Eet.nu

5. vr: 16:00-22:30
  6. za: 16:00-22:30
  7. zo: 16:00-22:30
Parkeren

Vanaf station Hoofddorp kunt u de volgende bussen pakken naar Marktplein: bus 140, 145, 164.
Vanaf Marktplein is het 5 minuten lopen naar Arabesque.

1. Mirjam

We hebben gebruik gemaakt van de Groupondeal: onbeperkt mazzes eten. Je krijgt een mandje met 'brood', lijkt nog het meest op wraps, en daar scheur je een stukje af om er vervolgens één van de vele smeerseltjes op te doen.
    We hebben erg lekker gegeten! Zeker voor vegetariers (wat wij overigens niet zijn) een absolute aanrader, want alle smeerseltjes zijn op basis van kikkererwten, uitgelekte yoghurt, aubergine etc. Daarbij salade met o.a. granaatappel en gefrituurd brood en royale glazen wijn.
    Maar ook de vleesgerechten die we voorbij zagen komen, zagen er erg lekker uit!
    Het is zeer onterecht dat het zo rustig was, maar dat ging helaas wel ten koste van de sfeer. En er moet iets gedaan worden met de uitstraling naar buiten, want als we de Groupondeal niet hadden gehad, waren we waarschijnlijk niet naar binnen gestapt. Maar spijt hebben we er absoluut niet van!

Eindcijfer 9,1
  2. Gijs

Nieuwe smaken ontdekken doe je hier! Absoluut top qua eten, maar vooral ook de aandacht en service. Zeer lang niet zo als gast gevoeld. Puntjes van aandacht: kleding bediening en herkenbaarheid buiten. Door eigen kleding in begin niet te herkennen als gast of ober. Dit is echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Voorbeeld van gastvrij culinair verwend worden! Aanwinst voor Hoofddorp en verre omstreken.

Eindcijfer 8,9
  3. Andrea en Chris

1e paasdag weer hier gegeten . Wat een enorme aanwinst is dit Arabische restaurant toch ! Je ervaart en proeft de liefde van de kok voor zijn vak ( je proeft de versheid van alle gerechten ) in een mooie open keuken .
    Zowel de soep , salade , mezze's ( koud en warm ) , hoofdgerechten en nagerecht zijn een prachtig palet wat betreft presentatie en voortreffelijke smaak combinaties , echt heel bijzonder ! Wil je echt eens bijzonder eten en helemaal blij worden van de gastvrije sfeer ( eigenaar , personeel en een geweldige chef-kok ) , moet je hier eens gaan proeven! Wij durven Arabesque zeker aan te bevelen bij de meest verwende fijnproevers !

4. Annelies

Ook voor een verwend kenner van de Libanese keuken was dit restaurant een prettige verrassing. De gerechten zijn authentiek (dus heel smakelijk en gevarieerd), zij het met een licht `ottomaanse` invloed, de bediening is vriendelijk, servicegericht, de muziek sfeervol (heb helaas Fairuz niet gehoord), en het nargiligedeelte (voor de waterpijprokers), geeft dit restaurant precies het juiste extra`s. Toch nog een verbeterpuntje: echte Libanese arak zou het helemaal afmaken. De Litani had toch wel een beetje rakiachtige afdronk ;). Al met al: een aanrader!

5. Evy

Dankzij de goede recensies van eet.nu zijn we daar geland en we hebben vastgesteld dat dit volkomen terecht was!
    Aan de buitenkant leek het wel gesloten,maar eens je binnen bent is het best gezellig en de vriendelijke bediening was super. We hebben een assortiment van Mezze gekregen,waarbij we stil werden van de varieteiten en smaken.Stuk voor stuk heerlijke kleine gerechtjes die de authentieke smaken uit het midden-oosten perfect respecteren.Wij gaan zeker weer terug !

