Gisteren bij Brasserie Wildschut wezen eten, het was in een woord geweldig.
De bediening de sfeer en het eten het was allemaal even goed.
Dit restaurant is een aanrader voor iedereen die van goed eten in een relaxte omgeving houdt.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We zijn hier op 4 januari 2012 gaan eten na het lezen van de recensies op deze site. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt! Enorm vriendelijk en gastvrij personeel en het eten was echt super. We hebben zelden ergens zo lekker gegeten! Vanaf het voorgerecht kon het eigenlijk al niet
meer stuk, maar toen ons hoofdgerecht kwam, hebben we heerlijk genoten!! Een echte aanrader voor iemand die in de buurt is en een betaalbaar en uitstekend restaurant zoekt!
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
10 december 2011 hier gegeten, het was in één woord heerlijk! We genoten van het menu van de week, selectie van voorgerechtjes, ossehaaspuntjes in stroganoffsaus en als toetje tarte tartin. Een echte aanrader, heerlijke wijn erbij, vriendelijke bediening, een avond met een gouden randje. Prijs/kwaliteit in balans.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Hier gegeten in onze vakantie.
In een woord Amazing.... oftewel Geweldig!
Super vriendelijk personeel, gezellig aangekleed.
En ja het eten mmmmm jammer dat het op was:D.
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hier onlangs weer eens heerlijk gegeten, ik was er na de brand nog niet geweest.
Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding hier goed, en als je het midweekmenu neemt weet je helemaal niet hoe het kan.
Deze staat elke week vermeld in de Uitkijkpost.
Bediening kan niet beter, gezellig aangekleed, maar voor de brand was dat ook al zo, dus helemaal geen aanmerkingen.
Gezellig en werkt toch wel zo dat je weer terugkomt, terwijl ik wel van afwisseling hou om vaak naar een ander restaurant te gaan, maar dan valt het toch tegen!
Tafeltjes zijn ook ruim opgezet.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gewoon goed. Eten is er altijd goed.
Nooit te overdreven druk dat je moet "wachten" op je eten, een mooie tijd er tussen.
Vriendelijk personeel.
Ziet er weer mooi uit na de brand, echt gezellig!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ze zijn gelukkig na de brand vlak voor Kerst 2009 weer open.
Gewoon goed! En dat is positief bedoeld. Vriendelijke bediening en lekker eten, wat wil je nog meer?
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vanaf het begin zijn wij regelmatige gasten van Wildschut.
We zijn er heel enthousiast over en ook de vrienden die wij er mee naar toe namen.
Het eten is er prima, de bediening geweldig.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Kort maar krachtig; de ambiance, keuken en bediening, "toppie joppie".
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig & heerlijk, we komen er heel vaak!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Inderdaad leuk tentje op zich, maar.. prijs/kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal.
Tapas zijn van kansloos niveau. Het kan gewoon echt niet, zoveel geld vragen voor producten die niet of nauwelijks vers worden bereid.
Bediening is ook matig dus al met al.......
| Eindcijfer | 4,4 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Hier gaan we regelmatig eten. De vernieuwde kaart ook weer met de tapas, die errug lekker is.
Beslist een aanrader om gezellig te lunchen maar ook om te dineren.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ok, eerlijk is eerlijk en ik moet zeggen dat brasserie de wildschut een grandiose verbeterslag heeft gemaakt.
Was eerst de tapas niet naar mijn zin, en ik moet zeggen daar durf ik nog steeds niet aan vanwege mijn eerdere ervaringen, was de entrecote die ik vanavond heb gegeten werkelijk heel goed. De vlees smaak is goed behouden en het geheel al dan niet simpel maar zeer doeltreffend afgewerkt met een salade en de frites erbij.
Het voorgerecht een salade met gorgonzola was goed en er was echt niets op aan te merken. De wijn, weliswaar tegen meerprijs, was goed uitgekiend. Mijn partner had een asperge menu met daarbij overheerlijke tuinboontjes.
Ik herzie hierbij mijn mening en beveel dit restaurant aan. Vraag naar de mogelijkheden en er wordt op ingespeeld.
Chapeau!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Zeer gezellig restaurant met een uitstekende bediening. Ik heb hier nu ongeveer 12 keer gegeten en of ik nu vlees, vis of een plategerecht had, het was elke keer uitmuntend! Ik heb hier zelfs geitenkaas (de salade met warme geitenkaas en portdressing) leren eten, wat ik eigenlijk nooit lekker vond. Meestal drink ik de prima rode Chileense wijn, tenzij ik vis eet.
Overigens kun je hier ook heerlijk lunchen (1x gedaan, maar dat gaan we zeker vaker doen).Kortom: absoluut een aanrader!
PS: Blijkbaar moet je geen tapas eten als ik andere reviews bekijk. Ikzelf heb hier nooit tapas gegeten dus daar kan ik niet op beoordelen. Mijn beoordeling is dan ook gebaseerd op het eten a la carte.
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het eten was lekker en daar gaat het om!
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik heb hier meerdere malen prima gegeten. De wisselende bediening is allemaal even vriendelijk. De soep, eendenborst en maaltijdsalade waren smakelijk. De ambiance is ontspannen, aangenaam, met natuurlijke elementen. Het prijsniveau is naar mijn idee zeker niet 'haute cuisine' en ligt in lijn met wat je bestelt en krijgt.
| Eindcijfer | 7,6 |
| Eten & drinken | 8 |