Eet.nu

Zitruimte
70 zitplaatsen
  1. di: gesloten

1. fam.t.dijkman-rotterdam.

Uitstekend gegeten, prima bediening, dit restaurant is een aanrader. Komen beslist terug.

Eindcijfer 9,4
  2. Niels

We hebben in dit restaurant van het All You Can Eat menu gegeten. Het was heel lekker en je kon allerlei kleine porties van allerlei gerechten bestellen. Zeker een aanrader!

Eindcijfer 8,7
  3. ger

Geweldig lekker en gezellig gegeten.

Tot in de puntjes verzorgd.

Eindcijfer 9,3
  4. Tom

Super avond gehad bij de Chinees. Service was goed en eten was perfect! Vooral door de nieuwe chefkok! Wat een topper is dat.

Eindcijfer 7,6
  5. Jaap

Na lange tijd hier weer eens afgehaald. Was weer vertrouwd goed. Volgens mij hebben ze weer een andere chefkok en nu 1 die wel begrijpt hoe het moet. Erg lekker.

Eindcijfer 8,1
  6. Robert Jan

We halen hier regelmatig eten of gaan er uit eten. Kwaliteit is altijd hoog. Service is prima. Sfeer is goed. Kortom, een prima gelegenheid om even wat te halen of uitgebreid te eten.

Eindcijfer 9,3
  7. Daniel Klerks

Wij hebben deze avond bij het Lotus restaurant in Heiloo gegeten.

Ik moet zeggen dat dit echt een ongelooflijk geweldige service was! Het waren ontzettend aardige mensen die mijn avond echt perfect hebben gemaakt. Het eten was tot in de details verzorgd en ontzettend lekker!

Daarom raad ik ook iedereen aan om hier te gaan eten, het is het echt waard!

Groetjes, familie Klerks.

Eindcijfer 8,8
  8. Maadje & Marieke

Wij hebben vanavond het maandmenu afgehaald, dit bestond vanavond uit kerriepuntjes, miniloempiaatjes, kipsate, kipcashew, babipangang en nasi. Wat ons bij thuiskomst zeer teleurstelde was dat er geen sambal in het tasje zat, wat deze hap toch wat flauwtjes maakte. Echter mocht dit de pret niet drukken en hebben wij als fijnproevers genoten van dit foe-yong-hai festijn! Kortom wij kennen een 9,4 toe aan dit Lotus. Eetsmakelijk!

Eindcijfer 8,9
    Sfeer -
  9. Chyntia

Vreselijk, eten was koud en er zat geen smaak aan. Verder heb ik meer dan een uur gewacht op mijn eten, omdat afhaal voor gaat. Geen aanrader, denk er goed over na voordat je hier komt.

Eindcijfer 3,4
  10. Jan

Eten was prima.
    Zeer vriendelijk personeel.
    Een heel leuk en gezelig restaurant.

Eindcijfer 9
  11. John

Kwaliteit
    Lekker eten voor niet te veel geld

Eindcijfer 8,6
  12. heleen

Het eten is heerlijk, beter dan andere chinese restaurants waar ik heen ga. Bediening is ook uitstekend. Erg gastvrij.

Eindcijfer 8,9
  13. g wilms

zeer goed de beste

Eindcijfer 9
  14. tom jansen

heerlijk gegeten, leuke sfeer en goede bediening.

Eindcijfer 8,1
  15. Jan

Nee, hier kom ik niet meer. Er zit geen kraak of smaak aan. Bediening is vriendelijk.

Eindcijfer 4
  16. Chantalle

Hier kun je heerlijk eten! De bediening is aardig en zeer gastvrij, echt een aanrader, zowel om te dineren als voor de afhaal!

Eindcijfer 7,5