Vriendelijke bediening, prima eten en een gezellige sfeer.
| Eindcijfer | 9,6 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Sinds dat Goldenparadise bestaat komen we hier met regelmaat.
Goede service en qualiteit van de maaltijden, of het nu gaat om in het restaurant te eten of de maaltijden mee te nemen.
Een echte aanrader , en sinds kort ook lopend buffet voor op de vrijdag, zaterdag en zondag !
Hier komt u echt niets te kort, hele goede prijs qualiteits verhouding voor het gebodene !
len.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We waren met familie voor het vieren van 65e verjaardag van mijn man en er is speciaal op zondag een buffet geregeld. Iedereen was er enthousiast over en hebben heerlijk gegeten, ook de kids, dus een compliment. De prijs is ook nog om over heen te komen, dus we komen zeker terug
| Eindcijfer | 7,7 |
| Eten & drinken | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We komen hier met enige regelmaat, onlangs van het buffet gebruik gemaakt (nieuw concept). Goede kwaliteit, een echte aanrader. Op onze trouwdag nemen we de familie mee om hier te gaan eten.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vriendelijk personeel, goed eten en drinken.
Ambiance is goed om rustig op adem te komen.
Absoluut een aanrader.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We wonen al jaren in Hoofddorp, komen ook al jaren bij Golden Paradise, erg gezellig en goed eten en drinken, worden altijd als goede vrienden onthaald, aanrader!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk eten, sfeervol, fijne bediening.
Betaalbaar en heel veel keuze.
Wij komen er al jaren en echt een aanrader.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Vorige week donderdag (3 febr.2011) heerlijk gegeten. We wonen al meer dan 25 jaar in Overbos en gaan vaak uit eten in allerlei restaurants. We zijn al een tijd niet bij Golden Paradise geweest. Ze zijn nu verbouwd en we zijn weer eens geweest. Prima ontvangst en bediening: vriendelijk, vlot en vakkundig.
Prima garnalengerechten gegeten aan mooi gedekte tafels met linnen tafelkleed en dito servetten. We gaan vanavond weer.
| Eindcijfer | 8,8 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Komen hier al 20 jaar, beste Chinees restraurant van Hoofddorp en omstreken. Echte aanrader.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Komen hier al vele jaren.
De sfeer is goed, ze zijn erg vriendelijk, misschien soms een tikkeltje te warm. Het eten is er altijd prima!
De prijs past zeker bij de kwaliteit v/h eten.
Leuk om uit eten te gaan of gewoon om lekker af te halen.
Aanrader!
| Eindcijfer | 9,8 |