We hebben hier de paasbrunch met de kinderen gedaan.
Geweldig hoor.
Komen hier vaak even in de buitentuin wat eten of drinken.
Moeten wel met de fiets uit Purmerend komen.
Hebben het er wel voor over.
Lieve mensen die John en Sas.
We voelen ons hier erg op ons gemak.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gelunched ( al meerdere keren), lekkere soep, heerlijke broodjes en laatste keer een heerlijke maaltijd salade. Enige aantekening dat in de tuin ( overdekt dus ook met regen prachtig) gerookt werd.
Maar volgende keer een high tea proberen.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Na in vele zaken lauwe cappuccino geserveerd te krijgen kwamen we een aantal jaren geleden in de verleeden tijd en kregen voor het eerst in Hoorn hete cappuccino, wat een genot.
Sindsdien komen we alleen nog hier en hebben al heerlijke Kerstdiners, paas brunches of een heerlijke tosti of salade verorberd.
Het eten is altijd goed, leuke mensen en een gezellige sfeer.
Zolang de hete cappuccino blijft gaan wij er niet meer weg.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Na een niet zo geweldig begin (een niet al te vriendelijke opmerking dat we aan de grote tafel konden gaan zitten terwijl ik en tafeltje voor 2 had gereserveerd), hebben we toch lekker gelunched.
Broodjes waren niet overdreven groot, maar goed belegd en een lekkere salade erbij.
Gezellige sfeer.
| Eindcijfer | 6,9 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
De High Tea van In Den Verleeden Tijd in Hoorn is werkelijk geweldig! Heel uitgebreid en vooral heerlijk van smaak: een welkomstdrankje vooraf en daarna 4 gangen met hapjes van hartig naar steeds zoeter en de thee van licht naar zwaarder. Met vriendelijke uitleg voorafgaand aan elke gang.
Ik heb al op veel plaatsen een High Tea gedaan, zelfs in Londen in een gerenommeerde zaak, maar die van De Verleeden Tijd steekt overal met kop en schouders bovenuit!
Echt een aanrader dus!
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We komen hier regelmatig wat eten en drinken, vooral in de overdekte tuin is het genieten.
John en Saskia zijn leuke mensen die altijd hun best doen om het naar je zin te maken.
Is altijd even gezellig hier, we voelen ons hier echt thuis.
John, Saskia en team, jullie zijn toppers.
Groetjes, Wilma.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Op 15 december2010 het bereiken van mijn aow leeftijd gevierd.
Bij de verleden tijd.
Tijdens de voorbereidingen was alles bespreekbaar. Advies van Saskia maar ook de eigen inbreng was welkom. (en werd ook gehonoreerd). Veel positieve reacties van onze gasten gehad.
Saskia/John en de fijne bediening:
Top bedankt: Henny en Bob.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gezellig, lekker eten en niet duur.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Fantastisch en nog betaalbaar ook.
Ik kom hier tegenwoordig met mijn zakenrelaties eten, veel privacy achter in de gezellige overdekte tuin. Van mij een dikke 10.
John, Saskia en team ga zo door!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
De borrel tijdens onze bruiloft hier gevierd. De manier waarop wordt meegedacht in het voortraject, de aankleding van de zaak, de ervaring, de vriendelijkheid van alle medewerkers en het heerlijke eten ( 6 verrukkelijke hapjes) kan niet anders betekenen dan dat zij een dikke tien verdienen! Een absolute aanrader!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wij hebben 2e paasdag zo`n heerlijke brunch gehad, dat willen we even kwijt. Je wordt daar echt verwend. Iedereen is even vriendelijk en de bediening geweldig. Een min puntje is de muziek, was wat hard. Maar we hebben genoten. Tot ziens, Leo en Tini.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Sinds Sas en John deze brasserie runnen komen wij regelmatig even een hapje eten, heerlijk. Soms denken we als we in de stad zijn: "zullen we eens ergens anders iets gaan eten", maar dan kijken we elkaar aan en zeggen "nou nee, dacht het niet". De sfeer en het personeel, de kaart, alles is geweldig. Telkens weer nieuwe recepten die je zeker moet proberen, zoals die ongelooflijk lekkere champignonsoep en tja, wat eigenlijk niet. Vanavond gaan we voor de Thaise Mosselen, kan alleen maar weer erg lekker zijn, jullie horen het nog.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hele gezellige brasserie, eigenaren en personeel zijn allemaal zo vriendelijk.
Ik kom hier al jaren, ze hebben de lekkerste koffie verkeerd van Hoorn. met natuurlijk wat lekkers erbij. De broodjes zijn ook super heerlijk, maar mijn favoriet is toch wel de tomaten soep.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik kom persoonlijk al jaren bij de verleden tijd.
Voor de afsluiting van ons seizoen zochten we een leuke gelegenheid om samen te lunchen. Niet zo moeilijk... de verleden tijd. Altijd gezellig. Vriendelijk personeel en genoeg heerlijke gerechten op de kaart.
Ik bel snel voor een reservering.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Mijn 60e verjaardag hier gevierd, met 11 vriendinnen genoten van een High Tea, werkelijk super!
Samen met een aantal vriendinnen vaste gast inmiddels en ook de Paasbrunch was perfekt! Niets dan lof voor de gastheer en gastvrouw, de sfeer, het personeel en natuurlijk het eten.
Saskia en John, ik blijf fan!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijke broodjes seranno ham met sla
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het eten is super wij gaan vooral voor de geitenkaas salade..Heerlijk!
| Eindcijfer | 7,8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Inmiddels ben ik samen met mijn Marian 'vaste klant' in De Verleeden Tijd. De sfeer, de bediening en niet in de laatste plaats het eten naderen de 10. Minstens twee keer in de week komen we even genieten en onthaasten in deze heerlijke gastvrije omgeving. Top!...