Echt Italiaans dineren gewoon in Hilversum (ook in Bussum).
Na meer dan 25 jaar Selene & 6 jaar Grande Selene nu ook Grande Selene in Hilversum.
Op een mooie locatie aan de rand van het centrum kunt u genieten van onze italiaanse gerechten en wijnen. Tevens is het heerlijk vertoeven op ons terras. Uiteraard staat ons team voor u klaar om er een gezellig avondje uit van te maken. Omdat ook 'di famiglia' in ons restaurant belangrijk is, hebben we speciaal voor de kinderen een kinderhoek waar zij kunnen spelen.
Graag tot zien, ons team heet u van harte welkom!
Hier zaten wij op te wachten in Hilversum, een echt italiaans restaurant met klasse, wat een mooi restaurant, we hebben erg goed italiaans gegeten, was niet duur. Het restaurant is erg sfeervol en de bediening zeer goed.
Alles werd mooi gepresenteerd en geserveerd.
zeker een aanrader, voor ons de beste van Hilversum.Wij komen terug!!
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Zaterdag 26 november voor het eerst hier gegeten. Eten was zeer goed, restaurant ziet er ook prachtig uit. Toch nog wel enige tips. Water kan ook gratis uit de kraan i.p.v. duur water uit een fles. Brood vooraf wel wat karig. Bediening op zich goed en vriendelijk. Maar zeker bij een start van de zaak iets meer verbinding zoeken en bijvoorbeeld een kleine geste bij de koffie kan net even meer Italiaanse sfeer geven.
| Eindcijfer | 7,8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vanaf vrijdag 4 november zijn wij geopend.