Wij hebben vanavond heerlijk gegeten! De sfeer was goed en niet te druk ! Complimenten voor de bediening, leuk, spontaan en vriendelijk! Zeker aanrader!
| Eindcijfer | 7,8 |
| Eten & drinken | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Bediening is aardig en snel. Eten is lekker (spare ribs zijn aanrader!) en de sfeer is ook goed. Het is er erg gezellig. Conclusie: een toprestaurant!
| Eindcijfer | 8,7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Laatst hier wezen eten. Was erg goed en gezellig! Aanrader is de varkenshaas gevuld met pate en andere dingen. De standaard dingen die je in veel restaurant terugziet, weten ze hier net even anders op de kaart te zetten wat zorgt voor heerlijk eten! De vulkaanchocolade taart als dessert is ook een aanrader. Bediening is leuk, gezellig en vriendelijk.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Met een Duitse gast afgelopen woensdagavond gegeten. Het eten was prima, maar wat een super bediening! Zo kan het dus ook! Vriendelijk, niet opdringerig, arrogant of ongeïnteresseerd! Zo had ik het lang niet meer meegemaakt! Meer dan een dikke pluim voor de bediening!
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vorige week een high tea gehad bij Le Paddock. Erg goed verzorgd en het was erg lekker, zelfs wat teveel. Goede service en aardig personeel, echt een aanrader!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wij zijn vrijdagavond wezen eten bij Le Paddock en het was weer prima! Het eten was zoals we gewend zijn goed en erg lekker, en de prijzen zijn nog steeds goed te doen.
Wat zag het terras er gezellig uit we voelde ons welkom, eerst op ons gemak een drankje gedaan op het terras en daarna heerlijk gegeten wat een vriendelijk personeel die overal aan hebben gedacht.
We komen snel weer een keertje terug om te genieten van de heerlijke carpaccio en jullie super saté.
Karin.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wat een gezellig avondje uit moest worden met het gezin is geeindigd in een avondje ergenis! Na +/- twee uur wachten op het hoofdgerecht (met twee kinderen)was ook ook nog eens mijn biefstuk taai en koud! Wat mij betreft de laatste keer dat ik hier ben geweest!
| Eindcijfer | 3,1 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Ook met mooi weer geweldig.
Prachtig terras en heel lekker eten, geweldig geholpen.
Zo doet het geen zeer aan je portomonee.
Want daar denk je niet meer aan.
Je denkt alleen waneer gaan we weer.
Kees.
| Eindcijfer | 9,7 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Van het weekend weer bij Le Paddock gegeten. Al jaren lang een restaurant waar we graag komen.
Op de menukaart een aantal gerechten die bij ons favoriet zijn...Wederom een zeer geslaagde avond met prima eten en een zeer goede en vriendelijke bediening. De prijs is ook bijzonder aangenaam. Een aanrader of je romantisch met zijn tweetjes wil eten of met meerdere personen. Bij Le Paddock begrijpen ze heel goed wat service is.... wij gaan heel snel weer terug.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Zijn op aanraden van een goede bekende wezen eten, jammer dit hadden we eerder moeten weten. Heerlijk gegeten.
Goede bediening en zeker betaalbaar. Hopen gauw terug te komen.
Complimenten aan de chef kok.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gisteren prima gegeten. Vriendelijke bediening die betrokken is bij de zaak. Iets wat wij heel belangrijk vinden. Prima plek om terug te komen.
| Eindcijfer | 7,5 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
De bediening is goed en je kan heerlijk eten.
| Eindcijfer | 6,9 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Helaas merk ik achteruitgang. Bestel tournedo`s roquefort medium, normaal een topper. Werd er 3.75 apart gefactureerd voor de roquefortsaus. Vind ik erg jammer. De tournedos was helaas ook well done i.p.v. medium. De carpaccio Pandoree blijft waanzinnig en is nergens anders zo goed op smaak. Een tip aan Krimo, maak de hoofdgerechten incl. de begeleidende saus.
Succes voor de toekomst.
| Eindcijfer | 5 |
| Eten & drinken | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Lekker eten, snelle en vriendelijke bediening. Prijs had iets minder gemogen....lekker gezellig druk op een dinsdagavond (15 juli)
| Eindcijfer | 7,5 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
doe wat aan die afzuiging!
| Eindcijfer | 5,1 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Het lukt Krimo en Petra iedere keer weer om een menu samen te stellen waarin ieder zich wel in kan vinden. Toppie...
| Eindcijfer | 7,8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
In frankrijk heb ik beter gegeten in menig eetcafe.De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.Verder is de bediening wel top!
| Eindcijfer | 2,7 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Vanavond (21 Dec.07) wordt voor ons de vierde keer dat wij hier een vorkje komen prikken. gastvrij, goed eten en niet duur, kortom een aanrader punt uit.
Wij blijven komen.
| Eten & drinken | - |
In één woord: WOW!
Bediening is uiterst vriendelijk en oprecht geinteresseerd, ze hebben ieder seizoen een nieuwe kaart met originele en heerlijke gerechten, snel uitgegroeid to mijn favoriet!
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Het is een gezellig en knus restaurant! De bediening is top en je kunt er heerlijk eten!
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten het enige minpuntje: het is teveel! We kregen zoveel lekker eten dat we geen ruimte overhielden voor de toetjes die we graag wilden proberen! Verder zijn de cocktails ook een must.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
het zijn toppers vragen hoe het smaakt het is allemaal goede kwaliteit. en mocht er dan echt iets mis gaan dan regelen ze het zo dat je eigenlijk vergeet dat er iets mis ging. voor mij zijn het toppers. helemaal goed. Mensen voor kwaliteit mag je ook best een beetje meer betalen!!
| Eindcijfer | 9,2 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk eten in een knus restaurant. De carpaggio, en championnen ik kaas en de spareribs zijn uit mij ervaring heerlijk
| Eindcijfer | 8,8 |
| Service | 7 |