Ik heb er de afgelopen 6 maanden vaak gegeten en blijf het lekker vinden. Ook de bediening was erg goed voor ons, het eten was goed, de sfeer was goed en ook de prijs. Ik blijf er komen.
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Prima eten voor een goede prijs. Moet wel meer letten op de hygiene...
| Eindcijfer | 7,4 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Jarenlang ben ik een vaste klant geweest. Vandaag daar weer eens wezen eten, maar helaas. De tent is zwaar achteruit gegaan. Er werd door de bediening niet geattendeerd op de saladebar, deze stond dan ook ergens onverlicht in de zaak.
De uiensaus dreef in de olie, een aantal stukjes shoarma waren verbrand, De T-bone steak die mijn vrouw had was niet vers.
Er werd ook niet gevraagd hoe de steak gebakken moest worden.
De bediening leek er net een dag te werken, ze werkt hier echter al 5 maanden. Ik werd met je aangesproken terwijl ik toch echt 2x zo oud ben als haar.
Helaas kan ik zo nog wel even doorgaan. Ik vind het bijzonder jammer dat de shoarmatent die ik altijd zeer hoog had zo is afgegleden. Mij zien ze hier niet meer terug.
| Eindcijfer | 3,9 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Al jaren ben ik hier vaste klant.
Soms gaat er wel eens wat mis als je eten laat bezorgen, zoals een pitabroodje oid. te weinig, maar verder geen kritiek. Eten is goed en ook de prijs is prima.
| Eindcijfer | 7,8 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Niet echt een restaurant om nog eens heen te gaan.
Als ik een krabcocktail bestel voor 10-12 euro, verwacht ik krab en geen namaak surimi van 60 cent.
| Eindcijfer | 1,7 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Restaurant is de laatste tijd ontzettend achteruit gegaan. Diverse keren verschillende maaltijden geprobeerd, van shoarma schotels tot saté, maar het leek wel opgewarmd uit de magnetron i.p.v. vers bereid. Moest ook voortdurend smeken om drinken en af en toe zelf ophalen, want nadat het eten op tafel stond werd er geen blik meer geworpen op de glazen. Heel irritant. Vorige eigenaar was top. Nu is het bagger daar.
| Eindcijfer | 5,3 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Laatste keer dat ik daar wat besteld heb. Ben jarenlang vaste klant geweest maar laatste tijd is het daar een kolerezooi.
Gisteravond om 18.45 eten besteld om te bezorgen. Om 20.25 nog niemand gezien dus maar ff gebeld. Volgens hun was het net onderweg...
Ben om 21.30 maar een patatje wezen halen en heb nooit meer wat van dat zooitje ongeregeld teruggehoord.Erg jammer......
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | - |
| Sfeer | - |
| Prijs / kwaliteit | - |
Wat een ongeregeld zooitje, eerst betalen dan verkeerd eten, en vervolgens een bak ellende. Vroeger, vorige eigenaar nooit problemen en nu : bahhhh, ga er nooit meer heen.
| Eindcijfer | 1,8 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Vanavond daar een broodje gegeten, echter eerst betalen en dan je eten HELAAS NIET GOED KRIJGEN.
Geen vertrouwen in de klanten die komen, de klanten moeten dus na betalen wel vertrouwen hebben maar je krijgt niet wat je besteld heb en te laat. Jammer zeer slecht.................
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Altijd goede service. bij bezorgen en eten in de tent zelf, de gast vrouw is erg aardig. trouwe vaste klant!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
knoflook is net water zo dun voor de rest prima
| Eindcijfer | 3,9 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Locatie in een nauwe straat, maar de ambiance prima voor elkaar evenals de diverse faciliteiten. bedienning vriendelijk en meedenkend, eten en prijs uitstekend, erg smaakvol, goede balans. Geen klagen. Jammer van de lage beoordelingen op deze site. Ik vin de tent top.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Sfeer | 7 |