Parkeergelegenheid in parkeergarage 'Gooiland'.
Goed gezellig restaurant, sateh was goed en mosselen ook. Sfeer is goed, maar de tafeltjes mogen iets ruimer staan. Bediening was prima en snel.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig eetcafe met een prachtig groot terras op het zuiden, waar je tot de late uurtjes kan genieten van de zon en het heerlijke eten.
Het eten is lekker, met een wisselende kaart aangepast op de seizoenen.Na afloop gratis naar de bioscoop met het bios arrangement.
Zo heb ik daar heerlijke asperges gegeten.
Alles voor een eerlijke prijs.
Personeel heeft goed overzicht en komen vaak langs.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ondanks de slechte recensie, afgegaan op mondelinge ervaringen.
Wel, het was geweldig. Het lamsvlees eerlijk en heerlijk, idem voor de biefstuk in pepersaus.
Aardig personeel en een vlotte bediening.
Aanrader.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Leuk eetcafé met een goede prijs/kwaliteit en goede, vlotte bediening.
Zeker een aanrader om lekker een hapje te eten.
En wat natuurlijk helemaal geweldig is, is het bioscoop arrangement, gratis naar de film!
Ik kom zeker terug!
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
gezellige lokatie, gezellige sfeer. alleen wordt het tijd voor een betere slager óf een kok die weet waar hij/zij mee bezig is, kogelbiefstuk? was wel taai als een kogel... de saté die mijn partner had was ook al niet geweldig. jammer
| Eindcijfer | 2,8 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Eten was slecht van kwaliteit. Voorgerecht veel te dik gesneden. Biefstuk taai en koud en vervangend gerecht ook slecht. Op rekening 4 drankjes teveel berekend! Nooit meer bezoeken! Zonde van je avondje uit!
| Eindcijfer | 1,8 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Ik heb onlangs een afscheidsetentje gehad. Heb daar al vaak gegeten en het is daar prettig zitten en heerlijk eten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bediening is heel attent.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Eten & drinken | 8 |