Eindcijfer 9,8
  6. Simone

Iedereen kent de Spaanse tapas wel.
    Ik ook.
    Ik ben 'n enorme fan van tapas, maar ik ken ze ondertussen wel.
    Nee, dan dit! Dit is niet te vergelijken!!
    De smaak van het eten is authentiek, de ambiance is ruim, open en toch knus.
    Het personeel is vriendelijk, gastvrij, beleefd en aangenaam.
    Na een avond van heerlijk, puur, authentiek eten, heb ik maar 2 nadelen vast kunnen stellen:
    -ik kon de namen van de gerechten niet onthouden.
    -ik had meer gegeten dan ik van plan was.

Een absolute aanrader voor iedereen die niet bang is iets nieuws te proberen en nieuwe smaken te proeven!!.

7. Zakaria

Het eten was super, de sfeer was super, service was super! Zeker genoten en zeker voor herhaling vatbaar!

Eindcijfer 9,2
  8. Aysun

Het is een super restaurant met heerlijke eten. Als je met je fammilie van een lekkere hapje wil genietten moet je bij Arabesque zijn.
    Lekkere hapjes met verschillende smaken en heerlijke malse vlees die breid wordt door een super chef. Wat ook heel belangrijk is vriendelijke personeel en een goede bediening die je informatie geeft over je eten. Echte aanrader dus mis het niet!

Eindcijfer 9,9
  9. H, M en K.

Via internet terechtgekomen in restaurant Arabesque. Aangename ontdekking! Heel verassend om eens een totaal andere keuken te proeven dan de bekende Chinese, Italiaanse, Griekse, etc. Vooral de voorgerechten waren ontzettend lekker. Een tafel vol met heel veel verschillende smaken en kleuren. Een feest voor iemand die van variatie en lekkere hapjes houdt. De salades bevatten naar mijn Hollandse smaak iets te veel zuur, maar er waren zoveel smaakjes die wél lekker waren, dat dat alles weer goed maakte. De vis en het vlees bij het hoofdgerecht waren goed klaargemaakt (vooral de kipspies: heerlijk!). En het toetje (baklava naar moeders recept) viel ook absoluut in de smaak. De baklava is minder zoet dan bij een gemiddelde Griek. De smaak is heel authentiek. In deze baklave proef je tenminste nog de echte noten en kaneel zonder dat ze te veel overheerst worden door de gebruikelijke mierzoete honing. Echt heel lekker!
    Dit in combinatie met een ontzettend vriendelijke bediening, maakt dit restaurant wat ons betreft een echte aanrader!

Eindcijfer 8,7
  10. Arthur

Er lekker gegeten allerlij verschillende hapjes,heerlijk grill vlees van echter houtskool barbueqe, alles zag er erg netjes uit, goeie Chef kok, fijne bediening en vriendelijk ook voor gezinnen met kinderen. Van buiten lijkt het klein maar het is erg ruim wel prettig je zit niet nou bij elkaar zoals andere restauranten. Wij gaan er zeker nog terug met mijn gezin.

Eindcijfer 9,4
  11. Claudia de Jongh

Een enorme aanwinst voor Hoofddorp dit unieke restaurant. Een grote keuze uit diverse kleine hapjes met een verscheidenheid aan smaken. Het eten ziet er ook erg verzorgd uit, de bediening is attent en de ambiance is prettig om in te vertoeven. Na het eten nog nagenieten onder het genot van een verse muntthee en waterpijp. Helemaal top!

Eindcijfer 9,3
  12. Anita Yildirim

De meze (verschillende gerechten) kan ik zeker aanbevelen.
    Zeer vriendelijke eigenaar en de kok verteld alles over de gerechten. Nogmaals lekker eten voor een prima prijs!

Eindcijfer 8
  13. Elise

Op 2e kerstdag genoten van een heerlijke avond bij Arabesque. Een absolute aanrader! Heerlijke gerechten (complimenten voor de chef!), fijne bediening en een leuke sfeer. Wij gaan zeker terug om het à la carte menu uit te proberen!