks op aan te merken.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij hebben laatst heerlijk gegeten in de prachtige tuin. De tagliatelli salmone is zalig, bediening top en vriendelijk!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Prachtige ambiance, lekker eten, maar helaas zeer matige bediening. Personeel serveert verkeerde drankjes, maaltijden komen niet gelijktijdig en is brutaal als je daar iets van zegt.
| Eindcijfer | 6,5 |
| Service | 1 |