Eet.nu

Indiaas
Rating
7,6
Ambiance
Kindvriendelijk, luxe, rustig en zakelijk
Kinderen
Vermaak en kinderstoel aanwezig
Voorzieningen
Afhalen, bezorgen, catering, terras en honden toegestaan
Betalen
  5. vr: 17:00-22:00
  6. za: 17:00-22:00
  7. zo: 17:00-22:00

1. Avzal

Ik kom al jaren hier en het eten is uitstekend en de service is ook goed. Prijs en kwaliteit allebei in een woord uitstekend.

Eindcijfer 8,8
  2. elise

Wij komen hier al jaren met de familie en laten ook vaak thuis bezorgen. Het eten is uitstekend. Omdat het geen "magnetron"voedsel is duurt het iets langer maar dan heb je ook zeker wat! Mocht je veel over hebben is een "doggie bag"absuluut niet gek. Een van de beste restaurants van Hilversum!

Eindcijfer 10
  3. Jasmine

Ik heb hier altijd wel lekker kunnnen eten maar ik moet zeggen dat de sfeer en service wat minder is, wel lekker echt Indisch eten!

Eindcijfer 6,3
  4. Rubenh

Kom er al jaren en blijft geweldig. Peshwari nan is een heerlijkheid. Voorts zijn ook de pilau rijst met raita, butter chicken en chicken tikka massala ware pareltjes. De porties zijn ruim en vol van smaak. Gevarieerd menu en uiterst vriendelijke eigenaar.

Tip: bestel als drinken ''Mango Lassi'', een heerlijk Indiaas mango drankje.

Eindcijfer 8,8
  5. nadia

Heerlijk te eten, bij afhalen alleen beetje weinig groente.

Normaal is het per gerecht 1x groente, wij hadden bij 2 gerechten 1x...

Vriendelijke man. Beetje onhygienisch ogende zaak.

Eindcijfer 5,7
  6. Nieuwenhuizen

Wederom prima gegeten. De tandoori mixed gril was ruim voorzien van vlees. Prima wijn bij gedronken. Alles geserveerd door een vriendelijke gastheer. We hebben een fijne avond gehad en komen beslist terug ook vanwege de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Eindcijfer 8,6
  7. Van Endstra

Het vlees leek wel rubber, ik kon er nauwelijk op kauwen, maar voor de rest was het wel oke, ook constateerde ik een vieze lucht rondhangen, geen aanrader..

Eindcijfer 2,3