Eet.nu

Restaurant d'Olifant in Heerhugowaard

Restaurant d'Olifant op de kaart

Middenweg 55
Rating
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Budget, kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invalide parkeerplaats
Diëten
Vegetarisch, glutenvrij en biologisch
Voorzieningen
High-tea, all-inclusive, terras, Wi-Fi en honden toegestaan
Prijzen

Garage naast de deur

OV

Voor de deur

1. Mark

Al jaren een goede ervaring met dit restaurant......valt mij tegen al die negatieve recensies.....of willen alle gasten voor een dubbeltje op de eerste rang?....ga dan gelijk naar de Mac!

Probeer de zeetong eens.....altijd super van smaak.

Kortom nog nooit slecht gegeten hier, ga zo door...succes!

Eindcijfer 8,4
  2. Linda

Goed gegeten, leuke bediening. Komen zeker terug.

3. Shannon

De stylist van dit restaurant moet waarschijnlijk nog langskomen of is tien jaar terug al geweest. Dit is echt een restaurant van deze streek. Totaal niet chique en héél gewoon recht toe recht aan. Een gezellige plek voor een hapje tussendoor voor mensen die geen hoogdravende verwachtingen hebben. De bediening wordt gedaan door echte Westfriese boerinnen waaraan je goed kunt horen en zien waar ze vandaan komen. Vrienden uit de andere kant van Nederland vinden dat altijd erg lachwekkend. Één voordeel, hoe je er ook uitziet, iedereen kan er altijd rustig neerploffen zonder uit de toon te vallen.

Eindcijfer 6,4
  4. Sylvia

Zeer matig allemaal. Waterige huiswijn in vreselijk kleine glaasjes, dat hoort zeker niet.

Matige kwaliteit en smaak van de biefstuk en een etagere met smoezelig tot prut gebakken aardappelblokjes en een quiche.

Voorgerecht op een mega groot bord, en hoofdgerecht op een pieterig klein bord. ( is dit om de portie groter te laten lijken soms? ) dessert weer op mega groot bord, wat volgens mij kant en klaar bij de groothandel vandaan kwam.

Wij waren hier omdat we kadobonnen te besteden hadden maar komen hier zeker nooit meer terug.

We hadden vele malen beter verwacht van dit reataurant.

Het interieur ziet er overigens wel gezellig uit, maar de stoelen zitten weer voor geen meter.

Bij gebruik van de normale kaart is de prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Ook de bediening kon weinig vertellen over de kaart en moest bij elke vraag in de keuken het antwoord halen.

Al met al was het een behoorlijke teleurstelling van wat lekker uit eten had moeten zijn, zeker voor het veel betaalde geld!

Eindcijfer 3,1
  5. Marie Beekman

Leuke stolpboerderij met heerlijk eten en gezellige bediening.

Zalige streekproducten, echt een aanrader.

Wij komen absoluut terug.

Eindcijfer 8,2
  6. Nicole

Een paar weken geleden hier gegeten. Bediening slecht, erg onprofessioneel en amicaal. Wachttijden extreem, 45 minuten wachten voordat er een menukaart kwam en in totaal 1,5 uur gewacht voor het voorgerecht! Dat er verdient moet worden op de dranken lijkt mij heel normaal, maar dat er telkens ongevraagd bijgeschonken wordt of dit bijna opgedrongen wordt niet. Het eten is zeer fantasie- en smakeloos. Nog nooit zulke escargots en piepkuiken gegeten. Het scheen vroeger een goed restaurant geweest te zijn, hier is niets meer van terug te zien.

Eindcijfer 3,3
  7. Sandra

Niet echt lekker. Slappe garnituren, en doorgeslagen biefstuk. Wij gaan hier niet snel meer eten. Jammer want best een leuk restaurant om te zien.

Eindcijfer 3,5
  8. Karel

Na 2 jaar eindelijk hier weer eens gegeten, en het zal nog wel heel lang duren voordat we terugkomen. De bediening is volledig onprofessioneel, men kent de wijnen van de eigen kaart niet eens. Het eten was zeer beperkt en fantasieloos klaargemaakt. De bijgerechten waren zeer karig en ver onder de maat.

Helaas, wij kunnen er echt niet meer van maken.

Eindcijfer 3,8
  9. adriaan

Niet echt super, gammele stoelen, rondhollende kinderen, wij hadden er wat meer van verwacht.

Geen wonder dat ze stunten met het 4=2 diner anders krijgen ze de zaak nooit vol.

Eindcijfer 3,9
  10. martin

Wij hebben hier een heerlijke avond gehad voor onze trouwdag.

Het eten was super heerlijk en smaakvol en de bediening was zeer attent.

Kortom, een aanrader. Wij komen terug.

11. globie

Wij waren hier voor de 3e keer!

1ex, 3 jaar terug was het geweldig.

Daarna nog 1 maal, was het erg vol en hebben wij heeeeeel lang moeten wachten. Wel excuses, maar toch!

Vorige week voor 3e keer was gewoon beneden alle peil!

Vis was veel te gaar en de aardapp. stukjes waren oud en alles was minimaal.!

Kortom 3x is scheepsrecht dus... nooit weer!

Eindcijfer 4
    Prijs / kwaliteit -
  12. henny

Je wordt echt als gast behandeld, gezellige sfeer, eten goed.

Als vaste klant regelmatig een nieuwsbrief met kadobonnen.

Eindcijfer 7,7
  13. karel

Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding.

Vlees zit een kook smaak aan.

Gastheer staat hele avond bij gasten aan tafel te hangen.

Kortom niet voor herhaling vatbaar.

gr karel.

Eindcijfer 4,7
  14. Mevr.Weber-Visser

24-4-09 vriendelijke bediening, lekker hapje voor je gaat dineren. Sfeer ligt aan je zelf, zeker als het niet druk is. Eten redelijk tot goed.

Eindcijfer 7
  15. joke wildschut