Eet.nu

Keuken
Chinees-Indisch
Rating
Ambiance
Kindvriendelijk, luxe, romantisch, rustig en zakelijk
Kinderen
Kinderstoel aanwezig
Voorzieningen
Afhalen, catering en honden toegestaan
Betalen
  5. vr: 17:00-23:00
  6. za: 17:00-23:00
  7. zo: 17:00-23:00

1. Esperanza

Ik heb hier regelmatig wat gegeten. Zowel van het afhaalgedeelte als in het restaurant. Mijn ervaringen zijn wisselend. De ene keer was het eten heerlijk en van goede kwaliteit. De andere keer was het echt niet lekker. Jammer, want het restaurant zit al jaren in Hoorn op een superlocatie. Mijn tip aan de eigenaars; wees ook correct naar jonge mensen. Niet enkel die van middelbare leeftijd. Behandel de gast naar zijn verwachtingen en niet naar dikte van zijn portemonnee. ik twijfel ernstig of ik hier nog wel terug wil komen, omdat ik me in het restaurant niet echt welkom voelde.

Eindcijfer 5,5
  2. Familie

Meestal bestellen we het eten daar en halen het dan op. Het eten is ook echt heerlijk. De beste Chinees in Hoorn.

Eindcijfer 7,8
  3. erik

Zeer, zeer slecht vooral als je vegetarier bent nooit naar toegaan. Soep gemaakt van kipppenbouillon welgeteld een stukje tofu in zgn. Beroemde boedistische schotel.

En dan daarbij alleen maar bakjes met gestoomde groente in van die laffe gelly achtige saus totaal fantasieloos en dat alles voor de prijs van 25 euro. Op de klachten werd totaal niet gereageerd.

Pekingeend menu was ook een drama kortom nooit meer Azie in Hoorn Bah.

Eindcijfer 3,1
  4. Tom

Belabberde bediening en lauw eten. Ook is de prijs/kwaliteitsverhouding ver te zoeken. Een tip aan de bediening; als er jongere mensen binnenkomen dan jullie gewend zijn, zorg er dan ook gewoon voor dat deze goed worden geholpen en niet worden genegeerd, we hebben ongeveer een uur moeten wachten op het voorgerecht! Het hoofdgerecht kwam bijna tegelijk aan en was bijna niet meer warm, zeer slecht.

Eindcijfer 3,5
  5. mart bakker

Een heel goed en erg fijn restaurant.. een hele goede bediening en de menu kaart is gewoon weg goed..

Het zier er heel knus uit en gezellig.

Persoonlijk vind ik dit een van de lekkerste en beste Chinezen van Westfriesland.

Eindcijfer 9,5
  6. Jacky en Harry

Wij komen uit Nrd.-Brabant onze (schoon-)vader bezoeken en eten regelmatig samen in Azie.

Het is erg smakelijk en keurig verzorgd. Ook de bediening wordt elke keer beter. Bescheiden mensen met een goed menu, echte ingredienten voor een gezellig en smakelijk verblijf in Azie. Volhouden!

Eindcijfer 8,8
  7. Ans

Komen er regelmatig, speciaal voor de pekingeend.

Het is gewoon goed.

Eindcijfer 9
  8. Rob Clijnk

Gisteren hier heerlijk gegeten.

Voor een Chinees niet eens zo'n uitgebreide menukaart maar de gerechten zijn echt culinair en bovengemiddeld.

De ossenhaas was super mals en heerlijk klaargemaakt.

Mooi restaurant, misschien de volgende keer de verwarming even iets hoger zetten!

Eindcijfer 8,4
  9. Checcino

Zeer correcte bediening en prima menukaart. Hier begrijpt men wat een klant waard is.

Eindcijfer 9,6
  10. Kees Polsma

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Mooie (keuze) menu's. Een bovengemiddelde eetervaring!

Eindcijfer 8,4