Super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.
Je proeft kwaliteit en dat het met liefde is gemaakt. Traditionele sushi en spectaculaire teppan yaki kok.
Heel wat anders dan de massa productie.
Leuke en vriendelijke bediening.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We zijn hier op 28-11-2010 geweest, heerlijk gegeten! Het is ook echt een show om te kijken hoe de koks je eten bereiden! Echt een aanrader! Ook leuk voor een bedrijfsuitje!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We gaan er graag naar toe! Het is er heerlijk eten! De laatste keer (30-12-2009) hadden we het duurste menu. Het was heerlijk. Je hebt ook genoeg, en wij zijn grote eters! De bediening is vriendelijk.
Het eten is heeeeeerlijk! Vanwege de prijs gaan we niet heel vaak maar het is echt een uitje om te gaan! Het is ook mogelijk om sushi te bestellen en op te halen om thuis te eten, ook dat doen we wel eens. Alles is heel vers en dat proef je. Ik snap wel waarom het wat aan de prijzige kant is want de koks worden in Japan opgeleid en je krijgt de beste ingrediënten!
Alles bij elkaar genomen een echte aanrader voor een avondje uit!
| Eindcijfer | 8,8 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Superlekker eten, iedere keer weer.
Ook met kinderen is het leuk om te doen, wel vroeg komen omdat het toch een lange zit is voor hele kleintjes.
Bediening is erg vriendelijk en snel.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We komen er vaak en graag
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
vriendelijk personeel en zeer goed eten,jammer dat de sfeer iets minder is door de grote van de zaak.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gisteravond gegeten (20/9/07). FANTASTISCH! Eten wordt op de plaat voor je bereid. Koks zijn kundig en grappig. Eten heerlijk.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Sfeer | 8 |